![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Harika bir gün yaşanmış, her kare bunun ifadesi adeta ![]() Sevgili arkadaşım loveforlife çok yoruldu, ama buna değmiş. Gözlerindeki ışık, dudağındaki tebessüm hep bu günkü kadar bol olsun. Bunca güzel insanı bir araya toplayıp ağırladı, kendisini kutluyorum. Tek başına bunca işin altından kalkmak her yiğidin harcı değil. Agaclar.net ailesinin eskileri, yaptığınız güzel paylaşımları bir bir öğrendim - bitkiler, çelikler, yumrular, şiirler...Hepinizle gurur duydum. Açıkçası sabahtan beri sevgili Güler'in resimlerini ve yorumlarını görmek için bekledim, ki yorum yazayım. Sağ olsun katılımcılar günün memnuniyetini paylaştılar, ama Güler hanım, bu günün mimarı, son noktayı koymadan yazamazdım. Uzaktan da olsa arkadaşıma verdiği destek ve moralden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Aslında orada olmuş kadar oldum ![]() Ama kuymak, güller ve üzümsüler hele Goji aklımda kaldı, ilk fırsatta Loveforlife'ile kolkola oralar gezilecek, yenmesi gerekenler yenecek ![]() İyi akşamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Bu güzel toplantının yapılmasını sağlayan, emeği geçen, destek verenlere teşekkür ile başlamak istiyorum. Loveforlife kardeşimin eline, yüreğine, güler yüzüne sağlık. Bir ağaçlar.net toplantısı ancak bu kadar güzel düzenlenebilir. Bülgisayarıma ulaşmak ve fotoğrafları aktarıp düzenlemek yorumumu yazmayı geciktirdi. Tüm arkadaşlar detaylı yorumlarda bulundukları için fazla uzatmak istemiyorum. Hemen fotoğraflara geçiyorum. Kimseye poz vermesini istemedim. Paparazilik yaparak doğal ve spontane olmasını istedim. Hadi Lilium(Nail) kardeşim sana birçok malzeme var. Özellikle senin fotoğrafların tam sana uygun ![]() Atamızın fotoğrafı, mekanın ve toplantının değerini daha da arttırıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Devam. Pastamız. (çelik, fide peşinde koşarken yemeye fırsat bulamadık) Hey Anadolu divanesi hadi gel şu takımı tamamlayalım. Hah şöyle. Takım dediğin böyle toplu olur. Düzenleyen OSMAN45 : 04-11-2013 saat 14:31 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Öncelikle, bu toplantıyı ve her ağaçlar net toplantısını düzenleyen veya destekleyen, paylaşımcıların en büyüğü(yaş dan bahsetmiyorum) Güler hanıma, diğer gönlü zengin paylaşımcı arkadaşlara sonsuz teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Loveforlive, eline emegine düşüncene saglık. Bu kadar güzel insanı biraraya getirmişsin. Muhteşem bir organizasyon ve buluşma olmuş. Tek tek kısandım sizleri, Bandırma da olsaydım koşa koşa gelirdim. ![]() Sevgili agaclar net üyeleri iyiki varsınız, gönlümüz gözümüz açıldı sayenizde. ![]() İzmir grubu olarak bizler de yapalım, ne dersiniz İzmirliler ? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Hele bir tüm fotoğraflar yüklensin görürsün sen görürsün. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |