![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2009
|
Kırmızı çanta
Evet Sn. Tura, içinde çok kıymetli tohumlarım fide ve çeliklerim var. O kadar yeşil tutkunu insanların arasında çantamı iyi korumalıyım değil mi ?(bu da işin şakası) Çantamın içindeki Mum çiçeği çeliğini veren sevgili Memet'e, ezan çiçeği tohumu, acı çiğdem, adını bilmediğim bir soğanı veren, isimlerini anımsayamadığım arkadaşlara tekrar teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
![]() Buluşma tarihi atıldığında ahh dedik. Tam da zeytin toplama üstüydü, Aliağa ubyi olarak toplandık _ birbirimize yardım ettik_ ama toplantı için toplanamadık. Güzel bir buluşma, tanışma olmuş. Sadece tohum değil sevgi de dostluk da paylaşılmış yeşermek üzere usta ellerde gönüllere serpilmiş. Bu buluşma ötelenemeyecek kadar özelmiş. Hiç olmazsa tohum gönderen dostlara _ yazı dilinden öte_ teşekkürü kaçırmazdık... |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2009
|
Alıntı:
Evet Sn.Halil Önen, gerçekten kaçırılmayacak bir toplantıyı ne yazık ki ''kaçırdınız'' diyecektim ki...hayır kaçırmadınız. Bundan böyle gelecekteki toplantılar daha düzenli ve görkemli, yüksek katılımlı olacak öyle görünüyor herkeste bir istek, arzu ve gözlenebilen heyecan vardı..bu böyle sürüp gidecek genişleyen aiemizle..yine ellerde fideler, çelikler kırmızı çantalarda tohumlar.. neler..neler..dağıtmak için, toplamak için bir yarış...kapış kapış....gelecek toplantılarda siz de yaşayacaksınız yeter ki sağlık olsun.İstek olsun..Selamlar.. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
1. fotoğraf, (Sternbergia Lutea) Kara Çiğdem, Kurbağa Çiçeği 2. fotoğraf (Narcissus Pseudonarciss) Nergis, size verdiğim soğana ait olduğunu sanıyorum (yanılmıyorsam). 3. fotoğraf (Oenothera Glazioviana) Aksamçiçeği, Ezançiçeği Kendi gözlemlerime dayanarak; Ezan Çiçeğini fazla sularsanız boya gidiyor, az sularsanız bol çiçek veriyor. Ayrıca, çimlendikten sonra, bahçeye alacaksanız, güneş gören duvar diplerini tercih edin derim. Bol çiçekli günler... Saygılarımla, |
|
|
|
|
![]() |
|
|