![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#61 |
Ağaç Dostu
|
Vay başıma gelenler ![]() Desenize küçük çapta bir sınav krizi yaşayacağım ![]() Bir an sınav öncesi adrenalin salgılanması sonucu dökülen soğuk terleri hissettim alnımda ![]() Neyse derin bir nefes alıp dersime çalışmaya başlasam iyi ederim sanırım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
agaclar.net
|
Bu arada geziye katılmaları vasıtasıyla tanışacağımız üyeler, eski toplantılara ait resimlerden beni, Memet'i,Plumbago'yu ve Dkp yi görebilirler. Böylece buluşma yerinde bizi kolaylıkla tanıyabilirsiniz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bunlar ne yamandır rower. Sen bilmezsin. Seni deniyorlar. Organizasyonu iyi yapamazsan üyeliğini iptal edecekler. Benden söylemesi ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-06-2006
|
Mum çiçeği ile ilgilenen arkadaşlarımız ; birlikte geleceğimiz misafirim tam anlamıyla mum çiçeği kaynağıdır. 18/10/2006 Çarşamba 20°C , Nem: %59 (yağmur olabilir.) Kapalı bir mekanı alternatif olarak düşünmeliyiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-10-2006
|
herkese merhabalar metroda buluşursak ben sizleri nasıl tanıyacağım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
(sercan)
Giriş Tarihi: 04-04-2006
|
Alıntı:
![]() manısada yasıyorum .alasehırde kurulan serada goreve basladım.yaklasık uc ay oluyor.hıdroponık uretım yapıyoruz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() İyi günler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
agaclar.net
|
Burada da sertleşti hava. Ne yapacağız dostlar? Havaya rağmen buluşursak, en kötü şartlarda o anda yağmur yağarsa kampüste bir kafede oturur dinmesini bekleriz, ancak rüzgar ve soğuğa birşey yapamayız elbette. Eğer "yok güzel güneşli havalar torbaya girmedi ya, botanik bahçesinin tadı güzel havada çıkar" derseniz erteleyelim. Ne dersiniz? Fikirleriniz neler? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-10-2006
|
arkadaşlar nete girememiştim fırtına nedeniyle,ertelenir diye ümid etmiştim.tabi buluşma yapılıp haber veremeden gelmemezlik yaptığımı düşündüğümden çok mahçup hissetmiştim kendimi ![]() ![]() ![]() sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Ağaç Dostu
|
namtha, aksiya, aramıza hoşgeldiniz ![]() En son etkinliğimiz Ege Üniversitesi Botanik bahçesi gezisiydi fakat hava muhalefetine takıldık ve bir süre ertelemek zorunda kaldık, bu başlık altında okuyabileceğiniz üzere... Umarız katkılarınızla İzmir ekibi olarak bir çok etkinliği birlikte organize edebiliriz. Başlıklara göz atın, istediklerinizle mutlaka karşılaşacaksınız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-10-2006
|
Bir gezinin şu şekilde yapılmasını açıkçası çok isterim.Bitkiler üzerine uzman bir büyüğümüz ile bir doğa gezisi yaparak bölgenin bitki çeşitliliğinin listesini çıkartalım.Bu sayede bitkilerin nasıl ayırt edildiğini nasıl sınıflandırıldığını nelere dikkat edildiğini vb. şeyleri öğrenmiş oluruz..Bitkileri birebir görmüş fotoğraflamış isimlerini öğrenmiş ve tanımış olacağız.internette o bitkileri rahatlıkla araştırabileceğiz.Bence çok faydalı olacaktır |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|