![]() |
|
![]() |
#451 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ama sevgili Tura gerçekten çok güzel ve doğal bir poz yakalamış. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sohbet koyu.. PA200169 (600 x 450).jpg Yurdum insanı, sıcacık, içten, yürekten.. PA200196 (600 x 450).jpg Tıklım tıklım dört masaydık. Pardon bir de buçuğu var.. çocuklar.. ![]() PA200212 (600 x 450).jpg PA200174 (600 x 450).jpg PA200208 (600 x 450).jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hevesli meraklı anne-kızın pasta süprizi! ![]() PA200188 (600 x 450).jpg PA200194 (600 x 450).jpg Çelik, fide ve tohum paylaşımlarında bulunan sayın tturt ve eşi de aramızda.. ![]() PA200192 (600 x 450).jpg PA200213 (600 x 450).jpg PA200214 (600 x 450).jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Ağaç Dostu
|
Çok uykum geldi, resim ekleyip kaçıyorum.. :))
PA200165 (600 x 450).jpg PA200167 (600 x 450).jpg PA200168 (600 x 450).jpg PA200170 (600 x 450).jpg PA200199 (600 x 450).jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Ağaç Dostu
|
PA200191 (600 x 450).jpg PA200193 (600 x 450).jpg PA200195 (600 x 450).jpg PA200198 (600 x 450).jpg PA200210 (600 x 450).jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Ağaç Dostu
|
Göz bebekleriyle gülümseyen FüsunAnk ![]() PA200211 (600 x 450).jpg Sevgili Güler hanım, devir teslim yapıyor.. ![]() PA200216 (600 x 450).jpg PA200218 (600 x 450).jpg PA200217 (600 x 450).jpg PA200215 (600 x 450).jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#457 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Sevgili gilan ablası, dilinden düşmüyorsun kızımın, çok sevmiş seni, çook! ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Ağaç Dostu
|
Yaptığımız Ankara toplantıları içinde ikinci büyük ve kalabalık toplantıydı. Koçtaş Ankamall'daki Bonsai atölye çalışmasında rekor kırılmıştı. ![]() Havanın ve hiç bir şeyin muhalefet etmediği, edemediği bir gündü. 50 küsur güzel insan, güzel bir atmosferde bir araya geldiler. Ankara'nın ağır topları neredeyse oradalardı. Yeni katılan arkadaşlarla tazelenen ve çoğalan bir grup olmasıyla gurur duyduğumuz grubumuzun, bundan böyle sadece dostluk ve nebatat paylaşımları için değil, Ankara için ve doğa için de yapılabilecek değişik organizasyonlarda biraraya geleceğine inanıyorum. Dünkü toplantıda sadece Ankara değil ama, değişik illerden aramıza katılan tüm dostlara, toplantı için emeği geçen herkese çok çok teşekkürler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Halil Önen, nam-ı diğer Büyük Emrah. ![]() Aramızda olmadığınız halde, bu kadar aramızda olan başka biri daha yoktu sanırsam toplantımızda. Sevgili dostlar sizi unutmamışlardı, onların sizin için getirdiklerini Pazartesi günü adresinize göndereceğim. Ankara'dan istediğiniz başka şeyler varsa lütfen söyleyin, onları da gönderelim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#462 |
Ağaç Dostu
|
Öncelikle emegi gecen tüm dostlara tesekkür ederiz. Toplanti çok keyifliydi. Eski toplantilardan tanidigimiz dostlari gormek ne kadar keyifliyse yeni dostlarla tanisip sohbetler etmekte bir o kadar keyifliydi. Istanbul toplantisinda gorusmek uzere sevgi ve saygilarimizi sunuyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
İstanbul toplantısını ben de merakla bekliyorum.Fotoğrafları görünce kıskanmamak elde değil.2 gün sonra Ankara'dayım.Erken yaptınız toplantıyı,katılamadım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2011
|
[QUOTE=gilan;1035334]Sevgili Handann ile tanışmak da çok güzeldi. İç güzelliği dışına da aynen yansımış müthiş güleryüzlü bir bayan. ![]() İnşallah ayarlayabilirsek sevgili sabah ile mini bir bahçe ziyareti de yapmak istiyoruz. ![]() Sevgili Gilan, bu mini ziyaret içinde olma şansımız var mı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#466 |
Ağaç Dostu
|
Ben de hafif bir kıskançlık mı desem, imrenme mi? Akşamdan beri fotoğraflara bakıp duruyorum. ![]() Duayenlerimizi eski toplantı fotoğraflarından tanıyordum, hepsini seviyorum zaten. ![]() Hiç görmediğim arkadaşlardan, gilan, Sudenur, Turaç, hevesli meraklı ve kızı, loveforlive, handann'ı ve şuanda adını hatırlayamadığım bütün arkadaşları tanıdığıma memnun oldum. ![]() Çok güzel bir toplantı olmuş. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Ağaç Dostu
|
Bu sabah Ankara'dan getirdiklerime bir bakınca. 010.jpg Sayın tturt'a, Ekinezya tohumu, Pulimeria ve Adenıum için, Güler Hanıma limon kokulu melisa için Sn.fusunANK'a sardunya için, Sn.Mujgan Yılmaz'a Babya, Biber ve Erzincan Domates tohumu için, Sn.Adalet Yağcı'ya Beyaz Zıpçıktı tohumu için Sn. hevesli meraklı'ya beyaz zinna tohumu için Sn.gilan'a Cherry Brandy ve adını öğrenip buraya yazacağı çalı tohumu için, ![]() Sn. loveforlife'ın alıp geldiği kimin olduğunu bilmediğim sukulent için, Sn. feriha'nın verdiği sarı ve pembe Meleklerin Boruları için Sn.agriton yetkililerine 2 adet 2 litre EM-A için Ayrıca 014.jpg Sn. Zafer İnandık'a bir gecelik gelinlik için... Teşekkürlerimi sunarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#470 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
Bir dostum 'bir tohum isteyeceksin ne kadar söyledin, ağladın, söyledin Küçük Emrah gibi; acıdım sana bir jilet ile biraz tohum gönderiyorum' diye takılmıştı: nam_ı diğer Büyük Emrah oradan da kalmıştı... ![]() Beni kırmayan, seven ve unutmayan ülkemin güzel insanları sizlere çok teşekkür ediyorum... Ankaramı çok seviyorum aslında, askerliğimi yaptığım, mitinglerine ve Toplu İş Sözleşmelerine yıllar önce katıldığım özlem duyduğum, bir parçamın saklı durduğu yer... sizden ne isteyebilirim ki_ sevgili Müjgan; sesiniz güzel biliyorum, bir türkü söyleyin oradan biz buradan duyarız, bu bizim için iyi gelir... Size, Güler hanıma emeği geçen ve birlikteliğe katılan tüm dostlar saygılar, sevgiler... Teşekkürler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Ağaç Dostu
|
Harika ve sıcacık bir buluşma olmuş. Yürekleri bitki sevdasıyla dolu şahane insanlar, sanal bir dünyada tanışıp sıcacık dostlukların kurulduğu harika bir site.. İyi ki varsın agaclar.net... Katılan herkes birebir tanışıp sohbet etmek istediğim üyelerdi...Bir sonra ki buluşmalara katılmak umudu ile... Sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() http://www.agaclar.net/forum/calilar/28767.htm Sevgili hevesli meraklı anne, ![]() Sizin için ismini peçeteye yazdığım liçi ile forumda başka ilgilenen arkadaşlar da varmış, tohumları çimlendirmeyi aşarmışlar. ![]() Umarım sizdekiler de çimlenirler. http://www.agaclar.net/forum/egzotik-meyveler/12672.htm Avokado'yu çimlendirmek ise çok ilginçmiş. Yarısına kadar suya batırıyorlar. Bunun için de ya kürdanlarla tutturuyorlar ya da içine düşemeyeceği likör bardağı gibi şeyler kullanıyorlar. http://2.bp.blogspot.com/_1X3yDQriyG...ctures+018.jpg http://3.bp.blogspot.com/_BCUkqTNU2c...00/avocado.jpg http://plantsondeck.files.wordpress....vocado-pit.jpg Sempervivum parçalarını alan arkadaşlar ise biraz büyüdüklerinde türünü şuradan seçebilirler. Tüm parçalar bu türlerden birine ait ama haftalardır sıkış tepiş durdukları için hepsinin renkleri solmuştu, şu an için ayırt etmek çok mümkün değildi. Bir süre sonra (eğer tutarlarsa) renklerine kavuşurlar. http://www.agaclar.net/forum/969697-post406.htm Nevsun Abla, sendeki sukulentin türü Pachyveria exotica'ymış. Diğer sukulent yapraklarını alan arkadaşlar da yine buradan seçebilirler. Sivri uçlular Pachyveria exotica, tombik uçlular Pachyveria oviferum, pembeler ise Pachyveria oviferum Roseum. http://www.agaclar.net/forum/986927-post561.htm Yapraktan üretme bilgileri için: http://www.agaclar.net/forum/kaktus-...etim/27198.htm |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Ağaç Dostu
|
Adalet ablacım, sendeki altın yapraklı mercanköşk de bundan: ![]() http://www.agaclar.net/forum/tibbi-i...tm#post1035534 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili dostlarım; Bu günkü havaya bakınca "Ne büyüksün Allahım, dün bahar gibi bir gündü" dedim. Aranızda bulunmaktan öyle mutlu olduk ki, ben, Müjgan Yılmaz, Cemo, Alcen ve eminim diğer arkadaşlarımız da günün bitmesini hiç istemedik. Daha önce tanışma fırsatı bulamadığım sevgili FüsunANK, Nevsune, Feriha, Hevesli-Meraklı, Tura, Handann, Sudenur, Loveforlive, Yalınkat, Sabah, Asiye ve isimlerini yazamadığım bir çok dostum. Ve tabii sevgili Gilan. Sizlerle birlikte olmak büyük ayrıcalık ve keyifti benim için. Paylaşımlar harikaydı, bu sefer gözümü açık tutup sevgili Güler'in maviş dağıtımını kaçırmadım ![]() Sevgili Gilan'ın kırmızı Rudbeckia ve adını şu anda hatırlayamadığım tohumları, önümüzdeki yıl bahçemde tüm renklerini görmek istediğim Calibrocha bitkisi, altın yapraklı...uf..adını unuttum, yenilen ve -20 lere dayanıklı bir bitkiydi ![]() Neyse, bu ps yi zaten zor kullanıyorum, karıştırmayayım şimdi ![]() Bir çok ganimetle döndüm ben de yani. Sevgili Ankara'lılar, harika ev sahipliğiniz için çoook teşekkürler ediyorum her birinize. Sevgili Yalınkat, gideceğimiz yerlere bizleri ulaştırdığınız için çok teşekkürler. Cemo dün Adana'ya uçtu, Müjgan Yılmaz İstanbul'a, Alcen Krdz.Ereğli'ye yola çıktı. Sizlere hayırlı yolculuklar diliyorum. Ben de yarın Antalya'ya gidiyorum, bakarsınız orada da bir toplantı yaparız ![]() Sevgili agaclar.net üyeleri, hepinizi de çok seviyorum, iyi ki varsınız. Fotoğrafları yükleyemedim, dilini çözemediğim bir ps de şansımı zorlamak istemedim. İlk fırsatta bunu halladeceğim. Sevgilerimi yolluyorum her birinize, tekrar buluşmak dileği ile. Bize de bekleriz efendim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#478 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-07-2012
|
Selamlar işte ankaranın değişken havası bir anda 4 mevsimi yaşayabilirsiniz dün neydi bugün ne herkes dün için dua etsin yağmur indirmedi EMA cıların besin ilacını bugun saksılarıma verdim bakalım nasıl olacak balkondan salona aldım havalara hiç güven olmaz ölmesinler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#479 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ne olur ne olmaz ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |