![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-08-2009
|
Konunun büyük bir bölümü tartışmaya kaydığı için ben de naçizane kendi tavsiyemi yapayım. İnönü parkı yakınlarında yapılması sanırım en uygun yöntem olacaktır. Şehir dışından gelecekler açısından da sorun olmayacaktır. Şehir içinden gelenler için hem dönüş açısından hem de geliş açısından her yer tek dolmuş/otobüs ve hatta tramvay dahi olabilir. Tavsiyede bulunduğumuza göre herhangi bir kırgınlık çıkarmanın lüzumunun olmadığını da belirteyim. livingdead1978 kardeşim, adresini söylersen öyle sanıyorum ki, toplantıya kendi aracıyla katılacak bir forumdaş seni toplantı yerine götürüp tekrar evinize bırakacaktır. Selam ve saygılarımla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-07-2007
|
O zaman ben de bir öneri yapayım. Galeria yanındaki göl manzaralı çay bahçesi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-03-2012
|
Alıntı:
sadece benim nacizane amacım bukadar dostane bir toplulugun kimisi zengin olabilir kimizi fakir kimisi orta halli mado gibi bir ortama kimisi gelmek isteye billir kimisi masraflı olurmu diye çekine bilir herkesin kendine göre bir hayatı ve kendine göre kriterleri vardır Ayrıca ortam dedigin insanların güzel yüzü ile güzelleşir gönülle güzelleşir sıkılgan ve masraflı olacagını düşünecegi bir ortamda çokta rahat olmayacagı bir mekanda manzaraya bakarak güzel olmaz ortam hem ortam hem manzara istiyorsan ozaman buluşursun çarşıda herkes gelir hepberaber binersin otöbüse piknige gidersin bunlar benim şahsi düşüncelerim kimsenin kalkıpta 'bu saygısızlıktır'' ''gibi yok daha önce gelmemiş biri'' gibi yorumlar yapmasına çokta takılacak degilim sadece paylaşıyorum Sözüm paylaşıma deger verip paylaşamasını bilenlere |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2010
|
Alıntı:
Sevgili livingdead1978, Kimse sana hak vermiyor veya yanlışsın demiyor benim anladığım kadarıyla ve bence de düşüncelerinde haksız değilsin, bunlar doğru. Eminim bir dahaki toplantıya herkes senin düşüncelerini dikkate de alacaktır kesinlikle. Ama yanlış olduğun nokta, tüm bunlara, yapılan onca çalışmaya ve ayarlamalara herşey ayarlanıp bittikten sonra çıkıp son dakikada itiraz etmen! Bu başlık sayfalarında geriye doğru gidersen göreceksin ki ben "Piknik yapalım?" diye bir öneride bulundum, o zaman neredeydin? Belki sen ve birkaç üye daha olur öyle yapalım deseydi belki de senin dediğin gibi bir piknik olacaktı veya daha farklı bir şey! |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-10-2011
|
toplantı
Arkadaşlar toplantıda Emre arkadaşımız fazla kimseyle tanışamadım şeklinde bir yazı yazmış herkes yanındaki kişilerle sohbet edip de diğer kişilere yaban kalmasın, acaba dönüşümlü olarak yer değişimi mi yapsak ya da herkese birer birer kendini tanıtma ve söz hakkı verilsin bilmiyorum belki de böyle yapılıyordur .İlk defa katılacağım için çok heyecanlıyım ve tavsiyede bulunmak istedim.Saygılarımla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Alıntı:
Selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |