![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Şimdilik beklemedeyim ben. Sevgili Adalet Hanım yok, Sevgili Orhan Bey yok Yani yol arkadaşlarım yok. Sayın Nevzat Bey, sevgili günebakan beni alırlar mı? (Günebakan'ın küçük kızı da büyümüştür iyice). Yani servis, güzergâh belli olana kadar, sevgili günebakan ve Sayın Nevzat Bey'den ses çıkana kadar ben bekleyeyim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-09-2012
|
Programınızı özenerek izledim..İnşallah cok guzel bir gün olur..Resimlerinizi bekleriz.... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sen niçin gelmiyorsun? Bu vesileyle babanı da ziyaret etmiş olurdun... Organizasyon ne kadar çok güzel insan katılırsa, o kadar imrenilecek hale gelir. Yani sen de gelirsen, daha da imrenilecek hale dönüşür organizasyonumuz... |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Toplantıya gelemem ama gelecekler için sevgili loveforlife'a dağıtılmak üzere bu Yıldızın 30 adet yumrusunu ![]() IMG_2721.jpg ve bu sardunyanın da bol miktarda çeliklerini göndereceğim. IMG_2723.jpg Dileyen olursa Yeşim ( Portulacaria afra) çelikleri de gönderebilirim. Ayrıca birkaç başka sürpriz de çıkabilir ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İzmir Bursa'ya çok uzak değil. Siz de katılın, ne güzel olur. Bizim de umudumuz çok güzel bir gün olması. Bol bol fotoğraflamaya çalışacağız... |
|
|
|
|
![]() |
|
|