![]() |
|
![]() |
#61 |
Ağaç Dostu
|
Bunları yapan yerlerde internet bağlantısı oluyor zaten, sitedeki bannerlardan doğrudan çıkartma kağıdına çıktı alıyorlar. Sonra ısıtıp, şıpbadanak tshirt, bandana, şapka, kupa gibi eşyalara çıkartıyorlar. M. İldeniz'e ve Leyla'ya Kadıköy'de tişört yaptırmıştım. Tişört onlardan olursa 12-20 ytl gibi fiyat veriyorlar. Eğer böyle bir şey yapılacaksa toplu yaptıralım ucuza çıksın derim. Benim oyum, şapka ya da bandana-fular'dan yana ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Ağaç Dostu
|
Ben bir kaç sene önce Feshane'deki Ekolojik Yaşam Fuarından DHKD'nin %100 saf pamuk sweat shirt'unu almıştım. Uzun yıllar severek giydim. O yüzden benim oyun sweat shirt'den yana. Vallahi bilmiyorum sweat shirtün Türkçesini. Bilsem yazmaz mıyım! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
İyide kim bastıracak ? Yani yüklenici taşaron arıyoruz. 1-2 tane tamamda adet çoğalırsa bir yerle anlaşmak gerek Aybala nın dediği gibi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Ağaç Dostu
|
Gelmeme ihtimalim var. Ama yinede üyelerin bir kısmınında orada olacağını hesap ederek yalım yalım pembe domates tohumu arıyorum. Bulur da gelebilirsem kendim getireceğim gelemezsem ve yine bulursam Todor'a göndereceğim o gelenlere versin. Şimdilik İnvictus çeşidi en son tercihim, orjinal pembe domates tohumu peşindeyim fuara geleceklere duryurulur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-09-2006
|
Peyzaj & Süs Bitkileri Fuari 2007 - 1 Martta Başliyor
Arkadaşlar, Grubunuzun üyesi ve bahsi geçen fuarın da bir katılımcısı olarak hepinizi fuara bekliyorum. Hazırlıklar bu akşam başladı, şimdiye kadar yapılan fuarlardan çok daha hoş ve kaliteli bir sektör fuarıyla karşılacaksınız. Görüşmek ümidiyle... EDA GÖKDUMAN LINEA VERDE -L.V. TARIMSAL ÜRÜNLER (TÜRKİYE) LINEA TURK (İTALYA) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Ağaç Dostu
|
Sn Klimanjaro Çanakkale Biga Gümüşçay ilçesinde pazar kurulan günlerde pembe domates bolca satılıyor yöre halkının severek yediği ve bilhassa sabah kahvaltılarında yemeyi tercih ettiği bir domates...gerçekten çok leziz bir domates türü... 15-20 mart gibi oralara yeniden gideceğim...bulabilirsem ki bulma olasılığım yüksek...pembe domates fidesi alacağım...tohum da ararım bulabilirmiyim bilemiyorum...belki fidelerden tohum üretebiliriz...tabi sizlerin yardımı ile... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Ağaç Dostu
|
Dostlar fuar hergün saat 12.00 ile 20.00, Pazar günü ise 12.00 ile 19.00 arası açık bilginiz ola ona göre proğram yapın. Todor kendini ona göre ayarla. Buluşmak isteyen diğer arkadaşlar da ona göre orada olsun. Ben saat 12.00 da Cumartesi günü Todor ve sizleri bekliyor olacağım giriş kapısında. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Ağaç Dostu
|
Bugünkü gazetelerde boy boy ilanları var Papatyam. Ama Todor u düşünerek saat 11.00 da ağaç olmasın diye özellikle yazdım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Ağaç Dostu
|
Gazete okumadığım çıktı meydana ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yalova-Yenikapı ferbotu ile geleceğim için çok fazla seçeneğim yok. Ya 09:30' a yetişeceğim, **** 11:30 a bineceğim. 09:30'a yetişebilmek için sabah 6'da kalkıp, saat 8'e kadar işleri bitirmem lazım ki, 9'da terminalde olayım. Ondan sonrası kolay. Nasılsa oyalanırım. Ama aramızda kalsın, bir şekilde içeri erken sızmayı planlıyorum. Nasılsa aramızda reyon sahibi arkadaşlar var. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2006
|
Ben geliyorum Sn Balıkçı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Ağaç Dostu
|
Katılanları takip etmekte zorlanıyorum. Fakar şöyle kaba taslak bir sıralama yapalım gene de. ![]() Todor Aybala Halit Togay Emekli ve misafiri Şukranayalp Balıkçı ve misafiri Mahmut Leventoğlu Ferda Ülkümen ve misafiri Lerdemir Praeacox (cumartesi ikinci kez) Papatyam ve misafiri (saat 3 gibi) Klimanjaro (henüz kesin değil) Habibe (henüz kesin değil) Eda Gökduman (zaten içeride olacak) Kumru Hanım perşembe günü gidebiliyor. Yanlış bir bilgi varsa veya adını yazmayı unuttuğum arkadaş, lütfen düzeltin. Bilet konusunu da tekrar hatırlatalım. İlk sayfada online bilet için yapılması gerekenler anlatılıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-12-2006
|
Sn Papatyam ben de herkes gibi saat 12.00 de orda olacağım. Ancak içerde kalış süremiz 15.00'e dek uzayabilir ve biraraya gelebiliriz diye düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Ağaç Dostu
|
Sizlerle tanşmayı çok istiyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|