agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Beğeni Düzeni1462Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 25-11-2013, 08:57   #181
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Galeri: 103
Haklısınız h_doğan, o yüzden mümkün olduğunca eşleri de toplantılara getirmekte fayda var.
Mesela benim eşim, öyle girişken biri değildir. İlk toplantılara benim zorumla katılmış ve hep köşe bucak kenarda durmayı tercih etmiştir. Daha sonra agaclar.net'lilerin nasıl olduklarını anladı ve inanır mısınız şimdi agaclar.net'li beylerle aralarında erkek erkeğe yemeğe gider oldular.

tturt ailesine bayılıyorum, maşallahları var. Toplantılara ailecek katılırlar, minik Ege bebek arabasında gelmişti ilk toplantıya, şu son toplantıdaki haline bakın, Oğuz'a bilgisayar oyunu öğretiyor.

http://www.agaclar.net/forum/738889-post204.htm

http://www.agaclar.net/forum/1214364-post306.htm

malina, tiya, h_dogan ve 5 kişi beğendi.
Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-11-2013, 08:58   #182
Ağaç Dostu

pamuktopu's Avatar

Giriş Tarihi: 25-10-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
Sevgili pamuktopu, ilk toplantılar hepimiz için biraz tedirdinlik yaratır.
Siz de gördünüz ki ilk yarım saat sonunda o tedirginlikten eser kalmamıştır.

Ağaçlar net forum üyeleri aynı ruh enerjisini paylaştıkları için birbirlerine yabancılık çekmezler.
Her ne kadar Bitki delilerinin delilik öyküleri gibi bir başlığımız olsa da, burada bitki sevdası yüzünden kimse kimseye deli gözüyle bakmaz

Kısaca, burada herkes doğa sevdalısıdır, tesadüfen bir araya gelmiş bir topluluk olmaktan çok, kalıcı dostluklar kurulan, karşılıksız paylaşımları, bilgi aktarımları olan ender güzellikte bir yerdir.
Tek kusuru varsa o da bağımlılık yapmasıdır
Sevgili Adalet Yağcı, tüm sözcüklerinize katılıyorum. Bu güzel enerjinin kaynaklarından, en önemlilerinden birisiniz. Siz ve tüm katılımcılarla bir arada olmak çok zevkliydi. Gelecek toplantılarda görüşmek üzere, sevgilerle..

pamuktopu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-11-2013, 09:01   #183
Moderatör

Güler's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi leventali Mesajı Göster
Günaydın arkadaşlar,

Öncelikle dün yazamadığım için özür dilerim. Eve dönüşte bir misafir ordusunu ağırlamanın ve güzel geçen bir günün rehavetinden olsa gerek uyuyakalmışım.

Öyle kısa bir teşekkürle geçiştirilemeyecek kadar neşeli bir gün geçirdiğim için, müsaade ederseniz yazımı kısa bir aradan sonra yazacağım. (cümleye bakar mısınız, kısa bir aradan sonra. Sanırım meşhur olmak böyle bir şeymiş )

Gün içinde yeniden görüşmek dileğiyle...

Yönetim adına bu güzel organizasyon için önce size ve emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim ama bizler biraz sabırsız insanlarız.

Emre İlhan'ın bile fotoğtaflarını zor bekledik. Hadi siz de bütün detayları ile yazın ama.

Eski 25-11-2013, 09:18   #184
Moderatör

h_dogan's Avatar

Giriş Tarihi: 12-07-2007
Galeri: 22
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Haklısınız h_doğan, o yüzden mümkün olduğunca eşleri de toplantılara getirmekte fayda var.
Mesela benim eşim, öyle girişken biri değildir. İlk toplantılara benim zorumla katılmış ve hep köşe bucak kenarda durmayı tercih etmiştir. Daha sonra agaclar.net'lilerin nasıl olduklarını anladı ve inanır mısınız şimdi agaclar.net'li beylerle aralarında erkek erkeğe yemeğe gider oldular.

tturt ailesine bayılıyorum, maşallahları var. Toplantılara ailecek katılırlar, minik Ege bebek arabasında gelmişti ilk toplantıya, şu son toplantıdaki haline bakın, Oğuz'a bilgisayar oyunu öğretiyor.

http://www.agaclar.net/forum/738889-post204.htm

http://www.agaclar.net/forum/1214364-post306.htm
Güler Abla aslında ben eşimden çok daha çekingenim. İlk vardığımdaki karşılama ve h_dogan değil mi diye karşılamaları, bir de kızım için buçuk bu değil mi diye sormaları çok hoştu. Sonrasında ise sanki uzun zamandır tanışıklığımız var gibi bir taraftan sohbete başladık.
Anlayacağın hiç yabancılık çekmeyince çekingenlik de gidiyor.

malina, Güler, cemo ve 8 kişi beğendi.
h_dogan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-11-2013, 09:20   #185
Moderatör

h_dogan's Avatar

Alıntı:
Günaydın arkadaşlar,

Öncelikle dün yazamadığım için özür dilerim. Eve dönüşte bir misafir ordusunu ağırlamanın ve güzel geçen bir günün rehavetinden olsa gerek uyuyakalmışım.

Öyle kısa bir teşekkürle geçiştirilemeyecek kadar neşeli bir gün geçirdiğim için, müsaade ederseniz yazımı kısa bir aradan sonra yazacağım. (cümleye bakar mısınız, kısa bir aradan sonra. Sanırım meşhur olmak böyle bir şeymiş )

Gün içinde yeniden görüşmek dileğiyle...
Keşke sizdeki özgüvenin onda biri bende olsa. Mersin'e geldiğimizde başını ağırtırız inşallah.
"Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan" deyimini boşa söylememişler değil mi?

Eski 25-11-2013, 10:32   #186
Moderatör

Güler's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi h_dogan Mesajı Göster
Güler Abla aslında ben eşimden çok daha çekingenim. İlk vardığımdaki karşılama ve h_dogan değil mi diye karşılamaları, bir de kızım için buçuk bu değil mi diye sormaları çok hoştu. Sonrasında ise sanki uzun zamandır tanışıklığımız var gibi bir taraftan sohbete başladık.
Anlayacağın hiç yabancılık çekmeyince çekingenlik de gidiyor.
Eeee olacak o kadar sevgili h_doğan, agaclar.net farkı diyelim buna.

Zaten ben senin de biraz çekingen olduğunu mesajlarından sezmiştim. Neredeyse ağzından cımbızla alıyorduk bilgileri. Dur şu delikanlıya biraz sataşayım belli ki agaclar.net için faydalı oalabilecek bilgileri var dedim kendi kendime.
Nasıl ama başarmışım değil mi, bırak bilgi paylaşımını sohbetlere bile katılır oldun.

İşin şakasını bir yana bırakalım ama, aramızda olman bizleri sevindiriyor sevgili h_doğan.

h_dogan, cemo, maki01 ve 5 kişi beğendi.
Eski 25-11-2013, 10:41   #187
Moderatör

h_dogan's Avatar

Alıntı:
Eeee olacak o kadar sevgili h_doğan, agaclar.net farkı diyelim buna.

Zaten ben senin de biraz çekingen olduğunu mesajlarından sezmiştim. Neredeyse ağzından cımbızla alıyorduk bilgileri. Dur şu delikanlıya biraz sataşayım belli ki agaclar.net için faydalı oalabilecek bilgileri var dedim kendi kendime.
Nasıl ama başarmışım değil mi, bırak bilgi paylaşımını sohbetlere bile katılır oldun.

İşin şakasını bir yana bırakalım ama, aramızda olman bizleri sevindiriyor sevgili h_doğan.
Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim Güler Abla.

Espirili yaklaşmak çok güzel aslında. Fazla resmiyet iyi değil benim gibiler geri planda kalmayı tercih eder. Tabi benim fikrim.

Eski 25-11-2013, 10:45   #188
Ağaç Dostu

Emre İlhan's Avatar

Giriş Tarihi: 04-04-2010
Galeri: 98
Alıntı:
Grup toplantısında da vardı ama fotoğraf biraz karanlık olduğu için tam seçemedim. Yine de teşekkür ederim.
Hava o kadar tutarsızdı ki; bir flash açık, bir kapalı ne yapacağımı şaşırdım Güler ablacım. Benim fotoğraf çekmeyi, iyiden iyiye öğrenmem lazım

Emre İlhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-11-2013, 11:20   #189
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 28-10-2011
Evet çok gururlandım doğrusu Güler Hanım,ben baklava desenli kazağı olan kişiyim.Hani şu hafif kilolu olan. Bir gün cismen de tanışırız inşallah.

tiya, yeşillim, cemo ve 7 kişi beğendi.
mmanager Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-11-2013, 11:25   #190
Moderatör

Güler's Avatar

Onu tahmin ettim de daha yakından bir fotoğrafınız var mı diye sordum Emre arkadaşımıza.
İnsan bunca zaman mesajlaştığı Forum arkadaşlarını daha yakından tanıyınca iyi oluyor.

Eski 25-11-2013, 15:28   #191
Ağaç Dostu

maki01's Avatar

Giriş Tarihi: 05-05-2008
Galeri: 73

Fındık'tan korktuğu için Deren bu fotoğrafa girmek istememişti Sonrasında malumunuz çok samimi oldular, ben çayımı alırken Fındık'a Deren'cim baktı.

Benim iç öp güzel kızını, Fındık'ın da onu yalamak için bir sonraki toplantıyı beklediğini ilet lütfen

maki01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-11-2013, 15:32   #192
Ağaç Dostu

maki01's Avatar

Buldum, işte buradasın mmanager

Eski 25-11-2013, 15:59   #193
Ağaç Dostu

Sakaki's Avatar

Giriş Tarihi: 06-06-2010
Daha önce bahsettiğim nedenden ötürü aranızda olamadığım için çok ama çok üzgünüm, ancak bu vesileyle ve kendimi de affettirmek adına İlkbahar toplantısına bizzat ben ön ayak olacağımı (söz!) şimdiden duyurayım dedim

Eğer hala affetmeyen varsa, bir sonraki toplantıda gelecek olanlara çekilişle bir de güzel bir bonsai adayı ağaç hediye edeceğimi şimdiden söyleyeyim!
Rüşvet gibi oldu ama umarım affedilmek için bu işe yarar

Sakaki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-11-2013, 16:32   #194
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 27-08-2013
arkadaşlar merhaba öncelikle sizlerle tekrar görüşmek çok güzeldi hepinize çok teşekkür ediyorum. adana gurubu bizi çok güzel ağırladı. inşallah böyle toplantıları daha sık gerçekleştiririz.

tiya hanım 3 numarayı ben değil ali bey size hediye etti ama bana çıksaydı bende seve seve verirdim teşekkür borcunu ali beye...

arkadaşlar tiya hanım toplantıda bana dediği toplantıları hep böyle kafelerde değild e bir arkadaşımızın evinde veyahut bahçesinde düzenliye biliriz mesala ben ayarlıyabilirsem bizim köyde... köy demeye bin şahit lazımda bizim orda düzenliyebiliriz. size salatalık domates biber yüksek seraları gezdirebilim bu işlerle hobi olarak uğraşanlar hem görerek öğrenebilirler ve güzel bir anı olmuş olur ben de sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarım.

ahmetmelek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-11-2013, 16:36   #195
Ağaç Dostu

maki01's Avatar

Benim gibi toprağı saksıda gören tüm arkadaşlarımızın bu güzel teklifinize "Hayır" diyemeyeceğini düşünüyorum sevgili ahmetmelek , aksine çok mutlu oluruz

Eski 25-11-2013, 16:45   #196
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 27-08-2013
sakaki bey size gelince bonsai hediye etmekle kurtulamassınız. bonsai nasıl yapılır onları öğrenmek istiyoruz iki toplantıyada katılmadınız ben mersin ve adana toplantılarında bir bonsaici aradım aradım bulamadım benim ilk ağaçlar net,e bonsai için üye olmuştum ne mersinde ne adnada bir bonsaici gelmedi ben bosaici sorduğumda bana bonsai dedilerki bazı arkadaşlarımız bonsaimi ağaçlara eziyet ediyorsunuz bende bende fazla bilgim ve birikimim olmadığı için cevap veremedim sizin sayeniz de toplantıları bizimgibi çıraklara bıraktınız ama mazeretiniz çocuklar olunca affetmek durumundayız inşallah bir dahaki toplantıda buluşuruz.eşinizinde öğretmenler günü kutlu olsun saygılar selamlar.

tiya, h_dogan, maki01 ve 4 kişi beğendi.
ahmetmelek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-11-2013, 17:20   #197
Ağaç Dostu

ngr33's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2013
sevgili adanalalilar maşallah ne kadar tatlısınız..çok imrendim size orda olmak varmış..sevgili maki01 i acayip merak ediyordum fotoğraf koyup tanışma imkanı sagladıgınız için teşekkür ederim..sevgiler..

ngr33 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-11-2013, 18:10   #198
Ağaç Dostu

Sakaki's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ahmetmelek Mesajı Göster
sakaki bey size gelince bonsai hediye etmekle kurtulamassınız. bonsai nasıl yapılır onları öğrenmek istiyoruz.
Merhaba sn ahmetmelek,

Siz yeter ki öğrenmek isteyin ben seve seve yardımcı olurum. Madem siz bu kadar ilgilisiniz, ben size ayrıca sürpriz yapayım baharda o halde

Bu arada lütfen çekinmeden bonsai başlıklarını da kullanın; bazı arkadaşlarımız çok acemi olduğu için veya bonsai yapmaya çalıştıkları bitkileri çok güzel ağaçlar olmadığı için bonsai başlıklarını kullanmaya veya "üyelerin bonsai çalışmaları" başlığı altında adaylarını yayınlamaya çekiniyorlar, ama çekinecek hiçbir şey yok.

"Siz ağaçlara işkence ediyorsunuz" diyenleri de bana havale edin, ben onlara ağaç ve bitkilere gerçek anlamda eziyet edenleri ve nasıl edildiğini anlatırım

NOT: Ama söz konusu sevgili tiya ise o zaman durum değişir; o genelde kızdırma amaçlı da yapar öyle provakatif eylem ve söylemleri

tiya, Güler, h_dogan ve 7 kişi beğendi.
Eski 25-11-2013, 18:42   #199
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 25-09-2006
Merhaba Sakaki, Ahmet Melek'in seninle karşılaşamayışına çok üzüldüm. Gün boyu gözü yoldaydı. Onu çok iyi anlıyorum. Yazarlık Seminerlerime katılanlar daha sonra kitaplarda, dergilerde Yaratıcı Yazarlık konularını okuduklarında daha çabuk anlayabiliyorlar. Elbette benden ders almadan da okuduklarını anlıyorlar ama bir-iki ders sonrası çok daha iyi anladıklarını, uygulamayı gerçekleştirdiklerini söylüyorlar. Ahmet Melek de bir-iki kez senden uygulamasını görebilse eminim internette, kitaplarda, nerede olursa olsun aldığı bilgide, aslında ne demek istendiğini anlayacak, bu konuda kendine güveni artacaktır. Şimdi yanlış yapmaktan korkuyor.

NOT: Hafızana hayran oldum. Sevgiler.

tiya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-11-2013, 18:47   #200
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 25-09-2006
Alıntı:
arkadaşlar merhaba öncelikle sizlerle tekrar görüşmek çok güzeldi hepinize çok teşekkür ediyorum. adana gurubu bizi çok güzel ağırladı. inşallah böyle toplantıları daha sık gerçekleştiririz.

tiya hanım 3 numarayı ben değil ali bey size hediye etti ama bana çıksaydı bende seve seve verirdim teşekkür borcunu ali beye...

arkadaşlar tiya hanım toplantıda bana dediği toplantıları hep böyle kafelerde değild e bir arkadaşımızın evinde veyahut bahçesinde düzenliye biliriz mesala ben ayarlıyabilirsem bizim köyde... köy demeye bin şahit lazımda bizim orda düzenliyebiliriz. size salatalık domates biber yüksek seraları gezdirebilim bu işlerle hobi olarak uğraşanlar hem görerek öğrenebilirler ve güzel bir anı olmuş olur ben de sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarım.
Sevgili Ahmetmelek seni tanıdığıma sevindim. Haklısın Hoya'yı Leventali'den aldım, yaşlılık işte, teşekkürü ona da yolluyorum.

Evlerden ziyade geniş bahçesi olan, bu işin profesyoneli arkadaşlarımızın seralarında toplansak ve bilgilensek demiştim (yiyeceklerimizi kendimiz getirir, ev sahibine yük olmazdık). Sevgiler, köyüne selam.

tiya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-11-2013, 18:52   #201
Ağaç Dostu

Cumhur Tonba's Avatar

Giriş Tarihi: 07-07-2008
Galeri: 80
Merhaba Adana, merhaba dostlar.
Hepinize selamlar, saygılar, sevgiler. Toplantı mesajlarını okuyorum şu an. Deren ile fındık bir daha ki toplantıda ne yapacak merak ediyorum inanın.

Cumhur Tonba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-11-2013, 18:59   #202
Ağaç Dostu

Cumhur Tonba's Avatar

Giriş Tarihi: 07-07-2008
Galeri: 80
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sakaki Mesajı Göster
Merhaba sn ahmetmelek,Bu arada lütfen çekinmeden bonsai başlıklarını da kullanın; bazı arkadaşlarımız çok acemi olduğu için veya bonsai yapmaya çalıştıkları bitkileri çok güzel ağaçlar olmadığı için bonsai başlıklarını kullanmaya veya "üyelerin bonsai çalışmaları" başlığı altında adaylarını yayınlamaya çekiniyorlar, ama çekinecek hiçbir şey yok.
Merhaba sayın Sakaki
Toplantı mesajlarını okuyordum. Yukarıdaki satırları okuyunca yazmak geldi aklıma.
Artık nerede ise bonsai zannedilecek meyve ağaçları yetiştirmeye başladılar. Geçen yıl arkadaşımız 8 adet armut fidanı dikmişti. İnanın boyu 70-80 cm anca var. Bu sene her birinin üzerinde 10-15 armut vardı. Gören inanamadı. Kalem kalınlığında ki dalda 300-400 gr lık 2-3 armut. Toplantı ile bir ilgsi olmasada cevaben yazdım

Cumhur Tonba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-11-2013, 20:10   #203
Moderatör

h_dogan's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba Mesajı Göster
Merhaba sayın Sakaki
Toplantı mesajlarını okuyordum. Yukarıdaki satırları okuyunca yazmak geldi aklıma.
Artık nerede ise bonsai zannedilecek meyve ağaçları yetiştirmeye başladılar. Geçen yıl arkadaşımız 8 adet armut fidanı dikmişti. İnanın boyu 70-80 cm anca var. Bu sene her birinin üzerinde 10-15 armut vardı. Gören inanamadı. Kalem kalınlığında ki dalda 300-400 gr lık 2-3 armut. Toplantı ile bir ilgsi olmasada cevaben yazdım
Onlar tam bodur meyve ağaçları. Gerçekten de hadlerini aşarak müthiş meyve tutuyorlar.

Eski 25-11-2013, 20:12   #204
Moderatör

h_dogan's Avatar

Alıntı:

Bence çok iyi olur. Hatta iş hobi kısmını bile geçebilir.

Eski 25-11-2013, 20:15   #205
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 09-08-2013
Yeniden Merhaba

Organizasyon yapmanın zorluğunu iyi bilirim. Hemde çok iyi bilirim.

Üniversitedeyiz. Daha ilk senemiz.

Güzel bir dilbere tutulmuşuz. Tabi o bizden bir haber.

Devlet Tiyatroları'ndan bilet alıp, okulda organizasyon düzenleyip, toplu tiyatroya gitme organizasyonu. Anladınız siz!

Tüm organizasyon, O'na en yakın yerde oturma üzerine kurulu. Tabi fiyasko.

Zülfi Livaneli konseri var. Gidip 20 tane bilet buldum. Hemde ücretsiz. Hep bir arada eylenme organizasyonu. Tabi fiyasko...

Birkaç fiyasko(!) organizasyondan sonra, Ürgüp gezisi düzenledim. Turizm Okuyoruz bu arada. 1 Otobüs üzerine organizasyon. Günübirlik bir gezi olacak. 10 otobüse nasıl ulaştık bilmiyorum. Gruplaşmalar var. En yakın grupta adım bile geçmiyor.

Bilen bilir. Üniversite gezilerinde "Sen şu arabaya bineceksin." denilemiyor. Herkes grubuyla aynı arabada olmak istiyor. 10 araba. Organizatör sizsiniz. 10 araçtanda sorumlusunuz. En öndeki araçta olmak zorundasınız ve en öndeki araçta O'nun da olması gerekli!

6. Otobüse bindiler. Benim bu arabayı ne yapıp yapıp, 1. otobüs konumuna sokmam gerekli. Otobüslerde eksik arıyorum.

Buldum sonunda. Bir tek, 6. otobüste mikrofon var ve anons çalışıyor.

- Bu araba 1. sırada gidecek, diğer araçlar bunu izleyecek,
dedim ve kendimi araca attım.

Dedim ya iyi bilirim organizasyonun ne kadar zor olduğunu. Ne büyük aksilikler çıktığını. Düzenleyenlerin mükemmeliyeti ararken, yediği son dakika gollerini...

Mükemmel bir organizasyon hazırlarken, tabiatın 15 dakikalık yağmur golünde Sevgili Emre'nin omuzlarının çöktüğünü...

Olayı kurtarmak adına değil, inanarak, içtenlikle "Her çıkacak sorun bizlere bir anıdır. Bu tarafından bakın olaya.", dediğimdeki gülümsemesi...

Unutulması zor, harika bir pazar düzenledikleri için, başta Ağaclar.Net ailesinin Kurucusu Sayın Malina'ya ve Adana grubuna sonsuz teşekkür ederim.

Bizi istasyondan araçla alma inceliğini gösterebilecek kadar ince düşünülmüş bir ev sahipliği yaptılar.

Benim bu siteye üyeliğim bir kaç ayla sınırlı. Ona rağmen bu kadar önemli bir organizasyonda konuşma yapmam için çağrılmam, sanırım yaşadığım gururların en büyüğü. Adana gurubuna da, benden kat be kat eski, tecrübeli Mersin grubundaki üyelere de bana göstermiş oldukları bu güvenden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim.

Konuşmaya hazırlıksız yakalanmama rağmen, hiç çekinmeden, içimden geldiği gibi konuştuğum ender yerlerden biriydi. Akraba meclisi gibi.

Sayın Hilal Doğan yeni üye olduğunu burada yazmasa, bilemeyeceğim kadar samimi bir ortam.

Güne damgasını vuran Sayın EylülBurak Hanım'ın son dakika golü oldu!

"Artık Tarsus'ta bu organizasyonu yapmak şart oldu!".

Hani derler ya "Paris anlatılmaz, yaşanır." diye.

İşte Agaclar.Net'in üyelerinin düzenlediği organizasyonlar da böyle.

Anlatılması zor, yaşanması unutulmaz...

Emeği geçen tüm arkadaşlara yeniden teşekkür ederim.

leventali Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-11-2013, 20:32   #206
Moderatör

Güler's Avatar

Ama bakın ben şimdi çok merak ettim sayın leventali o dilbere ne oldu?

Bu kadar uğraştan sonra gelecek cevap: eşim oldu olabilir mi?

Eski 25-11-2013, 20:42   #207
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 09-08-2013
Bunun cevabını Tarsus buluşması sonrası yazarız artık

leventali Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-11-2013, 20:45   #208
Moderatör

Güler's Avatar

Adım Güler yerine Melâhat mı olmalıymış acaba.... dermişim ben de.

Eski 25-11-2013, 20:54   #209
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 26-10-2011
Sayınl Levenali'nin bura ile randevusu var fazla meşgul etmeyin.

^http://www.agaclar.net/forum/sohbetler/33161.htm

Alıntı:
Herkese iyi geceler.

Çayı demleyip 10 dakikaya kadar geliyorum.

ykaya194 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-11-2013, 21:02   #210
Ağaç Dostu

Sakaki's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba Mesajı Göster
Merhaba sayın Sakaki
Bu konu geçen sene benim de kafamı çok meşgul etmişti Cumhur bey, neredeyse artık bahçede/bağda değil de saksıda bağcılık yapılacak yakında
Hele bir de bodur elmalar var ki onlara ayrı bir bayılıyorum...

Alıntı:
Ama bakın ben şimdi çok merak ettim sayın leventali o dilbere ne oldu?
Bu kadar uğraştan sonra gelecek cevap: eşim oldu olabilir mi?
Hiç gülesim yoktu Güler abla
Levent beyi çok iyi anlayanlardan birisiyim, benim de benzer organizasyonlarım oldu üniversite yıllarında. Benimkisi mutlu bitti ama Levent beyinkini daha sonra öğreneceğiz anlaşılan...
Hadi ben bonsaiciyim ve sabır var beklerim, sen ne yapacaksın o zamana kadar ben de bunu merak ettim iyi mi

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:12.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025