![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2007
|
bu programın nette tekrarı var mı acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
|
Tekrara ilişkin bir bilgi yok. Geçmiş programlara ait bazı görüntüler CNNTÜRK'deki sayfada var. Belki bu hafta da listeye eklenir. Ebru Baki ile Pazarlık'ta hayatın içinden her şey var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2007
|
teşekkür ederim, inşallah verirler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bir dostumuz banda almış henüz elime geçmedi. 11 Şubata kadar elime geçerse seraya geldiğinizde bilgisayardan hep beraber seyrederiz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaçsever
|
Biz de geliyoruz
1- Güler + sürpriz. 2- gçakar 3- arzuakyurek 4- Adalet Yağcı 5- Nevzat 6- Zeki Yağlı + eşi 7- Kiraz 8- yener.T 9- drhegeli 10-Fzthalil 11-Zafer İnandıklı + Eşi 12-memet58 13-Mercan 14-Sema 15-Arman Organizatörlere şimdiden çok teşekkürler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-01-2012
|
1- Güler + sürpriz. 2- gçakar 3- arzuakyurek 4- Adalet Yağcı 5- Nevzat 6- Zeki Yağlı + eşi 7- Kiraz 8- yener.T 9- drhegeli 10-Fzthalil 11-Zafer İnandıklı + Eşi 12-memet58 13-Mercan 14-Sema 15-Arman 16-Veyis |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-10-2008
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Konuşma sırasında şeffaf saksı olmalı kökler ışık ister derken altta yazı geçiyor şeffaf olması gerekmiyor diye sanırım ilk anlatım sırasında cümlenin sonu gelmediği için yanlış anlaşılmış. Yapacak birşey yok ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-10-2008
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-12-2011
|
Sayın Nur Hanım, Tvde programınızın olduğunu yeni öğrendim ve hemen izledim. Yüreğinize ve emeklerinize sağlık. İnşallah seranızı daha da büyütebilir ve istediğiniz tür orkide ve çiçeklerle donatırsınız. Sera geziniz için de sağlık olsun, hava şartları kötü cidden gelemeyebilirdik. İnşallah gelebildiğim en yakın zamanda gelmek ve sizinle tanışıp engin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum. Ve bende olmayan çiçeksiz bir orkide türünüzden alıp çiçeğini kendim açtırmak istiyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
|
Ertelenen toplantı
Sevgili agaclar.net 18 Şubat 2012 Cumartesi günü saat 12.00 de sizleri Hayal Bahçem (sera) de bekliyorum. Hayal Bahçemin (sera) kapıları her zaman açıktır yeter ki geliyoruz deyin. Tel: 0530 700 62 22 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu
|
Nur-ve-Orkideleri.jpg Arkadaşlar, Bir aksilik olmazsa 18-Şubat da; Bu güzel , yetenekli hanımı,ve orkidelerini ziyaret edeceğiz..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Moderatör
|
E r t e l e m e... Arkadaşlar, biraz evvel arkadaşımız nrkrkmz (Nur) ile konuştum. Orkide serasının bulunduğu yerde çok miktarda kar varmış, yollar yer yer açık ama pek çok yolda da buzlanma var dedi. Kar lastiği olmayan arabaların zorlanacağını belirtti. " Seranın içini çok zor şartlarda ancak 12° ye kadar ısıtabiliyorum, bizim bulunacağımız yer daha da soğuk olacaktır, hava durumunu da düşünerek ertelemede fayda var" diye belirtti. Ancak bunu söylerken de arkadaşlar ters düşünürlerse üzülürüm ama burası şu an için hakikaten hiç de olumlu değil, başka bir zamana erteyelim, her zaman bekliyorum diye de ilâve etti. Ve.... bu durumda sera gezimiz daha sonraki bir tarihe ertelenmiştir. Ama bu demek değildir ki bizler buluşmuyoruz.... Alıştık ya artık, birbirimizi de özledik. O halde ver elini Bafra Pidecisi. Yer: Esentepe Coşkun Usta Bafra Pide Salonu Nimet Abla Camii arkası Tel.: 0212 216 12 12 Saat: 13.00 (Kıymalı-peynirli-pastırmalı ve yumurtalı pideleri nefis. Hele turşusu bambaşka.... buyrun bekleriz) Metro ile de çok rahatlıkla gelebilirsiniz. Metro-Gayrettepe durağında inin, Belediye, Maya tarafından çıkın, Nimet abla camii arkasına geçin. malina Güler Müjgan Adalet Arzuakyürek hozat |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-12-2011
|
Merhaba, Bayanlar toplantısı gibi olmuş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|