![]() |
|
![]() |
#34 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
|
1- Selenn 2- Güler 3- Zenfree 4- günebakan 5- hozat 6- nevsune 7- feriha 8- müjgan yılmaz 9- vildan sönmez 10- bettyycim 11- satı uğurtan 12- cemo 13- Yücel Canpolat 14- alcen 15- manolya 16- sevgice 17- Adalet Yağcı. 18- betito Liste yapmaya çalıştım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Moderatör
|
Ellerine sağlık. Peki, erken kalkabilirseniz neden olmasın. Saat onda kaktüsçüye gideriz daha sonra da Mecidiyeköydeki match cafe'ye olur mu? Hatta devam da edeyim.... Daha sonraki günlerde (İstanbul dışından gelenler eğer bir iki gün daha tatillerini uzatabilirlerse), onları Eminönüne- hatta taa Sinekli'ye Yücel Canpolat B.B bile götürebilirim.... dermişim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Nevsune ve feriha da erken saatte orada olacaklar. Kaktüs serası bizi çok mutlu eder. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ben kaktüscünün yerini kaçırdim galiba birileri kaktüscünün yerini de eklerse çok sevinirim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
|
İnşallah orada olmak istiyorum Cemo'cuğum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Ağaç Dostu
|
Kirazı da ekledim. Selen'nin başlığında yazmıştı.http://www.agaclar.net/forum/885282-post455.htm 1- Selenn 2- Güler 3- Zenfree 4- günebakan 5- hozat 6- nevsune 7- feriha 8- müjgan yılmaz 9- vildan sönmez 10- bettyycim 11- satı uğurtan 12- cemo 13- Yücel Canpolat 14- alcen 15- manolya 16- sevgice 17- Adalet Yağcı. 18- betito 19- kiraz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
1- Selenn 2- Güler 3- Zenfree 4- günebakan 5- hozat 6- nevsune 7- feriha 8- müjgan yılmaz 9- vildan sönmez 10- bettyycim 11- satı uğurtan 12- cemo 13- Yücel Canpolat 14- alcen 15- manolya 16- sevgice 17- Adalet Yağcı. 18- betito 19- kiraz 20-Hhatice |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
TBence Taksim-Beyoğlu daha uygun Hatice abla Trabya uzak, bizi de düşünün |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Moderatör
|
Ha haaa ha, gözünü sevdiğim Tarabya'lılar. Toplantıyı isterseniz sizin evin bahçesinde yapalım mı? .... demişim. Hem zenfree hem de Hhatice tarabya'da oturuyorlar da....hoş selen de Yeniköy'de.... (şaka yapıyorum sakın alınmayın) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Herkesin kolaylıkla ulaşabileceği bir yer harika olur bence de ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Ağaç Dostu
|
Beşiktaş'ta bir yer olmaz mı sevgili Güler, Seraya uğramak isteyenler de sevinirler hem. Daha önce harika patlıcan kebabı yediğimiz bir yer vardı hani, öğretmen evinin altlarında(adını hatırlayamadım), hava güzel olursa dışarıda da oturabiliriz, sonra da serayı gezeriz. Ne dersiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2009
|
Merhabalar; Hazır İstanbul'a fuar için gelmişken tanışmış olurum sizinle.. Henüz kaktüs hastalığına tutulmamış biri olarak belki aranıza almak istersiniz beni.. :-) Sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Moderatör
|
Yani demek istiyorsunuz ki, öğretmenler evinde toplanalım, yemeği aşağıdaki kebapçıda yiyelim. Kaktüs serası da nasılsa Beşiktaş'ta oraya da yürürüz öyle mi? O zaman Müjgan'ı devreye sokmamız gerekiyor, ama o gün onun bir semineri var. Bir iki gün önceden konuşması gerekir herhalde. Dediğim gibi o gün Beşiktaş'da semt pazarı var, trafik felâkeret olur, yemek yediğimiz yerin tam karşısında otopark var, inşallah arabaları park etmeye yer bulabiliriz. Benim için pek sorun olmaz ben ara sokaklarda da yer bulurum ama arabası ile geleceklere yardımcı olmamız gerekir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2009
|
Alıntı:
Bu güzellik kaçmaz diyerek listeye ekleneyim bari :-) 1- Selenn 2- Güler 3- Zenfree 4- günebakan 5- hozat 6- nevsune 7- feriha 8- müjgan yılmaz 9- vildan sönmez 10- bettyycim 11- satı uğurtan 12- cemo 13- Yücel Canpolat 14- alcen 15- manolya 16- sevgice 17- Adalet Yağcı. 18- betito 19- kiraz 20-Hhatice 21- Kuyrukk |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|