![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-11-2006
|
Askeriyeye ait atış alanıda olabilir |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Fakültenin içinde olacağını hiç sanmıyorum. Ben okulun içinde amfi tiyatro olduğunu kesin biliyorum da bu kuşbakışı görünüş başımı döndürüyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-11-2006
|
Tam emin değilim ama o kıısm üniversiteye ait değil. Arka taraf askeriye olaması lazım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-05-2006
|
beyzbol sahası da olabilir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-05-2011
|
Arkadaşlar o okuldan mezunum, detaylı tarif yapılmış zaten yazılarda. Yine de alternatif yol olabilir diye şunu da belirtmekte fayda görüyorum; Konya Yolu üzerinden okulun arka girişi var. Tam Sabancı Kız Yurdu'nun karşısında, Samsun istikametine doğru giderken ana yola paralel,dar bir yol uzanır. Hatta görenleriniz vardır, burada sürekli dolmuşlar durarak, trafiği altüst ederler. İşte o paralel yola girerseniz (yol tek yön, korkmadan girebilirsiniz) direk okulun arka kapısına, yani yüzme havuzunun ve büyük otoparkın olduğu yere ulaşır. Yukarıdaki atış sahası gibi görünen yer ise okula ait olup, bahar şenliklerinin yapıldığı ufak bir amfi tiyatronun da yer aldığı, büyük bir yeşil alandır. (ODTÜ'deki alan gibi) Fen Fakültesi.JPG Bu arada aranıza yeni katıldım ve o gün gelip sizlerle tanışmak istiyorum. Bir mani çıkmazsa orada olacağım: 1- Herbaryum 2- gilan 3- Müjgan 4- the_mc 5- rodoslu 6- Mandalinci 7- füsunANK 8- nevsune 9- nurguldk 10- serdarca06 11-recepağa 12-ecagli 13-Omar 14-Tura 15-minarislim 16-izgi 17-Yücel Özlem 18-Alparslan 19-Canerbaran 20-Hozat 21-Güler 22-Malina 23-Zairsuzrik (Eşim ve 2 arkadaşım daha gelebilir mahsuru yoksa? Yani 4 kişi olacağız sanırım, sayıyı netleştirmek için sorma gereği duydum) Düzenleyen Zairsuzrik : 15-05-2011 saat 10:26 Neden: Eşimin ve arkadaşlarımın da toplantıya dahil olma istekleri |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Zairsuzrik, Alternatif yol tanımınız da çok faydalı. Teşekkürler. ![]() Eşiniz ve misafirleriniz de tabii ki toplantıya gelebilir. Bu arada sayı açısından önemliyse ben de annemle katılacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
|
Sanırım ben de annemle katılacağım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
|
Uydu fotoğrafları, gelincikli süslemeler, alternatfi yol tarifleri,dondurmalar irmik helvaları, tanışacağım forumdaşlarım güzel insanlar, yeni yüzler. Heycanlanmamak mümkün mü. Gelmez ki ayın 29 şimdi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Heyecan güzeldir, bizler de yeni dostlarla tanışacak olmanın heyecanını taşıyoruz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-05-2011
|
tekerlekli sandelyeye uygunsa gidecegimiz mekanlar cok isterim gelmeyi büşra ve birol sabırsızlıkla o gunu bekliyorm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-05-2006
|
saatin benim için bir önemi yok.her saat olabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Moderatör
|
İzin almaya ne gerek var ki? Onu da getirin. Bu toplantı eğitim toplantısı değil, tanışma ve sohbet toplantısı. Ben de eşimi getiriyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Ağaç Dostu
|
Bu sabah billboardlarda 29 Mayıs 2011 de saat 17:00 de AKP nin TANDOĞAN Meydanında mitingi olduğunu okudum. Acaba ulaşım ve ses açısından bir sorun olurmu? Tarih veya Toplantı yerini yeniden gözden geçirmek uygun olurmu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-05-2011
|
Daha önce alternatif yol tarifi olarak belirttiğim arka kapıdan çıkılırsa, direk Konya yoluna çıkılabilir. Tandoğan'la hiç alakası olmayan bir ana artere çıktıktan sonra, bir çok yoldan evlerimize dönebiliriz diye düşünüyorum. Ama gürültü konusunda bir fikrim yok malesef ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Ağaç Dostu
|
Talihsizlik olmuş ama yapabileceğimiz birşey yok. Eğer buluşma saatimizi saat 12.00 gibi yaparsak, miting ile alakamız olmayacaktır. Miting seslerinin duyulacağını da sanmıyoruz. Kısacası bu tarihi değiştirmiyoruz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
|
Haklısınız... Buna en iyi yanıtı herbaryum verecektir. Ama tekerlekli sandalyelerin sorun olacağını sanmıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
merhabalar ben de sizlerle tanışmak istiyorum. beni de aranıza alırsanız sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
|
Tam olarak uygun diyemeyeceğim ancak okul içinde sorun çıkacağını zannetmiyorum. Bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Moderatör
|
Arkadaşlar, malina, Ferda Ülkümen, ben ve eşim cumartesi günü yola çıkıyoruz. Bir gece konaklayıp, toplantıya katılacağız ve toplantı sonrası döneceğiz. Belki sevgili patroniçemiz kardeşlerinde birkaç gün kalabilir. Pazar günü toplanılacak olan mekâna gitmek için yardımlarınız gerekebilir, çünkü ben Ankara'yı pek bilmiyorum. (Toplantı saati ne kadar erken olursa sizlerle daha çok bir arada olma olasılığımız olur. 11.30 veya 12.00 ideal) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Ağaç Dostu
|
Şimdilik listenin son hali, buluşma saati 12:00. 1- Herbaryum 2- gilan (2 kişi) 3- Müjgan 4- the_mc 5- rodoslu 6- Mandalinci 7- füsunANK 8- nevsune 9- nurguldk (2 kişi) 10- serdarca06 11-recepağa 12-ecagli 13-Omar 14-Tura 15-minarislim 16-izgi 17-Yücel Özlem 18-Alparslan 19-Canerbaran 20-Hozat 21-Güler (2 kişi) 22-Malina 23-Hasan Lalezar 24-Zairsuzrik (4 kişi) 25-bırol06busra 27-snow-in-summer 28-gulbirsen 29-Ferda Ülkümen |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Ağaç Dostu
|
Sayıyı düz yapalım... ![]() 1- Herbaryum 2- gilan (2 kişi) 3- Müjgan 4- the_mc 5- rodoslu 6- Mandalinci 7- füsunANK 8- nevsune 9- nurguldk (2 kişi) 10- serdarca06 11-recepağa 12-ecagli 13-Omar 14-Tura 15-minarislim 16-izgi 17-Yücel Özlem 18-Alparslan 19-Canerbaran 20-Hozat 21-Güler (2 kişi) 22-Malina 23-Hasan Lalezar 24-Zairsuzrik (4 kişi) 25-bırol06busra 27-snow-in-summer 28-gulbirsen 29-Ferda Ülkümen 30-sabah |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kesinlikle arka kapının kullanılması gerekiyor bu durumda. Sevgili zairsuzrik, daha önce yol tarifini yapmıştı. Ancak yine de ulaşım konusunda sorun yaşayan olursa gelecekleri yöne göre tarif edebilirim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|