![]() |
|
![]() |
#241 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
yenigine ablacım, Güler hanım sabah bu sayfaya baktığında benim zıpçıktı istediğimi de görür mü ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hira; evet kesinlikle görecektir, emin ol. Zaten inşallah yarın sen de göreceksin kendisini ve bana hak vereceksin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hira; inşallah yarın toplanalım, görüşelim... Akşamına hemen 'Tekrar ne zaman nerede toplanıyoruz diye' soracaksın. Tamam yat ve uyu, iyi geceler; görüşürüz inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-04-2011
|
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Ağaç Dostu
|
... Düzenleyen ağaçperver : 06-04-2013 saat 06:08 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Moderatör
|
Günaydın..... Okudum, okudum zıpçıktıları kimler istiyormuş...fare kulaklarını kimler istiyormuş. ![]() Ben de bu gece Hacıyatmaz'ı oynadım adeta. Yatıyorum, aklıma bir şey geliyor kalkıyorum. Yeniden yatıyorum, aman şunu da unutmayayım deyip yeniden kalkıyorum. Baktım olacak gibi değil, ne var ne yoksa hepsini gecenin ikisinde aşağıya inerek arabaya yükledim. ![]() Sevgili Eser İlhan, gaura çalıların da hazır, aman hatırlat. Tika, sen de atlas çeliğini unutma. Nevin Marangoz, gül çeliklerin ve haseki tohumların da hazır. Orhan Özbilgiç ve YeniGine, fare kulaklarınız ayrı poşete kondu hira ve agacperver'in de zıpçıktıları da ayrıldı. Hava güzel, inşallah güzel bir toplantı da gerçekleştirebiliriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Fare kulağını ben de netten şimdi araştırdım. Saksıda yetiştirilen formu bir harika olmuş. Kısmetse ben de isterim. ![]() Çelikleri almaya başlayalım. Mum çiçeğini ve kurdeleyi kimse istemediği için ondan getirmiyorum. ![]() Düzenleyen Tika : 06-04-2013 saat 07:34 Neden: Ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Ağaç Dostu
|
cok tesekkür ederim Güler hanım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Ağaç Dostu
|
İsteyebilirsiniz Sevgili Hira, Biraz da kök yapmış.Şimdi çıkardım. Ben seve seve getireceğim,yeterki isteklisi olsun. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Ağaç Dostu
|
ayrıca gazanya tohumu getirecek bir hayırsever insan varsa ona minnettar kalırım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |
Ağaç Dostu
|
![]() Alıntı:
kem küm eğer yüzsüzlük olmazsa ben de gül çeliği alsam? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Ağaç Dostu
|
tabii zıpçıktılar için de çok teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Ağaç Dostu
|
teşekkür ederim Tika ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hira, Çekinmeden isteyin lütfen. ![]() Bitki sevgimizin bir göstergesi bu. Bu arada ben kimin ne istediğini bu başlıktan not ettim;ama bu sabah mesajları sildim.Eğer yanınıza gelip çelik vermezsem lütfen gelip isteyiniz. ![]() Aklımdakiler: hira adacık Nevin Marangoz Loveforlife |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Ağaç Dostu
|
peki Tika'cım öyle olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Ağaç Dostu
|
herkesten önce ben orda olacagım galiba ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-03-2007
|
Muhabbetiniz bol çiçekli olsun. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-02-2013
|
Bu güzel gün işte böyle başladı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Ağaç Dostu
|
Harika bir buluşmaydı. Güler yüzlü doğa dostu insanlar arasında olmak ayrı bir keyifti. Hava güneşli ve sıcaktı. Deniz kenarında olması ayrı bir güzeldi. O kadar çok çeşit bitki vardı ki,kuraya girmeden isteyen istediğini aldı. Sayın başbahçıvan bir dolu sardunya getirmişti:sakızlar,top sardunyalar,ceylanlar. (Çok fazla sardunyam olduğu için sardunyalara dokunmadım,göz ucuyla baktım durdum sadece.) Sayın alacakaranlık da birçok bitki getirmişti.Bir iki çeşit aldım. ![]() Sayın Zafer İnandıklı her zamanki gibi bir gecelik gelinlerinden ve meleklerin borularından getirmişti. Sayın Orhan Özbilgiç,selluka tohumları dağıttı. Sayın Güler Hanım'ın fare kulakları kapış kapış gitti. Bu arada kendisine 40 numara hediyesi için teşekkür ediyorum. Nariel harika keman çalıyormuş.Dinlemek çok keyifliydi. Müjgan Hanım'da saz çalarak bizi mest etti. Doğum günü pastası,kurabiyeleri,çiçeksepetinden meyveler...Hangi birini saysam bilemiyorum. Güler Hanım'ın açılış konuşması. Çok hoş bir gün geçirdim. Konuşma fırsatı bulduğum herkese toplantıya katıldıkları için teşekkürler. Sayın adacık ve eşi sayesinde ulaşım konusunda hiç sıkıntı yaşamadım. Sayın ankstel ve Sayın Cemal Bey,bana bir tür üzerinde yoğunlaşmamın işimi kolaylaştıracağı konusunda bilgi verdiler.Haklılar da,kendilerine sonuna kadar katılıyorum;ama henüz yapamıyorum.Her bitkide gözüm var gibi. ![]() İsmini sayamadığım,toplantıya varlıklarıyla renk katan,bitkilerini paylaşan tüm dostlara teşekkürler. Fotoğrafları ve vidyoları merakla bekliyorum. Sevgiler Elif |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Moderatör
|
Ben de ancak şu anda eve ulaşabildim, İstanbul'un trafiği malum. İnşallah güzel bir toplantıyı gerçekleştirebildik, arkadaşları memnun edebildiysek ne mutlu bana. Katılımın çok olması hele hele hiç haber vermeden gelen eski dostları tekrar aramızda görmek çok sevindiriciydi. Ayrıca yönetim kadrosu da ilk defa bu kadar kalabalık katıldı, hepimiz mutlu olduk. Müsaadenizle yorumumu yarın yapacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Ağaç Dostu
|
muhteşem bir toplantıydı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Ağaç Dostu
|
trafikte şişen kafam, su toplayan ayaklarım ve çiçek taşımaktan kopan kollarımla çok mutluyum şuan ![]() Düzenleyen hira : 06-04-2013 saat 20:08 Neden: imla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Ağaç Dostu
|
Ağaçlar.net 9. Doğum Günü Toplantısı M_MP.jpg malina ve Mine Pakkaner, profildeki mavili ise Müjgan A_G.jpg aybala ve toplantı organizatörümüz Güler "Başçavuş" MujganYIlmazLıFoto.jpg Müjgan Yılmaz, ciroz, Müjgan, malina, FatihBahce, Mine Pakkaner, aybala gece bu güzel günde, güzel insanlarla buluşup, tanışmaktan hoşnut forum kişisi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2010
|
Toplantıyı düzenleyen, agaclar.net yönetimine ve tüm aileye, bize yaşattığı güzel gün için,teşekkür ederiz. Ykolko ve eşi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Ağaç Dostu
|
Yine güzel bir toplantıyla karşı karşıyayız sanırım ![]() Agaclar.net'in doğum günü kutlu olsun.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |