![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 06-06-2012
|
Selamlar, Ben bu resimlerde mutlu insanlar gördüm. Karşılıksiz gulumseyebilen, ciceklerin peşinden cocuklar gibi kosabilen, koskocaman yürekleri olan insanlar gördüm. Siz sevgili dostlar, bu dünyada paranın satın alamayacağı şeylere sahipsiniz... Iyiki varsınız...Yureginizdeki sevgi hiç tukenmesin...Sevgi ve saygılar |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu güzel toplantı hakkında sürekli yazmak istiyorum. Paylaşımcı arkadaşlarımın çok değerli çiçeklerini ertesi gün hemen bahçeme ulaştırdım ve toprakla buluşturdum. Bahçemin en önüne yerleştirdim. Papatya (margerita)lar giriş yolumun 2 metrelik yan bölümüne ektim. Altın çilekleri büyük bir saksıya, Kamil beyin soğanlarını ay şeklinde çiçek tarhımın içine, değerini Ekerler roses da öğrendiğim ABRAKADABRA gülünü ve kasımpatıyı balkonumun önüne bizzat yerleştirdim. Tekrar teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-10-2013
|
Merhaba, Papatyaların yerini çok güzel tespit etmişsiniz. Tek kökler halinde olur ancak çok güzel durmuyor. Daha sık toplu ekilmesi gerekiyordu. Bizimkilerde öyle yol boyunca devam ediyor. Çiçeklendiklerinde toplu muhteşem duruyor. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-06-2007
|
Alıntı:
![]() ![]() |