![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2009
|
Alıntı:
Sayın güler hanım Yalova gezisi başlığını açsın belirtilen ( 16.03.2013 Cumartesi) tarih baz alınmak üzere Sayın Yusuf bey işin büyüğünü halletmiş sağ olsun.. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ooo abla kimler gelecek onu görelim böyle çok gezdiğin leyleği havada gördünüz galiba der annem. Gerçi biz kaçtane leylek gördük hatırlamıyorum leylek sürüsü gördük galiba ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Valla mevsimin ilk leyleklerini ben Edirne'de havada gördüm, Yalova fikri de bana aitti(övünmek gibi olmasın) ![]() Neden bu hafta sonunu düşünmüyoruz? Haftaya Salı ve ya Çarşamba Mersin'e dönmeyi düşünüyordum. İki günde toparlanamaz mıyız? Fotoğrafları nihayet PC ye yükleyeildim, küçültüp başlığa aktaracağım. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Eskişehir gezisi çok güzel geçmiş; içimii çeke çekee bir hal oldum fotoğraflara baktıkça. Maşallah!.. Yalova gezisi: 5-YeniGine (İnşallah; kısmet nasip...) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2011
|
Bir türlü yazamadım siteye. İzinde miyim değil miyim anlamadım. Gecikmeli teşekkürlerimizi kabul edin lütfen. Verdiğimiz herhangi bir rahatsızlık olduysa affınıza sığınıyoruz. Sağolun varolun efendim. Saygılar |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2011
|
Nihayet oğlum geldide geç kalmış resimlerin bir kısmını yüklemeyi becerebildim cibörek yediğimiz yer (eski bir mezbeha restore edilmiş)) ![]() eşim ve ben otel lobisinde ![]() parktaki tren istasyonu ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok güzel bir gezi olmuş. Eskişehir gerçekten çok değişmiş. (88-89 yılları arasında ağbim orada üniversitede iken gitmiştim). Fotoğraflardan bile ne kadar çok değiştiği belli oluyor. Masal şatosu'nun rengi ve kendisi çok hoş'muş. (Şu anda da Cnntürk kanalında Mehmet Yaşin "lezzet durakları" programı ile Eskişehir'de. Balaban ve Birsen kebapçıların'da). |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
![]() http://www.agaclar.net/forum/agaclar...leri/30606.htm |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-01-2008
|
Alıntı:
Ben de sizi tanımıyorum ama gördüğünüz gibi buradan konuşabiliyoruz. Kısmet olursa yüzyüze de tanışırız. Bahsettiğiniz mesajları okudum. Zaten o mesajlardan birisine cevap olarak size yazmıştım. Sizi suçlamak gibi bir çabam hiç olmadı. Size bu cevabı yazma nedenim ise, sizin zan altında kalma konusunda gösterdiğiniz hassasiyeti gidermek için. İyi niyetinizden en ufak bir kuşkum yok. Yaptığınız internet araştırmalarında bulduklarınızı buraya kopyala yapıştır yapmanız çok ince bir davranış. Tekrar çok teşekkür ederim. Ellerinize, emeklerinize sağlık. Sizi hiç bir biçimde zora koşmadan şöyle sorayım o zaman. - Yaptığınız bu araştırmalar, bizim orada rehbersiz olarak gezebilmemiz için yeterli olacakmıdır? - Yoksa mesajımda sorduğum sorular ışığında uygun bir bedel ödenecek bir rehbere yine de ihtiyacımız olduğunu düşünüyormusunuz? Sanırım bu iki sorunun hiçbir biçimde sizi zan altında bırakmaya yönelik olmadığını görebilirsiniz. Aslında bu iletimdeki sorular da bu kadar basitti. Üzgünüm ama gereksiz bir hassasiyet göstermişsiniz. Örnek gösterdiğiniz Perhan’ın mesajına ek olarak ben de sizin yine Perhan’ın 181 numaralı mesajını tekrar okuyup “analiz” etmenizi rica ederim. Saygılarımla.. |
|
|
|
|
![]() |
|
|