![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2009
|
Merhaba Dostlar, bu ilk toplantımıza katılımınızla, paylaşımlarınız ile bizlere çok güzel bir yaşattınız, gün bitmesin istedik, çok keyifli anlar yaşadık, umarım sizlerde aynı şeyi düşünüyorsunuzdur. Fotoğrafı çok sevmekle beraber ne yazık ki çok fazla fotoğraf çekemedim. Bu gün neredeyse tüm üyeler ilk kez karşılaşmalarına rağmen herkes 40 yıldır dost gibi ve çok samimiydi. Bu gün kazandığım dostlarım sizlere eşim ve kendi adıma çok teşekkür ederim, bizlere doğru yerde ve doğru kişilerle beraber olduğumuzu gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Gerek toplantı esnasında ve gerekse sonrasında sizlerden gelen olumlu eleştiriler, bu gün yaşadıklarımız ilerideki etkinliklerimiz için bizlere cesaret verdi. dediğim gibi çok fotoğraf çekemedim amadiğer üyelerimiz bolca fotoğraf çektiler en kısa sürede paylaşmalarını bekliyoruz. Ben buarada bir kaç fotoğraf paylaşarak açılışı yapmaya çalışacağım. Bugün pastamızı kestik, bolca sohbet ettik, çekilişle üyelerimizin paylaşım için getirdiği bitkiler yeni sahiplerini buldular, yüzler güldü, kısaca çok eğlendik çokkkkk. Üyelerimizden gelen hediye çiçekler nedeniyle tatlı bir mahcubiyet yaşadım ama çok mutlu olduğumu da gizleyemem ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
|