![]() |
|
![]() |
#361 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
ya dostlar papazın bağınamı gideceğiz yoksa ankara üniversitesine mi gideceğiz kusura bakmayın biraz karıştırdım galiba herhalde sanırsam |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#362 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-08-2008
|
Alıntı:
Görüşmek üzere |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
Teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için yarın görüşmek üzere |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#364 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() Sahi söylüyorum telefon numarası olsaydı geç demez arar randevulaşırdım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-07-2012
|
ankara toplantısı
Selamlar arkadaşlar çok istiyordum ankara toplantısına katılmayı fakat kayseriye köye gideceğim gitmessem muhakkak gelmeyi istiyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#366 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-07-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
İnşallaah çok güzel bir hava olsun. Fotoğrafları bekliyorum; darısı İstanbul Toplantısı nın başına. Düzenleyen YeniGine : 20-10-2012 saat 02:28 Neden: Düzeltme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2012
|
ben geldim ama toplantı yerini bulamiyorum nerede olacakbu toplantı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Ağaç Dostu
|
akademi restoranmış sanırım ilk ben geldim. İçerde birileri var ama bizden olmayabilirler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-03-2010
|
Alıntı:
Toplantı Saat 12:00 civarında, yakın olan arkadaşlar biraz erken gelirse sıkılmazsınız. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Ağaç Dostu
|
ahmet bey hosbulduk akademi restoranın önünde film çekiyorlar bende yandaki banklarda oturuyorum ev sahibi ben oldum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#372 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-08-2008
|
Alıntı:
Hoşgeldiniz ....yiğenimi bekliyorum dersanede birazdan ordayız |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-09-2012
|
Akedemi restorantın önündeyseniz sizi alabılırız. Keyifli bahçede 3 kısı oturuyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Ağaç Dostu
|
Saat 11:20 den 12:20 kadar belirtilen toplantı mekanında gezindim ancak kimse ile karşılaşma imkanı bulamadım. Birazdan Alanya'ya hareket edeceğim için fazla zamanım yoktu. Benimiçin hayal kırıklı olduğu diyebilirim. Herkeze mutlu bayramlar dileklerimle... 1.jpg 2.jpg 3.jpg 5.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#377 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
![]() Ben Büyük Emrah'ı gönderdim kendim köydeğim yakının düğününde... IMAG0008 (Kopyala).jpg 'keşkek' karıştırıyoruz... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Toplantı nasıl geçti ya da geçiyor?Fotoğrafları ne zaman yükleyeceksiniz? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Bence cok güzel bi gündü,hani derler ya tadı damağımda kaldı dıye,keşke daha çok vaktim olsaydı da değerli dostlar ile zaman geçirebilseydim.Herkese çok teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Ağaç Dostu
|
Ankara da görüldüğü gibi bütün arkadaşlar çocuklar gibi şen dik.. ![]() IMG_0221.jpg Aramıza yeni katılanlar, eski üyeler, Ereğli den, İstanbuldan, Mersin den, Kaliforniyadan gelenler.... IMG_0225.jpg Em tanıtımı yapanlar.. IMG_0209.jpg Dağıtılan bukaşi topları... IMG_0211.jpg Kızı, annesi hevesli meraklılar.. ![]() IMG_0247.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Ağaç Dostu
|
Evet,,,,,,çocuklar gibi şendik ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hevesli meraklı anne ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili sabah ve resim çekildiğinden haberi olmayan sevgili cemo... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Tura arkadaşımız ve el emeği hediyeleri.. IMG_0178.jpg Sevgili Turaç ve ailesi.. IMG_0181.jpg Güler Hanım hepimize eliyle acı biber reçeli tattırdı.. Ağaçlar.net te yaramazlık yapmayalım diye peşin peşin.. ![]() IMG_0192.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Ağaç Dostu
|
Sayın s.serdar,keşke sizinlede tanışabilseydik... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Çok güzel geçmiş,fotoğraflardan da belli oluyor.Darısı İstanbul buluşmasına.Buluşma için şimdiden heyecanlıyım.İnsanın forumdan tanıdığı isimlerin yüz bulması çok farklı bir deneyim oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Ağaç Dostu
|
Güzel bir toplantı olmuş orda olmayı çok istedim, umarım İstanbul toplantısında beraber oluruz. Sevdiğim tanıdığım yüzleri görmek, ismini bilip tanışamadığım arkadaşları burada fotoğraftan tanımak çok güzel. Çok eğlendiğiniz her halinizden belli oluyor sevgiler iyi eğlenceler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Ağaç Dostu
|
TEŞEKKÜRLER.... Toplantıda tanıştık, yedik, içtik, koliler dolusu bitki paylaştık. Ben Sn. Zafer İnandıklı arkadaşımızın Ankara toplantısına selam olsun diyerek gönderdiği çelikleri sahiplerine ulaştırdım. Bir gecelik gelin, japon şemsiyesi, meleklerin boruları çeliklerini alan arkadaşlar adına Zafer Bey e çok teşekkür ediyorum. Güler Hanıma acı biber reçeli, Asiye arkadaşımız nefis un kurabiyesi, Anne Hevesli Meraklı arkadaşımıza süpriz pastası için çok teşekkür ediyorum. Son anda Güler Hanımın getirdiği yaprakları limon kokulu melisa çiçeğimi saklayarak -arattıran- şaka yapan arkadaşlarım, sizleri seviyorum. İyi ki varsınız.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Ağaç Dostu
|
Handan kime bakıyor acaba ? Selahattin 67 profilden fotoya dahil olmuş. agaclarnet1.jpg Pasta pozu agaclarnet2.jpg Adalet Yağcı, Gilan ve FüsunANK sonunda bir aradalar agaclarnet3.jpg Cefrin yolu bulmuş ve Gilan'la imzalı fotoğraf çektiriyor agaclarnet4.jpg Sohbet kıvamına geldi masalar hareketli, neşeli, bol sohbetli agaclarnet5.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|