View Single Post
Eski 07-02-2012, 13:07   #39
gondag
Ağaçsever

gondag's Avatar

Giriş Tarihi: 21-10-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Sevgili arkadaşlar, 11 Şubat 2012 cumartesi günü orkide cennetinde buluşalım mı?

Arkadaşımız Nur'un (nrkrmz) Hayal Bahçesi'ni ziyaret etmek isteyen pek çok üyemiz vardı.
Cattleya bana neler ettin

Şimdi orkidelerin açma zamanı diyerek gitmeye karar verdik.

Tarih: 11 Şubat 2012 cumartesi.

Saat: 12.00

Adres için buraya bakabilirsiniz.

İletişim: 0530 700 6222 / 0532 245 1364

(Arkadaşımız bize sıcak ve soğuk içecek ikram eder, bizler de el emeği becerilerimizden götürebilirsek çok iyi olur diye düşünüyorum.)
güler hanım, ben izmir den gondag, torunumun doğumu için istanbuldayım, gelmiş iki dal orkidenin vazodaki suyun içinde,salkım saçak köklendiklerini gördüm, tabiiki atamadım, biryerlerde suda orkide yetiştirildiğini okumuştum, sitenin orkide bölümündede kesilmiş orkide dalından yetiştirme çalışmalarının akademik ortamlarda yapıldığını okudum, ama bu köklenmiş iki dalı ne yap -malıyım,bilemedim (birini suda bırakayım, suyuna orkide vitamini ekleyip gelişmeleri bekleyeyim, diğerini orkide torfuna ekeyim diyorum, çürürmü, ona alınacak tedbir varmı), sizin orkide konusunda bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum, bu arada istanbuldaki arkadaşların orkide seyir sefası da çok cazip ama ataşehirdeyim ve burayı pekte bilmiyorum, şimdilik sizin ve ilgilenen diğer arkadaşların verecekleri her tür bilgiye teşekkür ederim selamlar

gondag Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön