![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili selis, Emre yaşı küçük ( Emre'cim kızma ama benim gözümde hep 15-16 yaşında kalacaksın ), doğaya sevgisi ise anlatılamayacak kadar büyük bir arkadaşımız. Emre İlhan ve Fatih için agaclar.net'te , elimizde büyüdüler diyebilirim ![]() Çok genç olmalarına rağmen yetiştirdikleri bitkileriyle ben dahil pek çok arkadaşımızdan daha fazla bilgi biriktirip, sitemizde paylaştılar. Emre İlhan'nın saygı ve sevgi dolu bir genç olduğunu da söylememe gerek yok aslında ama toplantı süresince en büyük yardımcım(ız)dı . Elimdeki çantalar ve kucağımdaki Fındık'la dönüşte de yalnız bırakmadı beni , eve kadar getirdiktan sonra yoluna devam ettim. Ayrıca kırmızı montuyla çok şıktı ![]() http://www.agaclar.net/galeri/showim...?i=41806&c=780 Teşekkürler Emre'cim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Herkese selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok ciddi bir toplantı olmuş, sevgili Dilara hanım başta olmak üzere hepinizi kutluyorum. Sevgili Almira'nın yazdığı gibi, darısı başımıza ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-09-2006
|
Alıntı:
Belki biz geliriz Mersin'e... Siz toplanmaya karar verin. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-09-2006
|
Backyard üzülmek yetmez. Bir sonraki toplantıyı siz düzenleyin, sizi bağışlayalım:=)) Düzenleyen tiya : 17-04-2012 saat 19:45 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-07-2008
|
şu sıralar internete giremediğim için bende katılamadım malesef fakat gelecek toplantıya katılmak isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-02-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |