Yeniden Merhaba
Organizasyon yapmanın zorluğunu iyi bilirim. Hemde çok iyi bilirim.
Üniversitedeyiz. Daha ilk senemiz.
Güzel bir dilbere tutulmuşuz. Tabi o bizden bir haber.
Devlet Tiyatroları'ndan bilet alıp, okulda organizasyon düzenleyip, toplu tiyatroya gitme organizasyonu. Anladınız siz!
Tüm organizasyon, O'na en yakın yerde oturma üzerine kurulu. Tabi fiyasko.
Zülfi Livaneli konseri var. Gidip 20 tane bilet buldum. Hemde ücretsiz. Hep bir arada eylenme organizasyonu. Tabi fiyasko...
Birkaç fiyasko(!) organizasyondan sonra, Ürgüp gezisi düzenledim. Turizm Okuyoruz bu arada. 1 Otobüs üzerine organizasyon. Günübirlik bir gezi olacak. 10 otobüse nasıl ulaştık bilmiyorum. Gruplaşmalar var. En yakın grupta adım bile geçmiyor.
Bilen bilir. Üniversite gezilerinde "Sen şu arabaya bineceksin." denilemiyor. Herkes grubuyla aynı arabada olmak istiyor. 10 araba. Organizatör sizsiniz. 10 araçtanda sorumlusunuz. En öndeki araçta olmak zorundasınız ve en öndeki araçta O'nun da olması gerekli!
6. Otobüse bindiler. Benim bu arabayı ne yapıp yapıp, 1. otobüs konumuna sokmam gerekli. Otobüslerde eksik arıyorum.
Buldum sonunda. Bir tek, 6. otobüste mikrofon var ve anons çalışıyor.
- Bu araba 1. sırada gidecek, diğer araçlar bunu izleyecek,
dedim ve kendimi araca attım.
Dedim ya iyi bilirim organizasyonun ne kadar zor olduğunu. Ne büyük aksilikler çıktığını. Düzenleyenlerin mükemmeliyeti ararken, yediği son dakika gollerini...
Mükemmel bir organizasyon hazırlarken, tabiatın 15 dakikalık yağmur golünde Sevgili Emre'nin omuzlarının çöktüğünü...
Olayı kurtarmak adına değil, inanarak, içtenlikle "Her çıkacak sorun bizlere bir anıdır. Bu tarafından bakın olaya.", dediğimdeki gülümsemesi...
Unutulması zor, harika bir pazar düzenledikleri için, başta Ağaclar.Net ailesinin Kurucusu Sayın Malina'ya ve Adana grubuna sonsuz teşekkür ederim.
Bizi istasyondan araçla alma inceliğini gösterebilecek kadar ince düşünülmüş bir ev sahipliği yaptılar.
Benim bu siteye üyeliğim bir kaç ayla sınırlı. Ona rağmen bu kadar önemli bir organizasyonda konuşma yapmam için çağrılmam, sanırım yaşadığım gururların en büyüğü. Adana gurubuna da, benden kat be kat eski, tecrübeli Mersin grubundaki üyelere de bana göstermiş oldukları bu güvenden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim.
Konuşmaya hazırlıksız yakalanmama rağmen, hiç çekinmeden, içimden geldiği gibi konuştuğum ender yerlerden biriydi. Akraba meclisi gibi.
Sayın Hilal Doğan yeni üye olduğunu burada yazmasa, bilemeyeceğim kadar samimi bir ortam.
Güne damgasını vuran Sayın EylülBurak Hanım'ın son dakika golü oldu!
"Artık Tarsus'ta bu organizasyonu yapmak şart oldu!".
Hani derler ya "Paris anlatılmaz, yaşanır." diye.
İşte Agaclar.Net'in üyelerinin düzenlediği organizasyonlar da böyle.
Anlatılması zor, yaşanması unutulmaz...
Emeği geçen tüm arkadaşlara yeniden teşekkür ederim.
|