![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 25-09-2011
|
Bende fazla davetiye var. İsteyen arkadaşlara gönderebilirim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2013
|
Şimdi yukarıdaki fuar yetkili mesajına bakarsak; eğer herhangi bir çiçek satın almak istiyorsak -ki istiyoruz- pazar günü gitmeliyiz. Sadece gezmek kesinlikle yetmez!! Ayrıca bende doldurdum formu hatta mail de yolladım ama henüz geri dönüş olmadı. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben de fuar yetkilisinden davetiye ile ilgili net bir cevap almis degilim.Anladigim kadari ile davetiyeyi satin almamizi istiyorlar.Gecen sene, cikti alip gitmistim.. Amatorce ilgilenen arkadaslar onlar icin gereksizmi geliyor ? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
MErhaba, Daha evvel fuara gidenlere bir sorum olacak.Orkidelerle ilgiliyim. Sadece farklı türler veya farklı seçenekleri satın alabilmek için fuara gitmeyi düşünürsem eger; Karşılaşacagım durum hakkında görüşlerinizi alabilir miyim, örnek; 1-Çokça çeşit görürsün ancak satın alman zor ?? Her stand satış yapıyor mu mesela?? 2-Pazar günü her gördüğünü alabilirsin ![]() 3-Çiçek fiyatları piyasaya göre ucuz ?? 4-Çiçek konusu hassas, aldıklarımızı taşıyalım derken kırıp heba etmeyelim. Taşıma konusunu nasıl hallediyorsunuz?? tesekkurler |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Bende Cumartesi günü tahminen 14-15 gibi orada olacağım. Mine Pakkaner hanımın standının numarası vs var mıdır acaba. Mutlaka ziyaret edeyim, belki buradan birileri ilede tanışmış oluruz. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderatör
|
Ben de geliyorum inşallah. Online bilet almak için benim de girişimlerim yanıtsız kaldı. Kimlerde fazla bilet varsa yazarlarsa iyi olur. malina'yı da ayartmayı düşünüyorum. 12.00 gibi Üsküdardan çıkarsam 13.00 de fuar alanında olabilirim. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Büyük ihitmalle bizde geleceğiz ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben ve eşim de (kesin olmamakla birlikte) gelebilmeyi çok istiyoruz. Online formlar için ise, isimler listelere geçtiğinden girişte adımızı söyleyerek giriş belgesi bastırtabileceğimizi düşünüyorum ben. Umarım öyle de olur... |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Moderatör
|
Eğer bu 20 davetiyede sahipsiz olanlar varsa 3 tane ben rica edeceğim. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Adresime fazlaca göndereceklerini söylediler. Gönderdikleri takdirde ben de arkadaşlarla paylaşırım. Aksi takdirde Nevzat beyin paylaşacaklarının ikisine ben talibim. Selamlarımla. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Kaldıysa 2 adet bilette ben rica ediyorum. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Memnuniyetle sayın öğretmen kardeşim. Nevzat bey de bana ayırdığı iki adedi diğer arkadaşlara aktarabilir. Teşekkür ederim. Diğer günler gitmek isteyen arkadaşlar için bir çözüm önerisi olan arkadaş var ise iletebilir. Web sitelerinde giriş bilet ücretinden bahsedilmiyor. Veya ben görmedim. Ücretsiz ise boşuına mı telaş ettik? |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Ücretsiz olacağını hiç sanmam. Ama belki az birşeydir ve emekli, öğretmen vb. indirimler vardır. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ben eğer eşimle gelmezsem 3 tanesini de ben rica edebilirmiyim Nevzat bey |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2012
|
buyurmak istiyorum da nasıl davetiye alacağımı katılmak için ne tür şartlar arandığını bilemiyorum bu konuda beni aydınlatan olursa çok sevinirim. bu fuar a katılmak benim için oldukça önemli. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-02-2013
|
bende geleceğim. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. Nazlı N92, davetiyelerin hiçbir ücreti yok, Cumartesi günü 11 de fuar girişinde olursanız sizede 2 tane veririm. Ayrıca geriye 9-10 tane davetiye daha kalıyor, gelmek isteyen arkadaşlar o saatte orada olursa onlarada veririm. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|