![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-08-2006
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-08-2006
|
Sırt çantamı buldum, ben hazır sayılırım. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2006
|
sanırım üç kişi kaldık? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
tamam yarın konuşalım pardon yazışalım bir küçük minübüs olayı çözecek gibi görünüyor...Düzenleyen newadam : 02-12-2006 saat 09:58 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Ankaralılar sizi kıskanıyoruz. Aklımız Beynamda gözümüz dönüş yolunuzda olacak.Eh artık dönünce uamarım paylaşırsınız gördüklerinizi.Fotograf çekmeyi unutmayın haaa. ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
mjgn saat 19.15 oldu hala servisten bi haber çıkmadı! Ekildik mi nedir? |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Servisden en son ne zaman haber (olumlu ya da olumsuz) çıkmasını bekliyorsunuz? |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaçsever
|
Necatibey Caddesi' ni ve kalkış yerini bilmeyenler olabilir düşündüğüm için belirtmekte yarar var. Sıhhıye' de necatibey' girildikten sonra düzilerliyoruz.Önce Demitepe köprüsünü daha sonra Kurular Caddesi ayrımını 50 metre kadar geçince, sağ kolda Özveren Parkı'nın (Aşıklar Parkı) önünde taşıt bekleyecek. Ben saat 9 00 da orada olacağım ( kimse kimseyi tanımasada). on beş dakikada toparlanıp yola çıkarız artık. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Böyle olmasını hiç birimiz istemezdik ama, bu saate kadar servisten haber alınamadı. Sabah 9 da belirlenen yerde olup, konudan bi-haber olan arkadaşlara durumu anlatmaktan başka çare kalmadı. Eğer gündüz saatlerinde, iş işten geçmeden konudan heberimiz olsa halledebilirdik. Bir kez daha üzülerek görüyorum ki, ben ancak kendime güvenebilirmişim. Başkalarına güvenerek yola çıkılınca, yaya kalınabiliyor çünkü... ÖZÜR DİLERİMMM.. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
En azından senin özür dilemeni gerektirecek bir şey yok. Böylece kimin, neyi, ne kadar yapabileceğini öğrenmiş oluyoruz. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Mjgn artık detaylarıda anlatırsınız umarım. Beynam ormanı ve Ahmet beyin bilgilendirici konuşmalarını. Oh be sonunda yapıldı ya gerisi gelecektir. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugün Ahmet Demirtaş, arkadaşları Füsun hanım, Feza hanım ben ve oğlum Meriç keyifli bir gün geçirdik. Hava ilkbahar gibiydi, fotoğraflardaki ışıktan da anlaşılacağı üzere... Ahmet bey malina'nın da belirttiği gibi dendroloji okulu, uygulamalı derslerinden birinde gibiydi. Daha arabada orman hakkında bizi bilgilendirmeye başladı. Gezerken de anlattıklarından sınav yaptı Karaçam ağaçlarından oluşmuş bu relik orman yani kalıntı ve korunmaya muhtaç ormanı gezerken, ne kadar değerli olduğunu unutmamaya çalıştım. Böyle yüzyıllık, özel bir ormanın gözümüz gibi korunması gerekiyor, ama ne yazık ki 2/3 lük kısmı halka açık halde... Yüksek tepeden etrafa baktığınızda orman bir adacıkmış da, etrafı çorak arazi ile çevrilmiş gibi hissediyorsunuz. Bu halka açık ve risk altındaki ormanı tehdit eden bir durum daha vardı gözlediğimiz. Ağaçların üzeri ökse otu ile kaplıydı. Ağaçların ökse otlarıyla çevrilmiş hallerine dayanamadığımız için, kar kardır diye söküp geçtik... Benim avatar olarak kullandığım ökse otundan birden soğudum ve gelince onu da "söktüm" buradan. Viscum album ya da ökse otu ile ilgili bir topik açıp, bilgi toplamaya başlayalım. Ben ilaç olarak kullanıldığı dönemlere hürmeten almıştım o avatarı. Ama çam ağaçlarının hallerini görünce ürktüm doğrusu... |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Eeee hani bunun söyleşileri? İyi be adamı çatlatmak için elinizden geleni yapmışsınız. Şaka bir yana anlaşılan havada güzelmiş oh iyi yapmışsınız. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaçsever
|
"Adı tahtırevalli olmayan" diye belirttiğiniz o güzel ve eğlenceli aygıt, Gerede dolayında;ZINCIK, Konya dolayında; ZINCARIK olarak adlandırılıyor. En önemli özelliği de yatay ve dikey olarak hareket edebilme yeteneği bulunması.Dairesel dönereken aşağı yukarı hareket etmesi eğlenceli oluyor. |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
) |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Valla çok iyi etmişsiniz sonunda bir etkinlik sizi ve Ahmet beyin çabaları sonucunda gerçekleşti. Birinci güzellik bu. İkincisine gelince gelemeyen arkadaşlarınız sanırım çatlayacaklar. Devamını dilemekten ve İst.Grubu olarak kıskanmaktan öte birşey diyemiyorum. Selamlar sevgiler |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Zavallı ağaçlar bir taraftan doğanın katilleri bir taraftan insanlar neler çekiyorlar. |
|
|
|
![]() |
|
|