![]() |
|
![]() |
#122 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-03-2011
|
Gelmek isterdm bi daha ki sene artik;( |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Moderatör
|
Metrobüs Söğütlüçeşmeye kadar çalışıyor, oradan Fenerbahçeye taksi de var dolmuşta var sanıyorum. Taksi galiba 7 TL.- yazıyor. Sevgili sındırgılı, benim işim Evliya Çelebinin durumuna benzedi. Bilirsiniz; Evliya Çelebi rüyasında peygamberimizi görür, çok heyecanlanır. "Şefaat ya Resulallah", diyecekken dili sürçer "seyahat ya Resulallah" der. Benim de dilim mi sürçtü ne? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Ağaç Dostu
|
Trakya da yagmur, almis basini gitmis. Sevgili Acemi Caylak` tan ve Ensar`dan alinan son bilgiler bunlar.Fakat, evden (Moda/ Fenerbahce) bakinca yagmurun durdugunu goruyorum.Fakat, tepemiz kara bulutlarla kapli ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-11-2009
|
01. Dudi 02. Nariel 03. nevzat 04. Nuri Murvet 05. malina 06. Güler 07. Ferda Ülkümen 08. selenn 09. acemi çiftçi 10. günebakan + 1 11. OSMAN45 12. Suna 13. Adalet Yağcı 14. gçakar 15. bursaci 16. Limon 17. Zafer İnandıklı 18. Hozat 19. Müjgan Yılmaz 20. ismail seyrek 21. sariefe 22. Furkan Yıldız + 1 23 Hhatice + 1 24. Orhan Özbilgiç 25. katmer 26. tturt + 2 27. ankstel 28. maki01 29. ozbekgokhan + 2 30. Goruhcu 31. Zeki Yağlı + 1 32. yaprak 92 33. nuray 34.Satı Uğurtan 35-cemo 36- cemal.S 37. loveflower + 1 38 -Garlangufa 39-Vildan Sönmez +1 40- zenfree 41- Kiraz + 1 42-Yolac 43-vevinon 44-osmankadrikoca 45-Acarextt03 46-karaTREN -1. 47-Demet Kılıç 48-Başbahcivan 49-fakioglu 50-Yaylacı 51-Müjgan 52-Nuran 53-Baldassareani 54-serilaaa-2- 55-elek 53-enes 54-Fatma sunay 55-vehbi 56-İlknur Aşık 57-klubnika ve eşi 58-asumandilek (Cemo + 1) 59-Faruk 60- Yücel CANPOLAT 61- Ensar 62- acemi_caylak Umarım yağmurlarla gelmeyiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2010
|
Ben B planı olarak 4 şemsiye (tedbirsiz gelenlere verebilmek için ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
Belki yağmurlarla gelmeliyiz gelişin zamanını sormadan, öyle sınırsız olmalı gökyüzünden yeryüzüne inişi gibi zamanı aldatarak... Belki yağmurlarla gelmeliyiz hem de deli bir yağmurla susuz kalmış bir avuç toprağın özlemini son verir gibi, son asit yağmurlarında önce... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar, Şu anda (2Nisan Cumartesi saat 23.55 itibariyle)en son güncelleme ile Meteoroljiden telefonla aldığımız bilgiye göre yarın Kadıköy de hava ; arasıra kuvvetli sağanak yağışlı Sıcaklık 8 - 12 derece ne yapalım olsun,bardağın dolu tarafından bakarsak arasıra yağmur olması devemlı olmamasından iyidir.Ayrıca kapalı yer de olması bir diğer avantaj. Bakalım,göreceğiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Ağaç Dostu
|
ağaçlar.net'in 7. kuruluş yıldönümünü en içten duygularla kutluyorum. İnşallah hava sizin için güzel ve güneşli olur. Katılmayı çok isterdim, ama ayrı şehirlerdeyiz. Gönlümüz sizlerle, iyi eğlenceler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Ağaç Dostu
|
01. Dudi 02. Nariel 03. nevzat 04. Nuri Murvet 05. malina 06. Güler 07. Ferda Ülkümen 08. selenn 09. acemi çiftçi 10. günebakan + 1 11. OSMAN45 12. Suna 13. Adalet Yağcı 14. gçakar 15. bursaci 16. Limon 17. Zafer İnandıklı 18. Hozat 19. Müjgan Yılmaz 20. ismail seyrek 21. sariefe 22. Furkan Yıldız + 1 23 Hhatice + 1 24. Orhan Özbilgiç 25. katmer 26. tturt + 2 27. ankstel 28. maki01 29. ozbekgokhan + 2 30. Goruhcu 31. Zeki Yağlı + 1 32. yaprak 92 33. nuray 34.Satı Uğurtan 35-cemo 36- cemal.S 37. loveflower + 1 38 -Garlangufa 39-Vildan Sönmez +1 40- zenfree 41- Kiraz + 1 42-Yolac 43-vevinon 44-osmankadrikoca 45-Acarextt03 46-karaTREN -1. 47-Demet Kılıç 48-Başbahcivan 49-fakioglu 50-Yaylacı 51-Müjgan 52-Nuran 53-Baldassareani 54-serilaaa-2- 55-elek 53-enes 54-Fatma sunay 55-vehbi 56-İlknur Aşık 57-klubnika ve eşi 58-asumandilek (Cemo + 1) 59-Faruk 60- Yücel CANPOLAT 61- Ensar 62- acemi_caylak 63- Tekin Umarım yetişebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2010
|
Aranızda olmayı çok isterdim. Maalesef çalışıyorum. Pazar nöbetlerini satmak imkansız. Hastalık veya onun gibi ciddi bir konu olması lazım. Bir dahaki sefere inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2009
|
Geç olacak ama olacak demiştim, maalesef iş nedeniyle gelemiyorum. Umarım herkes çok eğlenir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-09-2009
|
Sitemizin yıldönümü kutlu olsun. Büyük ihtimal işlerimi tamamlayıp yetişemiyecem. iyi eylenceler hepinize ![]() Fotoğraf eklemeyi unutmayın... Düzenleyen arnavut biberi : 03-04-2011 saat 21:18 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-01-2009
|
İki gündür soğukalğınlığından çekiyorum ne çekiyorsam,hele geceleri öksürük nöbetinden muzdaribim.Çok istedim katılmayı ama aksi bir zamanda yakalandım bu gribe. Şimdi aranızda olmak vardı.hazırladığım mor salkım çeliklerini sunmak vardı,ama olmadı. Bir dahaki sefere inşallah diyelim. Hepimizin; tüm ağaçlar.net üyelerinin yıl dönümü KUTLU OLSUN. artık bana düşen siteye yükleyeceğiniz resimlerle avunmak,sabırsızlıkla bekleyeceğim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Arkadaşlar, Dudi ile başlayıp Tekin le sona eren 63 kişilik listede Güler hanımın sıcacık karşılamasına karşı böyle mi güzel ve samimi bir organizasyon olur be kardeşim. HEPİMİZİN YAŞ GÜNÜMÜZ KUTLU OSUN NİCE SAĞLIKLI YILLARA... Not;En yakında ben oturduğumdan ilk mesaj benden. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2010
|
Herşey çok çok güzeldi, emeği geçenlere sonsuz teşekkürler... İşim olduğundan biraz erken ayrılmak zorunda kaldım, ama ayaklarım geri geri gitti inanın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Ağaç Dostu
|
İkidir katıldığım Yıldönümü Toplantısı, bu yıl geçen yıla göre daha kalabalık ama sanki daha sımsıcaktı. Mekanın daha derli toplu oluşu bu sıcaklığın sebebiydi sanıyorum. Nice yıllara...iyiki varsın agaclar.net. Toplantıdan bazı kareleri hemen aktarayım. Soldan sağa; Satı Uğurtan, cemo, Asuman Dilek, Yücel Canpolat, Orhan Özbilgiç, Furkan Yıdız ve Ada. 004.jpg Furkan Yıldız ve Ada 003.jpg Toplantıdan üç kare. 007.jpg 005.jpg 012.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Ağaç Dostu
|
Sağlık içinde nice yılları inşallah hep beraber kutlarız. Bu organizasyonda maddi, manevi emeği geçen herkese çok teşekkürler. Bu organizasyonumuza getirdikleri, tohumları, fideleri, çelikleri, gübreleri, besin eriyiklerini bizlerle paylaşan tüm dostlara da ayrıca çok teşekkür ederim. Her şey çok güzel, çok samimiydi, paylaşımlar, sohbetler çok güzel ve keyifliydi. Ben, eşim ve küçük oğlumuz Ege çok keyif aldık umarım tüm katılan arkadaşlarımızda bizim gibi keyif almışlardır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Ağaç Dostu
|
Hozat, Zeki Yağlı, Ben ve Fatma Sunay 015.jpg Ben, tturt, Başbahçevan ve Yolaç 016.jpg Yücel Canpolat ve Elek 017.jpg Ben, Adalet Yağcı, Müjgan Yılmaz ve Mahmut Levendoğlu 018.jpg Toplantı sonrasında, sevgili Yücel Canpolat ve beraberindeki Satı Uğurtan, Cemo, Asuman dilek, birlikte beni evime kadar getirdiler. Ada ve Furkan'da bu fotoğrafı Furkan' ın çektiği noktada Bakırköy' e gitmek üzere arabadan indiler. 033.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Ağaç Dostu
|
Bu toplantı hiç bitmesin istedim, tanışma fırsatı bulamadığım arkadaşlarım oldu. Herkes birbirinin yaka ismine bakıp kucaklaştı, havanın kapalı olması bile keyfimizi bozamadı. Yıllardır yazıştığım dostlarımı yüz yüze tanıdım, bir çok güzel paylaşım oldu, organizasyonu düzenleyen tüm arkadaşlarıma her şey için çok teşekkürler. 8. yılı da birlikte kutlarız inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Ağaç Dostu
|
Eski dostlarla yeniden karşılaşmak ve yeni dostlarla tanışıp anafikri bitki olan sohbetler etmek her zamanki gibi çok keyifliydi. Toplantıya uzaklardan gelen dostlarımızın ayaklarına sağlık. Böyle güzel bir siteyi kurarak tanışmamıza vesile olan Sevgili Malina'ya çok teşekkür ederim. Nice yıllara ağaçlar.net... Organizasyonu hazırlayan Güler Hanım'a, karınca gibi çalışan Sevgili Selenn'e, onlarca fideyi ve bitkiyi bizler için hazırlayan Zeki Yağlı Bey'e, Melisa ve diğer bitkiler için Zafer İnandıklı Bey'e, domates tohumları için Tekin Bey'e, enzimler için Ensar Bey'e ve fide, çelik, tohumlarını paylaşan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Emeklerinize sağlık. Not:Şu anda saat 18:30 ama yazdığım mesaj saati 16:46 görünüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|