![]() |
|
![]() |
#1 |
agaclar.net
|
İstanbul Toplantısı (Koşuyolu Kahvesi) 25 Haziran Pazar
Alın size toplantı ![]() 25 Haziran Pazar Saat 14 :00 Koşuyolu Kahvesi Mütevelli Çesme Sokak No: 5 Koşuyolu Kadiköy 0216 545 37 78 / 79 Cemal Kaya - 0535 486 86 80 (Valibağ ışıklar, Remax yanı) Ulaşım
Topantı için alınan indirimli fiyatlar.
. | *** işaretli kelimeler için bakınız: Yanlış yazdığınız için görünmeyen kelimeler | | Forum Kuralları | Forum Yardım | Forum Kullanma Kılavuzu | Fotoğraf Yarışması Kuralları | Satış İlanı Kuralları | Düzenleyen malina : 24-06-2006 saat 14:54 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
agaclar.net
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
agaclar.net
|
18 Haziran'da da buluşalım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
shrups
Giriş Tarihi: 16-06-2006
|
![]() yılmaz ulaşımda izmirlilerin nası ulaşabileceklerini yazmamışlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
meyve sineği
Giriş Tarihi: 07-03-2006
|
ama olmaz ki benim 26 sında sınavım var. tüh |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Burdan sonra aynı yolu takip edecekler. Sancaktar elinde Ağaclar.net Stickerlarıyla önde mehteran bölüğü arkada İstanbul çıkartmasına Koşuyolu Kahvesi'nden başlayacaklar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
shrups
Giriş Tarihi: 16-06-2006
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
ağaç dostu
|
Alıntı:
![]() "BUGÜN 23 HAZİRAN 2006 DEMİRBANK İYİGÜNLER DİLER." |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
agaclar.net
|
Yok mu başka gelen? 1. Malina 2. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
agaclar.net
|
Yer iki katlı ve bahçesi de var... ![]() agaclar.net malina bonsaisever ------------------- Blogkardesligi.com Ali asi_prenses ASLI Çanakkale'ye özel baybass bet blockedmind blue bokunda boncuk arayan ve bulan adam bonoparte bey burcu can cimcime Deadora - nick denisutku didocum dr.holmes erkan ertan gökhan gökhan kurt / ryan hakan hepimiz ölücez illustwriter isbn iSuat/Sui mentat metin bilir miette msy Mustafa Nick okan kayar Osman Köroğlu / Mediamorphos Perpa PuccaMuj(MüjdeAlgül)...(umarım aksilik çıkmass) punktab pınar simav spineless Terskose (katılayım bari) TiViTi venq wolkanca x-rade zafer (zoti) şenay izne ayrildi -------------------- Zoque.net doubt soul ssönmez malina stalker absconder blackinwhite heady manhem 0maver plush Sahip hellfire pixage Dhilgul sercotec scriptMan blurise gemeaux -> SİLİNDİ 0vincenzo Armagan Durmaz Dd_LynCh Farkettiren !! Abyss gameover enesreyhan thebled dejavu® abacus 0volkan yılmaz mtlda hanım emremer Mutreft (%85) cgencer omerbalyali beyaz_sayfa python komplike fenomen 0gravity webulent berk Orpheus |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
agaclar.net
|
Evet gelenler listesi... Neden küseceksin anlamadım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
agaclar.net
|
25 Haziran Pazar Saat 14 : 00 Koşuyolu Kahvesi Mütevelli Çesme Sokak No: 5 Koşuyolu Kadiköy 0216 545 37 78 / 79 Cemal Kaya - 0535 486 86 80 Saatı 14.00 olarak değiştirdim, daha rahat hareket edebilirsiniz ![]() diğer ayrıntılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Toplantı çok güzel geçti ![]() Siteden Malina, Aybala, Plumpago ve bittabi ben vardım ![]() Site harici Plumpagonun iş arkadaşı ve benim hatun ![]() Biraz ben güldürdüm...neyse biraz değil bayağı güldüler ayranıma ![]() Sitede bulunanların hakkında dedikodu yaptılar, ben yapmadım ![]() Milleti (çok kişiydik ya ![]() Meğer ne marifetleri varmış da biz bilmiyormuşuz. Çok keyifli bir gün oldu. ![]() Hepinize teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|