![]() |
|
![]() |
#181 |
Moderatör
|
Haklısınız h_doğan, o yüzden mümkün olduğunca eşleri de toplantılara getirmekte fayda var. Mesela benim eşim, öyle girişken biri değildir. İlk toplantılara benim zorumla katılmış ve hep köşe bucak kenarda durmayı tercih etmiştir. Daha sonra agaclar.net'lilerin nasıl olduklarını anladı ve inanır mısınız şimdi agaclar.net'li beylerle aralarında erkek erkeğe yemeğe gider oldular. tturt ailesine bayılıyorum, maşallahları var. Toplantılara ailecek katılırlar, minik Ege bebek arabasında gelmişti ilk toplantıya, şu son toplantıdaki haline bakın, Oğuz'a bilgisayar oyunu öğretiyor. http://www.agaclar.net/forum/738889-post204.htm http://www.agaclar.net/forum/1214364-post306.htm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-10-2013
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Yönetim adına bu güzel organizasyon için önce size ve emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim ama bizler biraz sabırsız insanlarız. ![]() Emre İlhan'ın bile fotoğtaflarını zor bekledik. Hadi siz de bütün detayları ile yazın ama. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Anlayacağın hiç yabancılık çekmeyince çekingenlik de gidiyor. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Moderatör
|
Alıntı:
"Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan" deyimini boşa söylememişler değil mi? ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Zaten ben senin de biraz çekingen olduğunu mesajlarından sezmiştim. Neredeyse ağzından cımbızla alıyorduk bilgileri. Dur şu delikanlıya biraz sataşayım belli ki agaclar.net için faydalı oalabilecek bilgileri var dedim kendi kendime. Nasıl ama başarmışım değil mi, bırak bilgi paylaşımını sohbetlere bile katılır oldun. ![]() ![]() İşin şakasını bir yana bırakalım ama, aramızda olman bizleri sevindiriyor sevgili h_doğan. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Espirili yaklaşmak çok güzel aslında. Fazla resmiyet iyi değil benim gibiler geri planda kalmayı tercih eder. Tabi benim fikrim. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-10-2011
|
Evet çok gururlandım doğrusu Güler Hanım,ben baklava desenli kazağı olan kişiyim.Hani şu hafif kilolu olan. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Ağaç Dostu
|
![]() Fındık'tan korktuğu için Deren bu fotoğrafa girmek istememişti ![]() Benim iç öp güzel kızını, Fındık'ın da onu yalamak için bir sonraki toplantıyı beklediğini ilet lütfen ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2010
|
Daha önce bahsettiğim nedenden ötürü aranızda olamadığım için çok ama çok üzgünüm, ancak bu vesileyle ve kendimi de affettirmek adına İlkbahar toplantısına bizzat ben ön ayak olacağımı (söz!) şimdiden duyurayım dedim ![]() Eğer hala affetmeyen varsa, bir sonraki toplantıda gelecek olanlara çekilişle bir de güzel bir bonsai adayı ağaç hediye edeceğimi şimdiden söyleyeyim! Rüşvet gibi oldu ama umarım affedilmek için bu işe yarar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-08-2013
|
arkadaşlar merhaba öncelikle sizlerle tekrar görüşmek çok güzeldi hepinize çok teşekkür ediyorum. adana gurubu bizi çok güzel ağırladı. inşallah böyle toplantıları daha sık gerçekleştiririz. tiya hanım 3 numarayı ben değil ali bey size hediye etti ama bana çıksaydı bende seve seve verirdim teşekkür borcunu ali beye... arkadaşlar tiya hanım toplantıda bana dediği toplantıları hep böyle kafelerde değild e bir arkadaşımızın evinde veyahut bahçesinde düzenliye biliriz mesala ben ayarlıyabilirsem bizim köyde... köy demeye bin şahit lazımda bizim orda düzenliyebiliriz. size salatalık domates biber yüksek seraları gezdirebilim bu işlerle hobi olarak uğraşanlar hem görerek öğrenebilirler ve güzel bir anı olmuş olur ben de sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-08-2013
|
sakaki bey size gelince bonsai hediye etmekle kurtulamassınız. bonsai nasıl yapılır onları öğrenmek istiyoruz iki toplantıyada katılmadınız ben mersin ve adana toplantılarında bir bonsaici aradım aradım bulamadım benim ilk ağaçlar net,e bonsai için üye olmuştum ne mersinde ne adnada bir bonsaici gelmedi ben bosaici sorduğumda bana bonsai dedilerki bazı arkadaşlarımız bonsaimi ağaçlara eziyet ediyorsunuz bende bende fazla bilgim ve birikimim olmadığı için cevap veremedim sizin sayeniz de toplantıları bizimgibi çıraklara bıraktınız ama mazeretiniz çocuklar olunca affetmek durumundayız inşallah bir dahaki toplantıda buluşuruz.eşinizinde öğretmenler günü kutlu olsun saygılar selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-04-2013
|
sevgili adanalalilar maşallah ne kadar tatlısınız..çok imrendim size orda olmak varmış..sevgili maki01 i acayip merak ediyordum fotoğraf koyup tanışma imkanı sagladıgınız için teşekkür ederim..sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Siz yeter ki öğrenmek isteyin ben seve seve yardımcı olurum. Madem siz bu kadar ilgilisiniz, ben size ayrıca sürpriz yapayım baharda o halde ![]() Bu arada lütfen çekinmeden bonsai başlıklarını da kullanın; bazı arkadaşlarımız çok acemi olduğu için veya bonsai yapmaya çalıştıkları bitkileri çok güzel ağaçlar olmadığı için bonsai başlıklarını kullanmaya veya "üyelerin bonsai çalışmaları" başlığı altında adaylarını yayınlamaya çekiniyorlar, ama çekinecek hiçbir şey yok. "Siz ağaçlara işkence ediyorsunuz" diyenleri de bana havale edin, ben onlara ağaç ve bitkilere gerçek anlamda eziyet edenleri ve nasıl edildiğini anlatırım ![]() NOT: Ama söz konusu sevgili tiya ise o zaman durum değişir; o genelde kızdırma amaçlı da yapar öyle provakatif eylem ve söylemleri ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-09-2006
|
Merhaba Sakaki, Ahmet Melek'in seninle karşılaşamayışına çok üzüldüm. Gün boyu gözü yoldaydı. Onu çok iyi anlıyorum. Yazarlık Seminerlerime katılanlar daha sonra kitaplarda, dergilerde Yaratıcı Yazarlık konularını okuduklarında daha çabuk anlayabiliyorlar. Elbette benden ders almadan da okuduklarını anlıyorlar ama bir-iki ders sonrası çok daha iyi anladıklarını, uygulamayı gerçekleştirdiklerini söylüyorlar. Ahmet Melek de bir-iki kez senden uygulamasını görebilse eminim internette, kitaplarda, nerede olursa olsun aldığı bilgide, aslında ne demek istendiğini anlayacak, bu konuda kendine güveni artacaktır. Şimdi yanlış yapmaktan korkuyor. NOT: Hafızana hayran oldum. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-09-2006
|
Alıntı:
Evlerden ziyade geniş bahçesi olan, bu işin profesyoneli arkadaşlarımızın seralarında toplansak ve bilgilensek demiştim (yiyeceklerimizi kendimiz getirir, ev sahibine yük olmazdık). Sevgiler, köyüne selam. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Toplantı mesajlarını okuyordum. Yukarıdaki satırları okuyunca yazmak geldi aklıma. Artık nerede ise bonsai zannedilecek meyve ağaçları yetiştirmeye başladılar. Geçen yıl arkadaşımız 8 adet armut fidanı dikmişti. İnanın boyu 70-80 cm anca var. Bu sene her birinin üzerinde 10-15 armut vardı. Gören inanamadı. Kalem kalınlığında ki dalda 300-400 gr lık 2-3 armut. Toplantı ile bir ilgsi olmasada cevaben yazdım |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Moderatör
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-08-2013
|
Yeniden Merhaba Organizasyon yapmanın zorluğunu iyi bilirim. Hemde çok iyi bilirim. Üniversitedeyiz. Daha ilk senemiz. Güzel bir dilbere tutulmuşuz. Tabi o bizden bir haber. Devlet Tiyatroları'ndan bilet alıp, okulda organizasyon düzenleyip, toplu tiyatroya gitme organizasyonu. Anladınız siz! Tüm organizasyon, O'na en yakın yerde oturma üzerine kurulu. Tabi fiyasko. Zülfi Livaneli konseri var. Gidip 20 tane bilet buldum. Hemde ücretsiz. Hep bir arada eylenme organizasyonu. Tabi fiyasko... Birkaç fiyasko(!) organizasyondan sonra, Ürgüp gezisi düzenledim. Turizm Okuyoruz bu arada. 1 Otobüs üzerine organizasyon. Günübirlik bir gezi olacak. 10 otobüse nasıl ulaştık bilmiyorum. Gruplaşmalar var. En yakın grupta adım bile geçmiyor. Bilen bilir. Üniversite gezilerinde "Sen şu arabaya bineceksin." denilemiyor. Herkes grubuyla aynı arabada olmak istiyor. 10 araba. Organizatör sizsiniz. 10 araçtanda sorumlusunuz. En öndeki araçta olmak zorundasınız ve en öndeki araçta O'nun da olması gerekli! 6. Otobüse bindiler. Benim bu arabayı ne yapıp yapıp, 1. otobüs konumuna sokmam gerekli. Otobüslerde eksik arıyorum. Buldum sonunda. Bir tek, 6. otobüste mikrofon var ve anons çalışıyor. - Bu araba 1. sırada gidecek, diğer araçlar bunu izleyecek, dedim ve kendimi araca attım. Dedim ya iyi bilirim organizasyonun ne kadar zor olduğunu. Ne büyük aksilikler çıktığını. Düzenleyenlerin mükemmeliyeti ararken, yediği son dakika gollerini... Mükemmel bir organizasyon hazırlarken, tabiatın 15 dakikalık yağmur golünde Sevgili Emre'nin omuzlarının çöktüğünü... Olayı kurtarmak adına değil, inanarak, içtenlikle "Her çıkacak sorun bizlere bir anıdır. Bu tarafından bakın olaya.", dediğimdeki gülümsemesi... Unutulması zor, harika bir pazar düzenledikleri için, başta Ağaclar.Net ailesinin Kurucusu Sayın Malina'ya ve Adana grubuna sonsuz teşekkür ederim. Bizi istasyondan araçla alma inceliğini gösterebilecek kadar ince düşünülmüş bir ev sahipliği yaptılar. Benim bu siteye üyeliğim bir kaç ayla sınırlı. Ona rağmen bu kadar önemli bir organizasyonda konuşma yapmam için çağrılmam, sanırım yaşadığım gururların en büyüğü. Adana gurubuna da, benden kat be kat eski, tecrübeli Mersin grubundaki üyelere de bana göstermiş oldukları bu güvenden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim. Konuşmaya hazırlıksız yakalanmama rağmen, hiç çekinmeden, içimden geldiği gibi konuştuğum ender yerlerden biriydi. Akraba meclisi gibi. Sayın Hilal Doğan yeni üye olduğunu burada yazmasa, bilemeyeceğim kadar samimi bir ortam. Güne damgasını vuran Sayın EylülBurak Hanım'ın son dakika golü oldu! "Artık Tarsus'ta bu organizasyonu yapmak şart oldu!". Hani derler ya "Paris anlatılmaz, yaşanır." diye. İşte Agaclar.Net'in üyelerinin düzenlediği organizasyonlar da böyle. Anlatılması zor, yaşanması unutulmaz... Emeği geçen tüm arkadaşlara yeniden teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-08-2013
|
Bunun cevabını Tarsus buluşması sonrası yazarız artık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2011
|
Sayınl Levenali'nin bura ile randevusu var fazla meşgul etmeyin. ^http://www.agaclar.net/forum/sohbetler/33161.htm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Hele bir de bodur elmalar var ki onlara ayrı bir bayılıyorum... Alıntı:
![]() Levent beyi çok iyi anlayanlardan birisiyim, benim de benzer organizasyonlarım oldu üniversite yıllarında. Benimkisi mutlu bitti ama Levent beyinkini daha sonra öğreneceğiz anlaşılan... Hadi ben bonsaiciyim ve sabır var beklerim, sen ne yapacaksın o zamana kadar ben de bunu merak ettim iyi mi ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|