![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Bursa'dan kalkıp taaa Ankara'ya gitmek! Bu kadar çok kalbiyle gülen yüzü tgörmek için değermiş gerçekten de o zahmete. Hevesli Meraklı'nın anne kısmı, AŞTİ'de karşıladı beni. O içten gülüşüyle hiç de zor olmadı, tanımam kendisini! Keyifli Bahçe'de, keyifli insanlar bekliyordu beni. Çoğunu çok uzun zamandır tanıyordum sanki. Öylesine içtendiler ki... Herkes çok misafirperverdi. Paylaşılan tohumlar, çiçekler, çeliklere talep görmeye değerdi. IMG_8034.jpg IMG_8035.jpg Çiçekler, bir bir incelendi. IMG_8036.jpg Kimi hani bana dedi, kimi çok sevindi. IMG_8037.jpg Kimi de fotoğraf çekme derdindeydi. IMG_8039.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzel bir toplantı oldu. Saygı duyduğum bir sürü elit insanla birlikte olmak, çok güzel bir şey. Çok özel ve güzel insanlarla birlikte olmanın keyfi de başka. Çok merak ettiğim, form kişileri ile yan yana, karşılıklı sanki kırk yıldır bir birimizi tanıyorcasına güzel bir zaman geçiridim. Güzel ev sahipliği yapan Sn. hevesli meraklıya,Sn feriha'ya teşekkür ederim. Köklü çiçeklerini aldığım Sayın tturt ve eşine, Güler Hanım'a, fusunANK'ya teşekkür ederim. Dolayısı ile site kurucusu Sn. malina'ya bu vesile ile sayğılarımı sunarım. Herkes ve her şey çok güzeldi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-03-2010
|
[QUOTE=loveforlife;1035255]Bursa'dan kalkıp taaa Ankara'ya gitmek! Keyifli Bahçe'de, keyifli insanlar bekliyordu beni. Çoğunu çok uzun zamandır tanıyordum sanki. Öylesine içtendiler ki... Herkes çok misafirperverdi. Paylaşılan tohumlar, çiçekler, çeliklere talep görmeye değerdi. Kimi hani bana dedi, kimi çok sevindi. Eklenti 340053 Süper bir enstantane yakalamışsınız, biz de yakalanmışsınız, neredeyse kavga çıkacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|