![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2006
|
Ben şimdilik gezilere katılamıyorum çünkü yeni aldığım evin içindeki inşaat çalışmaları tüm boş zamanlarımı benden aldı ama ben de işlerimi ayarlayınca sizlere katılacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Zerrin Hanım teşekkür ederim efendim, kolay gelsin. Görüşmek dileği ile. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2006
|
Asıl ben teşekkür ederim efendim.Tabii ki görüşeceğiz herkesle tanışacağım en kısa zamanda. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
-Bu ziyarete katılacak arkadaşlar Cuma saat 17 ye kadar bidirirlerse; programı netleştirip Cumartesi duyurabiliriz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
-Aslında bu bir değil, bir dizi toplantı toplantı teklifi idi. Ağaç severler uzaktan sevmekle kalmayıp yetiştiricilik yapanlarla tanışsınlar ve tecrübelerini paylaşsınlar diye düşünülmüştü. Talep olur ise önümüzdeki aylarda bu toplantıların yapılması yine düşünülüyor. İlgilenenlere duyurulur. Not:_____________________ Sarıkoz tolantısı yapıldı. Sarıkozda belki başka toplantılar da yapılacak. Sarıkoz Köyü ağaçlandırma çalışmaları başlığı altında. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Yaz bitiyor.
Bu konuyu çok önemsiyerek ve de çok büyük umutlarla açmıştım. Ancak herhalde bir şeyi yanlış yapmış olmalıyım. Davete icabet şöyle dursun, fikir beyan eden bile olmadı. Ankara civarında ziyaret edebileceğimiz bir çok bahçe ve ağaçlandırma uygulaması var. Bunlardan birisinin sahibi ile geçen gün tekrar görüştüm. Ahmet Aydeniz Bey'in Gölbaşında, Karaoğlan Köyünde bahçeleri var. Bahçeleri derken, özellikle çoğul kullanıyorum. Bildiğim kadarı ile toplamı bin dönümden epey fazla. Gerçekten görülmeye değer bir çalışma. Değişik türlerden değişik büyüklükte kapama bahçeler. Sulama için de göletler yapmış. Düşüncemi açıkladım. Bize bahçelerini gezdireceğine söz verdi. Davet etti. Bu ziyareti konuşarak somutlaştırabiliriz. Katkılarınızı bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok güzel şeyler yapmaya çalışıyorsunuz. Ben kendi adıma böyle bir gezide bulunmakdan memnun olurum. 1000 dönümden büyük bir araziden bahsediliyor. Bu arazinin içinde eminim piknik yapabileceğimiz yerler de vardır. Ankara ekibi olarak "Gölbaşı Sevgi çiçeği" gezisini de yapamadık, bari bu fırsatı kaçırmayalım. Ankara ekibi olarak sadece, Sarıkoz etkinliklerinde toplanabildik. Bunlara yenilerini de eklemeliyiz. Benim gösterimin olmadığı bir hatfa olursa, seve seve gelirim. Ankara ekibi olarak güzel bir piknik yapabiliriz; Bence bu fırsatı değerlendirelim. Fikri olan herkes fikrini bu başlıkda beyan edebilir. Yücel Bey, ulaşım ile ilgili bilgileri ve datayları da verirseniz çok daha iyi olacak sanırım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|