![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Eski dostlarla yeniden karşılaşmak ve yeni dostlarla tanışıp anafikri bitki olan sohbetler etmek her zamanki gibi çok keyifliydi. Toplantıya uzaklardan gelen dostlarımızın ayaklarına sağlık. Böyle güzel bir siteyi kurarak tanışmamıza vesile olan Sevgili Malina'ya çok teşekkür ederim. Nice yıllara ağaçlar.net... Organizasyonu hazırlayan Güler Hanım'a, karınca gibi çalışan Sevgili Selenn'e, onlarca fideyi ve bitkiyi bizler için hazırlayan Zeki Yağlı Bey'e, Melisa ve diğer bitkiler için Zafer İnandıklı Bey'e, domates tohumları için Tekin Bey'e, enzimler için Ensar Bey'e ve fide, çelik, tohumlarını paylaşan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Emeklerinize sağlık. Not:Şu anda saat 18:30 ama yazdığım mesaj saati 16:46 görünüyor. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-04-2011
|
Merhabalar bugün toplantınıza eşim aracılığıyla katıldım ve aranızda olmaktan çok keyif aldım.Görüldüğü gibi ben de burada yerimi aldım.Bu toplantı için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.Toplantı sonunda sahibi olmayan hint inciri Güler hanım tarafından beğenim karşısında bana verildiği için de ayrıca çok mutlu oldum.Geçirdiğim keyifli zaman için hepinize çok teşekkürlerrrr... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Ağaclar.net ailesinin 7. yılı kutlu olsun... Ağaçlar net 7. yıl toplantısı 1 .jpg 7. yıl hatırası (fotoğraf çekimi yapan ve görünmeyen arkadaşlarımızla) Ağaçlar net 7. yıl toplantısı 2.jpg Malina, cemal.S, Dudi ve Eşi, Uzun süre muhabbet ettik isminizi hatırlıyamadım çok özür dilerim ..... ve Eşi Ağaçlar net 7. yıl toplantısı 3.jpg Sayın,Nilgün hanım Zafer beyin eşi, Zafer İnandıklı, Nuri murvet-eşi Nazan hanım, Cemo Ağaçlar net 7. yıl toplantısı 4.jpg Malina , nuri murvet, ankstel, arka plan Tekin bey |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Ağaclar.net ailesinin 7. yılı kutlu olsun... Ağaçlar net 7. yıl toplantısı 5.jpg Ağaclar.net ailesinin 7. yılı Ağaçlar net 7. yıl toplantısı 6.jpg Ağaclar.net ailesinin 7. yılı Ağaçlar net 7. yıl toplantısı 7.jpg Ağaclar.net ailesinin 7. yılı Ağaçlar net 7. yıl toplantısı 8.jpg Ağaclar.net ailesinin 7. yılı |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Ağaclar.net ailesinin 7. yılı kutlu olsun... Ağaçlar net 7. yıl toplantısı 9.jpg Ağaçlar net 7. yıl toplantısı 10.jpg Malina 7, yıl pastasının mumunu üflerken.. Ağaçlar net 7. yıl toplantısı 11.jpg Ağaçlar net 7. yıl toplantısı 12.jpg Zafer İnandıklı |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Ağaclar.net ailesinin 7. yılı kutlu olsun... Ağaçlar net 7. yıl toplantısı 13.jpg maki01 Ağaçlar net 7. yıl toplantısı 14.jpg selenn Ağaçlar net 7. yıl toplantısı 15.jpg Müjgan Yılmaz Pasta kesimi yaparken, Adalet Yağcı, Günebakan Ağaçlar net 7. yıl toplantısı 16.jpg Sayın limonun çantasından ne çıkacak merakı.. Sayın hozat, suna, Fatma sunay |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Ağaclar.net ailesinin 7. yılı kutlu olsun... Ağaçlar net 7. yıl toplantısı 17.jpg Ağaçlar net 7. yıl toplantısı 18.jpg Ağaçlar net 7. yıl toplantısı 19.jpg Ağaçlar net 7. yıl toplantısı 20.jpg |
|
|
|
![]() |
|
|