agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Beğeni Düzeni362Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 02-07-2012, 12:55   #1
Ağaç Dostu

Yakup Ünal's Avatar

Giriş Tarihi: 07-04-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Müjgan Mesajı Göster
Katıldığınız için bizler de teşekkür ederiz Bu yılki ilk toplantıydı sanırsam, buna bir de içerik koymak gerekir miydi bilemiyorum. Ama Günün teması "tanışma, özlem giderme" (sevgi rengi pembe ya! olduğu için, bir dahakine daha bi konulu toplantı yaparız

Ama konuyu birlikte seçersek...
müjgan hanım; bir önceki yazımda gülmeden yazmışım belkide olayı ciddiye aldığımdandır.
Söyeldiğimi beğenirsiniz beğenmezsiniz, eleştirebilirsiniz de ama gülücüklerle süsleyip "tanışma , özlem giderme ( sevginin rengi pembe ya! :-)" derseniz ben size olumsuz düşüncelerimi sıralarım olumlu olumsuz ikilemine girmemek için sıralamıyorum. ALLAH İŞİNİZİ GÜCÜNÜZÜ RAST GETİRSİN

tener beğendi.
Yakup Ünal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-07-2012, 16:58   #2
Ağaç Dostu

Müjgan's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2004
Galeri: 30
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yakup Ünal Mesajı Göster
müjgan hanım; bir önceki yazımda gülmeden yazmışım belkide olayı ciddiye aldığımdandır.
Söyeldiğimi beğenirsiniz beğenmezsiniz, eleştirebilirsiniz de ama gülücüklerle süsleyip "tanışma , özlem giderme ( sevginin rengi pembe ya! :-)" derseniz ben size olumsuz düşüncelerimi sıralarım olumlu olumsuz ikilemine girmemek için sıralamıyorum. ALLAH İŞİNİZİ GÜCÜNÜZÜ RAST GETİRSİN
Bir sorun mu var?
Yanlış mı anladınız acaba? Yılda bir kaç kere ancak yapılabilen bu tür toplantıların ilkine bir konu ekleme gereği duyulmadı. Bu toplantı tanışma, özlem giderme toplantısıydı denildi. Ve vurgulama rengi pembe yapıldı.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yakup Ünal Mesajı Göster
ALLAH İŞİNİZİ GÜCÜNÜZÜ RAST GETİRSİN
AMİNN.. CÜMLEMİZİN İNŞALLAHH...

gilan ve tener beğendi.
Müjgan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025