![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Çok güzelmiş çok... Fotoğrafların devamına baktım, imrendim, kıskandım... Tekrar ağlamak istiyorum... Canlar hepiniz ayrı ayrı harikasınız, yüzlerinizdeki o güzel gülücükler hiç solmasın, eksilmesin inşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sevgi dolu yüreğinle öyle güzel şeyler yapmışsın ki, bir ara mahcubiyetten kendime gelemedim tutuldum kaldım, Bazı insan vardır duyar hisseder fakat yansıtamaz, siz sempatinizi sevginizi içinizdeki enerjiyi kalbinizde duyduğunuz hissi öylesine güzel verdiniz ki, bu konuda size hayran kaldım, böylesine güzel bir toplantıya sebep olduğun için tüm yüreğimle sizi kutluyorum çok teşekkür ediyorum. Resim 021.jpg Resim 026.jpg Resim 030.jpg Resim 018.jpg Resim 009.jpg |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sevgiyi paylaşabildiysem ne mutlu bana! Ama paylaşılanı alabilen siz değerli dostlar olmasa, ne yarardı sevgim bir başına? Asıl ben davetimi geri çevirmeyip, beni kırmayıp sabahın seherinde yollara koyulup agaclar.net ruhunu ortaya koyan tüm değerli dostlarımıza çok teşekkür ederim... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Tüm arkadaşların hoş görüsüne sığınmaktan başka çarem yok Sürcülisan edersek affola. 022.jpg 024.jpg DSC04226.jpg DSC04227 (1).jpg DSC04233.jpg |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |