![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
TEŞEKKÜRLER.... Toplantıda tanıştık, yedik, içtik, koliler dolusu bitki paylaştık. Ben Sn. Zafer İnandıklı arkadaşımızın Ankara toplantısına selam olsun diyerek gönderdiği çelikleri sahiplerine ulaştırdım. Bir gecelik gelin, japon şemsiyesi, meleklerin boruları çeliklerini alan arkadaşlar adına Zafer Bey e çok teşekkür ediyorum. Güler Hanıma acı biber reçeli, Asiye arkadaşımız nefis un kurabiyesi, Anne Hevesli Meraklı arkadaşımıza süpriz pastası için çok teşekkür ediyorum. Son anda Güler Hanımın getirdiği yaprakları limon kokulu melisa çiçeğimi saklayarak -arattıran- şaka yapan arkadaşlarım, sizleri seviyorum. İyi ki varsınız.. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Handan kime bakıyor acaba ? Selahattin 67 profilden fotoya dahil olmuş. agaclarnet1.jpg Pasta pozu agaclarnet2.jpg Adalet Yağcı, Gilan ve FüsunANK sonunda bir aradalar agaclarnet3.jpg Cefrin yolu bulmuş ve Gilan'la imzalı fotoğraf çektiriyor agaclarnet4.jpg Sohbet kıvamına geldi masalar hareketli, neşeli, bol sohbetli agaclarnet5.jpg |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Çocuklar ayrı bir masada uslu uslu oturdular, varlıkları bile hissedilmedi. agaclarnet6.jpg Turaç ve ailesi erken ayrıldı, hem tanıştık hem vedalaştık aynı anda agaclarnet7.jpg agaclarnet8.jpg Asiye hanım dikkatle EM_A sunumu izliyor agaclarnet9.jpg Sudenur'un tatlı kızı resim yapıyor. O da benim gibi kalpleri ve melekleri seviyormuş agaclarnet10.jpg |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet, resimler yapıldı agaclarnet11.jpg Bebekler uyutuldu agaclarnet13.jpg Masalar arası dolaşıldı agaclarnet12.jpg Meşhur toplar dağıtıldı agaclarnet14.jpg Tatlı yendi, tatlı konuşuldu, tatlı insanlar bir arada idi ve tatlı bir toplantı idi agaclarnet15.jpg |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
meşhur pastamız Güler hanıma poz veriyor agaclarnet16.jpg Pasta pozu için toplanılmaya başlanıyor agaclarnet17.jpg Herkes pasta pozunu çekerken FüsunANK'da foto çekenleri çekiyor agaclarnet19.jpg Ne yazık ki Cemo'nun kulakları çıkıyor bir anda ama keyifler yüzlerden belli sanırım agaclarnet20.jpg Düzenleyen füsunANK : 20-10-2012 saat 20:44 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Ve günün notu. Öncelikle bu siteyi kuran Malina'ya tebrik ve teşekkürlerimi iletiyorum. Hepinizi tanıdığım için mutluyum. İyi ki aranızdaydım. Çok güzel bir toplantı idi. Çok keyifli bir gündü. Toplantıyı organize eden, yeri organize eden, kısacası bugün bir arada olmamız için çalışanlara da ayrıca teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
[QUOTE=füsunANK;1035210]Handan kime bakıyor acaba ? Selahattin 67 profilden fotoya dahil olmuş. Eyvah,yakalandım ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=füsunANK;1036057]Hayran hayran bakmışım ![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() canım benim,o güzel gözlerinle baktığın için güzel gördün... |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2012
|
Alıntı:
32 diş gülüyorum yaaa. Gerçekten çok mutluyduum o an bütün dertlerimi tasalarımı unutmuş çiçekler arasında süper muhabbet doğal olarak 32 diş gülüyorum. Nasıl yakalamışsınız o fotoğrafı ya çok utandım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Alıntı: