agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Beğeni Düzeni216Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 14-04-2012, 20:10   #11
Ağaç Dostu

Sakaki's Avatar

Giriş Tarihi: 06-06-2010
Toplantı çok güzel geçti, sizlerle tanışmak gerçekten çok keyifliydi. Umarım sık sık tekrarlarız
Emeklerinden ve katkılarından ötürü sn hazan-z, maki01 ve şu an kullanıcı adı aklıma gelmeyen diğer tüm değerli arkadaşlara çok teşekkürler.
Ayrıca tohum ve bitki paylaşımı çok hoştu.
Tohum ve bitkileri bizlerle paylaşan gerek sn maki01, hazan-z, Tiya hn ve herkese buradan çok çok teşekkürler.

NOT-1: Forumda hoya moya devamlı görüp dururdum, sonunda beni de hoyacı ettiniz ya helal olsun Bakalım bonsaisi olur mu bunun
NOT-2: Sn. maki01; Süs biberi için çok teşekkürker. ANCAK; bir bonsaiciye süs biberi hediye ederseniz o süs biberinin sonu ne olur düşünün bakalım?
NOT-3: Bonsaicilere zalim ve gaddar gözüyle bakan Tiya hanım da bana kabak tohumu hediye etti. Acaba birşey mi demek istedi?

Hepinize saygılar ve sevgiler. En kısa zamanda tekrarlamak ümidiyle...

NOT-4 (yeminle bu son): Fotoğraf çekenler buradan parlaşırsa sevinirim. Bir ara bitkiler, çiçekler, kabaklar, hoyalar havada uçuşurken benim film koptu, gerisini burdan takip edelim bari.

Sakaki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025