![]() |
|
|
|
#11 |
|
Moderatör
|
Tamam, anladım da sormak istediğim şey şu: ykaya (2 kişi) bir tane 2 kişilik oda Fatma Acar (2 kişi) bir tane 2 kişilik oda olarak öğretmen evi kartları olduğu için öğretmen evinde konaklamak istiyorlar. TAMAM MI? günebakan ailesi(4 kişi) sanırım bir tane 4 kişilik oda alacaklar ve oda+kahvaltı kişi başı 35.-TL olduğu için Ali Güven Turizm Otelcilikte kalacaklar... TAMAM MI? ankstel + şöför bilmiyorum beraber mi kalırlar, ayrı tek kişilik oda mı istenir, bir de onlar da Ali Güven Turizm Otelcilik mi istiyorlar ankstel cevap versin. Eğer, Ali Güven Turizm Otelcilik de aynı kalitede ise neden Güler (bir kişi) Tek kişilik oda Adalet Yağcı (2 kişi) bir tane iki kişilik oda Nevzat (2 kişi) bir tane iki kişilik oda lunlun (2 kişi) bir tane iki kişilik oda + çocuk ilave (olabilir belki) beraberce aynı otelde kalmıyoruz da AÜ Odunpazarını da işe sokuyoruz? Ali Güven'in fiyatında oda + kahvaltı da var? Hatta sanırım 5-10 lira da daha ucuz. Merkeze yakınlık mı dejavantaj yoksa başka bir şey mi var? Bu durumda 16 + 1 çocuk mu oluyoruz? Arabamız 18 kişilik mi? Eğer çocuğa lunlun ailesi bir koltuk ayırmak istemiyorlarsa bir veya 2 kişilik boşluğumuz mu var? Bilelim ona göre yazarız. Veya aradaki yol farkını bölüşürüz. (Adalet Yağcı'nın mesajını şimdi okudum, o da benim gibi düşünmekte, yani günebakanlar la beraber aynı otelde kalabiliriz demekte) TOPARLAMAYA çalıştım, TAMAM MI? (Sesinizi duymak istiyorum ki odalarımızı ayırtalım) |
|
|
|
|
|