View Single Post
Eski 25-05-2012, 12:21   #89
maki01
Ağaç Dostu

maki01's Avatar

Giriş Tarihi: 05-05-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tiya Mesajı Göster
Bir soru sordum yanıtını almadım. Kim ne zaman kimlerle görüştü ve gün belirledi?
Sevgili tiya,

Mayıs ayında yeniden bir araya gelme kararınını senin de bildiğin gibi bir toplantıda almıştık. Adana ve Mersin dışından da toplantıya katılmak isteyen sürpriz arkadaşlarımız 27 Mayıs'ta Adana'da olabileceklerdi, zaten Mayıs ayında toplantı yapabileceğimiz başka gün de kalmamıştı.

Taşınma nedeniyle internet bağlantım olmadığı için sevgili ddmk'dan 27 Mayıs'da toplantı duyursun yapmasını rica ettim ve sağolsun bir önceki toplantıda verdiği desteği esirmedi. Toplantı organizasyonlarının olmazsa olması sevgili hazan-z ile birlikte organizasyon çalışmalarına başlandı.

Yer konusunda geride yapılan araştırmalarımız ise oldukca yoğundu. Sevgili peyyide bu aşamada bizlere yardımcı oldu. Ve bence bizlerin huzurlu ve sakin bir ortamda toplanıp sohbet edebileceği bir mekanı güzel bir indirim alarak ayarladı.

Tarih ve yer belirlendikten sonraki duyuruyu da sevgili Emre İlhan üstlendi.

Ve yine kısa bir sürede oldukca başarılı geçeceğine inandığım toplantı organizasyonun , toplantı öncesi bölümü tamamlanmış oldu.

Emeği geçen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Pazar günü yine birlikteyiz

maki01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön