![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2011
|
Ah cefrin ah, size yardım edeyim derken özelden mesaj atıyorum sandım, meğerse kahveye yazmışım telefon numaramı ![]() Şimdi bende ki karın ağrısını, mide sancısını siz düşünün ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() Valla çok çok özür diliyorum. Sabahın körü yurttaki kızlarla kavga edince 2 saat erkenden Ankara üniversitesine gitmek zorunda kaldım. Eh tabi kimse yoktu tam yerini de bilmiyordum. Telefonun interneti olunca dur şuraya bir yazayım belki bilirler dedim. Canım ablam bak benim için numarasını yazdı. aradım konuştum ama varya heycandan utançtan öleceğim (telefonda konuşmayı hiç sevmem hatta tanımadığım bir numara arasa asla açmam tadığım bile olsa açıp konuşmam direk ikizime veririm al sen konuş) felan o gün 5 dakika ne diyeceği düşündüm. Şimdi hevesli meraklı mı desem ağaçlar net mi desem böyle bin tane şey geçiyor cümle kuramıyorum. Telefonda ne dediğimi inanın hatrlamıyorum o an heycandan elim titriyordu ablam canım ya bak beni yalnız bırakmadı yardım etti. Sağol ablacım tekrar kusuruma bakma bu toplantıyı sizleri asla unutmayacağım. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
[QUOTE=cefrin;1035811] ![]() ![]() Canım ablam bak benim için numarasını yazdı. Numarayı görünce benim bile arayasım geldi. Hatta toplantınızın olduğu saatlere denk getirip aramak istedim fakat zamanınızı çalıp kendisini meşgul etmek istemedim bir yandanda. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2011
|
[QUOTE=Ayşe Yıldız;1035814] Alıntı:
Üzülecek özür dileyecek bir şey yok Cefrin'ciğim, Ankara'lı olarak o saatte bizim orda olup gelenlere mihmandarlık yapmamız gerekirdi... Lakin saat 12.00'de loveforlife'ı AŞTİ'de karşılamam gerektiğinden, geç geldim. Aynı heyecanı ben de orda yaşıyordum ![]() Sevgili Cefrin beni aradığında saat bayağı erkendi(10.30-11.00 gibi), buna rağmen bazı arkadaşlarımız gelip nasıl geri döndüler hem anlamadım hem de çok üzüldüm. Çünkü Sn. Omar dağıtmak için hazırladığımız Melisalardan birinin sahibi olacaktı Gerçi sorun değil, ana melisa çiçekli olduğu için daha budanamadı. afrasyap, gülbahar, güzin çakar ve cosmos'un çelik isteklerini unutmuş değiliz Sakın ola unuttuğumuzu sanıp gönül koymasınlar Sevgili Ayşe Yıldız keşke arasaydınız, nükteli sohbetiniz belki heyecanımı yatıştırırdı. Zaman çalmak olmazdı, o gün zaman sizlerindi ![]() Sn. Tura, herşeyi öyle güzel gözlemlemişsiniz ki, teşekkürü ben yapmalıyım. |
|
|
|
|
![]() |
|
|