![]() |
|
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Harika bir havada güzel bir toplantı oldu.Bursa ya gitmeyi erteleyip acele Saim Ergin Beyden gelen bitki kolisi ve hazırladığım afrika menekşesi yapraklarıyla birlikte abimle toplantıya katıldık. Mine Hanım yine o müthiş enerjisiyle gelir gelmez , herkezi toplayıp güzel bir sera turu yaptırdı.Hatta bir ara kendimi gurk peşinden giden civciv lere benzettim ![]() ![]() Agaclar.net in ne kadar engin , ne kadar geniş bir aile olduğunu bir kez daha görmüş oldum.Örneğin Çekirdek in hayallerimde yaşatıp ta gercekleştiremediğim yerleşim maceralarını keşfettim , kendisini tebrik eder başarılar dilerim. İbret alınacak birçok yaşam öyküsü ve çalışmalar mekanı agaclar.net kurucularını birkez daha tebrik ederim. Birçok değerli üyeyle aynı yerde olmamıza rağmen tanışamadık , çok fazla ilgi olduğundan dolayı herhalde biraz düzensizlik oldu. Dağıtımda menekşe yapraklarının içine 2-3 tanede chimera yaprağı koymuştum süpriz , hemen kapışıldı .Sevgil Acemifüsun a kalmadı üzüldüm , ilk fırsatta telafi ederiz. Sayın Mine Hanım teklifiniz beni onurlandırdı , becerebilirmiyim bilmiyorum hiç böyle bir tecrübem yok . Yanınızda staj yapmam lazım birsüre ![]() Tekrar görüşmek dileği ile... |
![]() |
![]() ![]() |
|
|