![]() |
|
![]() |
#482 |
Moderatör
|
![]() Evet dostlar, şimdi sıra bana geldi. Önce bütün Ankara ekibine teşekkür ederim. agaclar.net'li olmanın en güzel örneklerinden birini bu toplantıda gösterdiler. Sitemizin ağır topları, Sayın Herbaryum, Uzaytek, Müjgan, Sabah, üzüm'ün de katılımları toplantıyı daha da renklendirdi. Ev sahipliğini yapan sevgili Hevesli Merak'lılar'a Müjgan'a, Asiye'ye... toplantıya katılan herkese çok teşekkür ederim. Sitemizin toplantılarına ne zaman katılmaya kalksam bir heyecan dalgası kaplar beni. Yeni üyelerimizle tanışmak, tanışık olduklarımla yeniden buluşmak hep bana büyük keyif vermiştir. Ankara Grubu Toplantısına da gitmeye karar verdiğimden beri listeye bakıp, bakıp duruyor, kimlerle tanışacağımı düşündükçe mutlu oluyordum. Listeye adımı yazdığımı uzunca bir müddet eşime söylemedim. Yumurta kapıya dayandığı zaman "bak, madem Bayramda çocuklar Manyas'a misafirlerini davet etmişler, onlara evi hazırlar, yemeklerini de yaparım ama biz de Ankara toplantısına gideriz, yoksa bir şeye elimi sürmem, istersen sen gelme ama ben gideceğim" dedim. Başladı gülmeye...." pazarlık mı yapıyorsun? Nasılsa gideceksin, kafana takmışsın ya, büyüklük bende kalsın, ben de geleyim" dedi. Bir gece önce toplantıya götüreceğim çiçekleri, çelikleri, tohumları hazırladım. Bahçe elmalarını poşete koydum. Sabah da saat 07.00 de yola koyulduk. Güzel bir yolculukla Ankara'ya geldik. Ankara'yı pek bilmeyiz. Daha evvelki toplantı yerini buluruz sandık ama baktık ki yolu şaşırmışız, hemen bir taksi tutup bize öncülük yapmasını istedik. Taksi önde biz arkada Fen Fakültesine ulaştık. Akademi restorant'a geldiğimizde bir kaç kişi gelmişti ama daha sonra arkadaşların başka bir yerde beklediklerini öğrenince oraya gittik. Zaman geçtikçe sayımız artı da arttı. Hevesli Meraklı ve kızı ile, üzüm'le, loveforlife'la, Tura ile, Handann'la, FüsunANK, Asiye, Sudenur, Gülen melek, TuraÇ ve daha pek çok değerli üyelerimizle tanışmak çok hoştu. Hepsi ile oturup tek tek sohbet etmek ne kadar çok isterdim. Ama saat 16.00 gibi dönecektik, ve dağıtılacak pek çok çiçeğim vardı. Çelik dağıtmak uzun bir vaktimizi aldı, daha sonra yemek yedik, bol bol fotoğraf çektirdik. Harika pasta ve kurabiyelerimiz vardı ama biri benim kurabiye torbamı yok etmiş, bir tanesinin bile tadına bakamadım. ![]() Eşim çok lezzetli olduğunu söyledi. OSMAN45'in de daha evvel yazdığı gibi, ettiğim dualar kabul oldu; ( ![]() Saat 16.00 olmuştu ve bizim dönüş yolumuz uzundu. Eskişehir üzerinden Manyas'a dönecektik. Dönüş yolunda Oğuz'un migreni tuttu ve o uzun yolda arabayı ben kullanmak zorunda kaldım. Sevgili Loveforlife'ın bize eşlik etmesi harika oldu, bana yoldaş oldu, tatlı tatlı anlatımları - sohbetleriyle renk kattı. Teşekkür ederim. Şimdi aldı beni bir korku, bizler de İstanbul'da bir toplantı yapmayı plânlıyoruz. Ya Ankara Grubu gibi başarılı olamazsak ne olur halimiz? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#483 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-07-2012
|
Alıntı:
sn güler hanım korku sarmasın eminim sizlerde başarılı olursunuz kısmet olursa geliriz |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2011
|
İyi ki tanıştım
Alıntı:
![]() Belli mi olur, belki İstanbul toplantısında da bir sürpriz olur ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-08-2008
|
Alıntı:
O kadar çok koşturdunuz ki ne yediniz ne yemediniz takip edemedim kurabiye poşetini bu yüzden elinize verdim. ( yiyemediğinize üzüldüm) ![]() Benim için herkes o kadar özel ve anlamlıydı ki inanın heyecandan ne yaptığımı hatırlamıyorum bile. Ağaçlar net ailesini çok seviyorum...İyiki sizleri tanıma şansım oldu Düzenleyen Asiye : 21-10-2012 saat 23:15 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2012
|
ben o reçel mevzunda hiç mutlu olmadım yaaaa ben tam ağzıma attım biri dediki reçel değil acı tadı o aanda aldım allahım o kadar acı değildi ama hem yandım hemde acıdan biberden nefret ederim acıya hiç dayanıklı değilimdir allahtan ki küçük birşey yedim yoksa benim mide o gün giderdi. Reçel mevzusu acı bir anım oldu ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Moderatör
|
Ben de kurabiyelerimi kim yedi diye merak ediyordum. ![]() Önce bu fotoğrafı görünce acaba sudenur mu yedi diye düşündüm ama sonra kahvede okudum ki Tura halletmiş. ![]() Hımmm şimdi anladım sudenur benim bahçe elmalarımın tadına bakıyor. Heyyy cemo şu sigaranı bırakta elma ye. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Ağaç Dostu
|
Ah cefrin ah, size yardım edeyim derken özelden mesaj atıyorum sandım, meğerse kahveye yazmışım telefon numaramı ![]() Şimdi bende ki karın ağrısını, mide sancısını siz düşünün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#491 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Taaa Ankara'lara kadar geldiniz, zarif halinizi her yere taşıyorsunuz. Toplantı ha Ankara'da olmuş, ha İstanbul'da, sizin olduğunuz her yer şenleniyor, güzelleşiyor. Bu yüzden benim hiç şüphem yok, İstanbul toplantısı sizin ev sahipliğinizle daha da güzel olacaktır. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Ağaç Dostu
|
Toplantıya, davetimize icabet eden Etkin Mikroorganizmalar (EM) sunumu ve dağıtılan EM solüsyonu, kalemler ve EM şapkaları için sevgili Naturem'e ve birlikte gelen arkadaşlarına çok teşekkürler. ![]() Bukaşi topları hazırlığı ve ardından Ankara ırmağı temizleme çalışmaları çerçevesinde bu topların kullanılacağı bir organizasyon için gün saptarsak, Ankara grubu olarak, yaşadığımız yere de bir katkımız olacaktır. Naturem'in bu konuda verilmiş bir sözü var. Havalar fazla soğumadan bunu yapalım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2012
|
Kimse bana teşekkür etmemiş. Oysa o kadar çay servisi yapmıştım, ![]() Daha da katılmam. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#496 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Aklınızın kaldığı kurabiye olsun Güler ablam, sevgili Asiye kadar olmasa da benim de elimden gelir, kremalı kurabiye yapıp göndereyim mi size bayram üzeri, afiyetle yersiniz Oğuz ağabeyimle, laf olsun diye teklif etmiyorum cidden yapabilirim? ![]() Değinmeden geçemeyeceğim bir dip not düşeceğim izniniz olursa? ![]() Sevgili Güler ablamız eli kolu dolu gelirken taa Manyas'lardan atlas çiçeğini kökünden söküp getirmişti deyim yerindeyse, el kadar minicik bir kökü kalmış evde. Kimseler uzun bir süre çelik talebinde bulunmazlarsa büyür biraz yavrusu.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Moderatör
|
Çok doğru söyledin sevgili sudenur, uzun bir müddet söz verdiklerimin dışında atlas ve maviş dağıtımım olamayacak. Kurabiyeler için de çok teşekkür ederim, yollamanızı istemem, Manyas'a ziyaretimize gelirken getirirseniz daha mutlu oluruz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğraflara devam
Geç saate kalınca bazı resimleri ekleyememiştim, buyurun devamı.. PA200161 (600 x 450).jpg PA200207 (600 x 450).jpg PA200200 (600 x 450).jpg PA200205 (600 x 450).jpg PA200173 (450 x 600).jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Ağaç Dostu
|
EMA tanıtımı yapan ekip şişe şişe ürün dağıttılar sağ olsunlar. Promosyon şapkalar, araba kokuları, yer elmasına benzeyen o acayip toplardan her isteyene verildi. "Adı aklıma gelmedi özür dilerim.. " PA200182 (600 x 450).jpg PA200183 (600 x 450).jpg Gönül rahatlığı ile kullanabileceğimiz ürünün ne denli zararsız olduğunu gösterebilmek için bir bardak dolusu içiveren arkadaş, hepimizin ağzını açık bıraktı.. ![]() PA200184 (600 x 450).jpg Toplantı bitiminde iki kutu dolusu fide, çelik ve tohumla döndüm evime. ![]() Öyle çoktu ki fotoğraflarsam akılları kalır diye düşündüm gelemeyen üyelerin, o yüzden resimlemedim. ![]() Herkese onlarca, yüzlerce, binlerce kez teşekkür ediyorum tekrardan. Belki de hiç sahip olamayacağım onlarca bitkim oldu sayenizde, tek tek isimlerinizi yazıp teşekkür edemiyorum kusuruma bakmayın çünkü bazılarını kimden aldığımı anımsayamıyorum. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#500 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Bu toplantıya katılamayanlar adına bir şey söylemek istiyorum yüksek müsadenizle: Hani biz şimdi resimlere bakarak, yazdıklarınızı okuyarak toplantıya katılmış kadar olduk çok şükür. ![]() ![]() Söylemek istediğim şu; biz şanlıyız ve bir sıfır öndeyiz. ![]() ![]() ![]() ![]() (iki gündür çatlıyorum bari durumu kendi açımdan yumuşatayım dedim.) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#502 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#503 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=cefrin;1035811] ![]() ![]() ![]() Numarayı görünce benim bile arayasım geldi. Hatta toplantınızın olduğu saatlere denk getirip aramak istedim fakat zamanınızı çalıp kendisini meşgul etmek istemedim bir yandanda. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-02-2011
|
Alıntı:
Ben zaten elmadan başka birşey yemedim, ****** minik kelebeğim de öyle ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Ağaçsever
|
Benim için biraz yorucu oldu, sanırım çevreyi de biraz rahatsız ettik.. "Deniz, Deniz..." diye bağırdım durdum tüm gün.. Ama yine de benim için çok güzel bir gün idi. İlk toplantım oluşu heyecanımı öne çıkartmadı desem yalan olur. Bir sonrakini daha büyük bir heyecan ile bekliyoruz... Özellikle de Deniz... Şapkayı hiç çıkartmadı. Ayrıca oyuncaklar için de teşekkür ediyoruz... Kimin aldığını anımsayamıyorum ama yine de çoook teşekkür ediyoruz... Hiç yabancılık hissetmediğimiz bu samimi ortam için ayrıca herkese teşekkür ediyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#507 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Oyuncakları kim almış olabilir ki. Sn. hevesli meraklı'nın anne kısmı çocuklarla ilgili tüm malzemeyi almıştır. Bu vesile ile ev sahipliği için kendisine bir kez daha teşekkür ederiz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 | |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Ayşe Yıldız;1035814] Alıntı:
Üzülecek özür dileyecek bir şey yok Cefrin'ciğim, Ankara'lı olarak o saatte bizim orda olup gelenlere mihmandarlık yapmamız gerekirdi... Lakin saat 12.00'de loveforlife'ı AŞTİ'de karşılamam gerektiğinden, geç geldim. Aynı heyecanı ben de orda yaşıyordum ![]() Sevgili Cefrin beni aradığında saat bayağı erkendi(10.30-11.00 gibi), buna rağmen bazı arkadaşlarımız gelip nasıl geri döndüler hem anlamadım hem de çok üzüldüm. Çünkü Sn. Omar dağıtmak için hazırladığımız Melisalardan birinin sahibi olacaktı Gerçi sorun değil, ana melisa çiçekli olduğu için daha budanamadı. afrasyap, gülbahar, güzin çakar ve cosmos'un çelik isteklerini unutmuş değiliz ![]() Sevgili Ayşe Yıldız keşke arasaydınız, nükteli sohbetiniz belki heyecanımı yatıştırırdı. Zaman çalmak olmazdı, o gün zaman sizlerindi ![]() Sn. Tura, herşeyi öyle güzel gözlemlemişsiniz ki, teşekkürü ben yapmalıyım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Ağaç Dostu
|
Biz işyeri arkadaşlarımızla kar üstünde balık mangal partisi yapardık… Çoook keyifli olur idi. Balıkçıdan temizlenmiş hamsiler alınır, mangal yakılır, nar gibi kızartılır ve ekmek arası balıklar afiyetle mideye indirilir. ./.. I.Ankara ilkbahar toplantısı, II.Ankara sonbahar toplantısı, III.Ankara toplantısı; Kar üstünde balık mangal… Hani dedim, bir çıtlatsam nasıl olur? En son çağrı logomuz: |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|