![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-08-2013
|
sakaki bey size gelince bonsai hediye etmekle kurtulamassınız. bonsai nasıl yapılır onları öğrenmek istiyoruz iki toplantıyada katılmadınız ben mersin ve adana toplantılarında bir bonsaici aradım aradım bulamadım benim ilk ağaçlar net,e bonsai için üye olmuştum ne mersinde ne adnada bir bonsaici gelmedi ben bosaici sorduğumda bana bonsai dedilerki bazı arkadaşlarımız bonsaimi ağaçlara eziyet ediyorsunuz bende bende fazla bilgim ve birikimim olmadığı için cevap veremedim sizin sayeniz de toplantıları bizimgibi çıraklara bıraktınız ama mazeretiniz çocuklar olunca affetmek durumundayız inşallah bir dahaki toplantıda buluşuruz.eşinizinde öğretmenler günü kutlu olsun saygılar selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2010
|
Alıntı:
Siz yeter ki öğrenmek isteyin ben seve seve yardımcı olurum. Madem siz bu kadar ilgilisiniz, ben size ayrıca sürpriz yapayım baharda o halde ![]() Bu arada lütfen çekinmeden bonsai başlıklarını da kullanın; bazı arkadaşlarımız çok acemi olduğu için veya bonsai yapmaya çalıştıkları bitkileri çok güzel ağaçlar olmadığı için bonsai başlıklarını kullanmaya veya "üyelerin bonsai çalışmaları" başlığı altında adaylarını yayınlamaya çekiniyorlar, ama çekinecek hiçbir şey yok. "Siz ağaçlara işkence ediyorsunuz" diyenleri de bana havale edin, ben onlara ağaç ve bitkilere gerçek anlamda eziyet edenleri ve nasıl edildiğini anlatırım ![]() NOT: Ama söz konusu sevgili tiya ise o zaman durum değişir; o genelde kızdırma amaçlı da yapar öyle provakatif eylem ve söylemleri ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Toplantı mesajlarını okuyordum. Yukarıdaki satırları okuyunca yazmak geldi aklıma. Artık nerede ise bonsai zannedilecek meyve ağaçları yetiştirmeye başladılar. Geçen yıl arkadaşımız 8 adet armut fidanı dikmişti. İnanın boyu 70-80 cm anca var. Bu sene her birinin üzerinde 10-15 armut vardı. Gören inanamadı. Kalem kalınlığında ki dalda 300-400 gr lık 2-3 armut. Toplantı ile bir ilgsi olmasada cevaben yazdım |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Moderatör
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | ||
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2010
|
Alıntı:
![]() Hele bir de bodur elmalar var ki onlara ayrı bir bayılıyorum... Alıntı:
![]() Levent beyi çok iyi anlayanlardan birisiyim, benim de benzer organizasyonlarım oldu üniversite yıllarında. Benimkisi mutlu bitti ama Levent beyinkini daha sonra öğreneceğiz anlaşılan... Hadi ben bonsaiciyim ve sabır var beklerim, sen ne yapacaksın o zamana kadar ben de bunu merak ettim iyi mi ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-10-2011
|
İş yerimdeki internet sorunundan dolayı pek giremedim ama duramadım işte yan taraftaki komşunun internetinden girdim nete.Tekrarını arayacağım kadar güzel dostane bir hava içerisinde geçti.Herkes samimi birbirine karşı önyargısız ve arkadaşçaydı. Kamera kayıtlarını daha sonra yükleyeceğim internet sorunum hallolunca.Yeni tanıştığım arkadaşlarla da bu kadar çabuk kaynaştığımı hiç hatırlamadım şimdiye kadar.Artık Tarsus tan bekliyoruz böyle bir toplantıyı ama pazar günü olması şartıyla. Bilgi paylaşımı ve hediye çekilişi de ayrı bir heyecen vericiydi.Tiya nın espirilerine de ayrıca güldüğümü belirtmeliyim.Daha önce Hazan -z için söz verdiğim küçük pergulelerin ilgi görmesine çok sevindim keşke daha fazla hazırlasaydım diye üzüldüm doğrusu. Neyse gelecek toplantıda isteyen tüm arkadaşlara getirmeye karar verdim kaç tane isterlerse tabi.Sarmaşık mum çiçeği türü çiçek besleyenlerin çok işine yarayacağını düşünmem gerekirdi dedim.Şimdi sıra Maki01 de tabi.. Herkese gülen yüzü hoşgörüsü ve inceliği için sonsuz teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Arkadaşınız o fidanları nereden bulmuş öğreneblirmiyim. Koca koca ağaçlarım oldu, ama meyve tek tük. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sene başında Çanakkale'den olsun Bursa'dan olsun fidan yetiştiren işletmelerin elemanları sipariş topluyor. Şubat sonu, mart başı getiriyorlar. O arkadaş şu an Çerkezköy'e gitti . Yakında döner. Hangi firmadan aldı ben size yazarım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|