![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Anneler GÜnü
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Istanbuldan sevgiler nasılda güzel eğlenmişsiniz özenmedim desem yalan olur. Sevgiler saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
1991 yılında adanaya gitmiştim. çok beğenmiştim oraları. Hele kauçuk ağaçlarına bayılmış ve hayret etmiştim. Sanırım gzi paşa mahallesinde kaldım. Bir arkadaşımda. Bahçe içindeydi ordaki evler. Bahçe duvarlarında mis gibi kokan çiçekler. Bide çok sıcak ama bunaltıcı deildi. Arkadaşımla irtibatım yıllar önce koptu. Keşke imkan olsa. Sevgiyle kalın sn adalet yağcı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-07-2011
|
Belli ki çok güzel bir gün olmuş. Gerçekten imrendiğimi söylemeliyim. Böyle güzel bir organizasyon yaptığınız için tebrik ederim Adalet Hanım ve sevgiler herkese. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2008
|
Arkadaşlar biraz geç oldu biiyorum ama ancak fırsat bulabildim kusura bakmayın.Karşınızda canset 65 ve ağaçlar net korosu videoları. ![]() SDC15201.AVI - YouTube SDC15202 - YouTube SDC15203 - YouTube SDC15204 - YouTube |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2008
|
İnşallah Ablacım, bende çok istiyorum ama o hafta seminerim var bir çaresine bakacağım artık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
|
Muhtemelen demiştim ama Toplantı başlığı açılmış bile ![]() Haydi Mersin'li arkadaşlar, Adana'lı dostlarımıza iade-i ziyarete gidiyoruz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|