![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Eskişehir toplantısına katılamamanın üzüntüsü içerisindeyim, çok şey kaçırdığım belli oluyor, başta Kadir_26, üzüm olmak üzere katkısı bulunan tüm arkadaşları kutlarım. Ne kadar katılamamış olsam da fotoğraflardan çok güzel geçtiği tüm arkadaşların gülen yüzlerinden belli oluyor. İnşallah bir daha ki sefere diyerek arkadaşımızın izni olmadan bir baloncukla katılmış olayım (Şimdiden çok özür) IMG_1744.jpg |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Lilium, inan bana.. Sen her işi bırak bu balonculuğu devam ettir. Müthiş bir bakış ve espri yeteneği var bu konuda sende. Yanıldığımı zannetmiyorum. Hatta bir balon köşesi açsan. Ve sitedeki fotoğraflara (uygun gördüklerine yazsan) eminim patlama yapar. Bunu gayet ciddi söylüyorum. Konu burada geçtiği için yazdım. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu üye sayısına sahip bir sitede bir şeyler yaparken her yönü düşünmek gerekir. Sevgili cumhur, Biri çıkarda bana baloncuk yapmak sana mı kaldı h...r derse onu sana yönlendiririm şimdiden bilmiş ol ![]() Şakayı sevdiğim için, Tanıdıklarıma nazım şakam geçebilecek olanlara aflarına sığınarak baloncuk şişiriyorum fakat hiç tanımadıklarımı da kırar incitirim diye korkarım. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderatör
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-03-2013
|
:(
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderatör
|
"Ayyy sana paylaşımda ne düştü"... diyen mi ararsın, yoksa " ben ganimetlerimi aldım" diyen mi? Ya da " ohhh be, ben de bayağı yükümü tuttum, gel keyfim gel" diyen mi? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderatör
|
Toplantıdan kareler..... Eşim ve Aliye Yamancı sohbet ederken... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderatör
|
agaclar net pastamız çok güzeldi, özenle hazırlatılmıştı. Arkadaşlar fotoğrafını yükledikleri için tekrar yüklemiyorum..... ama ona eşlik eden ekmek kadayıfının da tadı çok lezizdi. Sevgili Muda'ya teşekkürler... kendisi de ne kadar acıkmış. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderatör
|
Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı sayın Aylin Şener Hanım. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderatör
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Moderatör
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Moderatör
|
Arkadaşımız bari toplantı gününü şaşırmış ama Allahtan hatırlamış ve iyi ki yanına oturmuşum, çünkü dağıtım için getirdiklerinin çoğuna ben el koydum. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-09-2007
|
Sayın Kadir26 , ışıl ve ben o güzel fincanlarınızdan bol köpüklü türk kahvelerimizi sizi ve değerli eşinizi anarak keyifle içtik sağolun( pastaya ayrıca teşekkürler)... sayın mudo ekmek kadayıfı harikaydı sağolun... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Moderatör
|
Eveeeet dostlar, güzel bir agaclar.net toplantısını unutulmayacak anılar ile geride bıraktık. Yeni bir toplantıda buluşmak üzere diyerek Eskişehir Toplantısına katılan arkadaşların isim listesini dökerek hepinize iyi akşamlar dilerim. Kadir_26, üzüm, 26-Nurşen, oz26, Muda, mozen, hasanbars, n-turan, mtgokduman, Dogef, loveforlife, ucurtma122, Aliye Yamancı, İsmet kenar, Onur G.Hitit, bari, Aylin Şener, Güler. (Benim paylaşacaklarım bitti.) |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Güzel Eskişehir'imize yakışır bir toplantı olmuş. ![]() Bir Eskişehir'li olarak, tüm katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkürü borç bilirim. Bir toplantıya bu kadar yaklaşmışken katılamayan ve başka Eskişehir toplantılarına katılabilmeyi ümit eden forum kişisi. Son iki kelimesi kopya oldu ama. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-04-2012
|
Tüm katılımcıların emeğine sağlık. Artsın taşmasın yürüsün koşmasın zıplasın uçmasın sakın israf olmasın. ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dostlar; Mutluluk ve heyecanı fotoğraflardan fazlasıyla hissettim ellerinize sağlık ![]() Eğri oturup ,doğru konuşalım,en şirin,en samimi toplantı ESKİŞEHİR toplantısı olmuş,değil mi ![]() En büyük Es ES ler..... Tüm yüce gönüllü dostları(Toplantıyı düzenleyen ,toplantıya katılan) kutluyorum,sık sık bir araya gelme dileklerimi iletiyorum ![]() Gelecek toplantı AFYON da olabilir ,ne dersiniz ))))) |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben de Eskişehir fincanından bir kahve içeyim. Çaldım ablamın fincanını. İade edeceğim. Kahve.Agaclar.net. Eskşehir.jpg |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Moderatör
|
Afiyet olsun sevgili Cumhur Tonba, sağ olsun kadir_26 herkese ikişer adet hazırlamış. Sen Eskişehir'i gördün mü, hele bu on sene içinde o kadar değişmiş yaşanası yer olmuş ki inanamazsın. Halkı da mutlu, gençler pırıl pırıl, insanları güler yüzlü. Bizler toplantı yapar eğlenirken başkaları da eğleniyordu. Kimisi gölette kürek çekiyor, kimisi su kayağı yapıyordu. Gölet kenarında fotoğraf çektirmeye gelen geline nazire yapar gibi güzel nazlı kuğular da yüzüyordu gölette. |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 21-08-2008
|
Alıntı:
Güzel bir enstantane ![]() Tebrikler..... |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Eskişehir'de gelin ve damat bulunduğumuz parkın farklı mekanlarında fotoğraf çektiriyorlar gördüğüm kadarı ile. Her şey çok güzel. Ben siyah ve beyaz kuğuların dışında zaman zaman yaban ördeklerinin uçarak geçmesine arada inmelerine çok bayıldım. Başka yerlerde o kadar korkutmuşlar ki tabi sağ kalanlar insanı gördükleri anda hemen uzaklaşıyorlardı. Diğer fotoğraf makinasını alıp fotoğraflarını çekmek çok güzel olacaktı. Ancak toplantıdan ayrılmak istemedim. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Belli ki toplantı yine, her zaman olduğu gibi çok güzel geçmiş. Maşallah, daim olsun inşallah!.. Ah orada olmak vardı... Kısmet!.. Sevgili Güler Hanım belli ki Eskişehir çok değişmiş, bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur. Ekmişler, dikmişler, yeşili, ağacı, çiçeği yani kısaca doğayı yok etmemişler daha fazlasını yapmışlar; yok etmemişler sağolsunlar. Fotoğrafladığınız gelin ve 2 kuğu fotoğrafınız çok hoşuma gitti, harika bir kare yakalamışsınız. Ellerinize sağlık... Ve ayrıca tekrarlayayım; bu toplantının çok çok güzel geçeceği zaten en başından belli idi. Daha niceleri nasip olsun inşallah!.. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Bitkiyi, toprağı, doğayı seven pek çok güzel insanla tanıştık. Emeği geçen (Kadir_26, üzüm, 26-Nurşen) ve katılan herkese teşekkürler. 100_165777777.JPG Toplantı yorgunluğu... |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2009
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-09-2006
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Evet Sayın oz26 çok belli, toplantıya katılmış, yorulmuş. Ve huzur içinde uyumuş... Kıyamam, maşallah ona!.. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
Eskişehir Toplantısı
Saygı Değer Misafirlerimiz Eskişehirimize ve buluşma mekanımıza gelmiye başladıklarında çektiğimiz Eskişehirimizden güzel bir görüntü. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
Eskişehir Toplantısı.
Birbirinden çok değerli olan misafirlerimizi ağırladığımız meaknımızın güzelliklerinden birisi. |
|
|
|
![]() |
|
|