![]() |
|
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Çok güzel olacak, çok.....! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Acaba hava nasıl olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
|
Yağış olmasın da.......idare edilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2009
|
Alıntı:
Arkadaşım biz 29 aralık 2010 günü yani yarın bir gorup arkadaşlar gezeceğiz herkes katılabilir yarın 10 kadar bilgi verirseniz iletişim kurarız. gerekli görüşmeler yapılmış olup profesör dr.erdal üzen bey de bize zaman ayıracak |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() Ama birde güzel bir hava olursa çok daha keyifli olacak . Çok teşekkür ederiz Nuri bey iyi ki sizi tanıdık .İyi ki ağaçlar net var . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2010
|
BENDE KATILMAK İSTİYORUM. 2 Ocak 2011 pazar günündeki geziye. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşlar gezimiz kesinleştiğine göre, Allah' tan sağlık vs. gibi büyük bir sorun çıkmazsa benim bir teklifim var. Gelmek isteyen arkadaşlardan 3 kişiyi Mecidiyeköy' den alıp dönüşte tekrar Mecidiyeköy' de bırakmak üzere kendi arabamla götürüp getirmekten mutluluk duyarım. Tek kısıtlama araba içerisinde sigara içilmemesidir ![]() Düzenleyen sariefe : 28-12-2010 saat 15:53 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
|
Sayın betito merhaba Sizin geliş istikametinizi bilmiyorum ama en basit gelme şekli : Fatih istikametinden, Şehzadebaşı, Vezneciler istikametine doğru gelin, İstanbul Üniversitesi giriş kapısına doğru ilerleyin yol üzerinde Müftülük tabelalarını takip edin, müftülük ile botanik bahçe aynı avluda burada toplanacağız.Telefon numaramı size özelden veriyorum, bir aksilik olursa ararsınız Düzenleyen Nuri Murvet : 28-12-2010 saat 20:30 Neden: harf hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Web sayfasının linkini aşağıya koydum : http://www.cafehalic.com/ |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
|
Sayın betito, o videoyu fark etmedim ama doğrudur. Zaten cafeye gelince botanik bahçesine de gelmiş olursunuz. Cafe onun arka duvarlarının dibi dolayısıyla videodaki I.Ü.Botanik Anabilim Dalı bizim buluşacağımız yer. Düzenleyen Eser İlhan : 31-12-2010 saat 08:16 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Süleymaniye camii'nin arkasında kalıyor, Veznecilerden İst. Müftülük tabelalarını takip edin müftülükle I.Ü.Botanik Anabilim Dalı aynı avludadır.. Avluda buluşalım, ben erken gideceğim sizleri karşılarım merak etmeyin çok kolay... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
|
Ne desem bilmemki ! Kendimle gurur duyuyorum. ![]() Tezahurat istemeeez! ![]() İyiki sesli, daha doğrusu yazılı düşünmüşüm ![]() O güzel bahçeyi ve siz güzel insanları tanıyacağimı düşündükçe içim içime sığmıyor....! Gerçek alkışı ise Sayın Nuri Murvet hakediyor tabii. Sağolsun... Düzenleyen aygün : 29-12-2010 saat 20:38 Neden: eksik cümle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
2- ? 3- ? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Arkadaşlarımı tanıma adına.
Çok önceden planladığımız Ankstel arkadaşım ve birkaç tanıdığı ile Botanik bahçesine Sayın Erdal Üzen hocanın refakatinde bir kere daha gezip dolaşmama rağmen Ağaçlar nettte'ki üye arkadaşlarımı tanımak için bu gezide aranızda olmaktan onur duyacağım. Düzenleyen epsody : 30-12-2010 saat 00:32 Neden: belirtmede hata. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() 1- hozat 2- ? 3- ? Düzenleyen betito : 30-12-2010 saat 06:38 Neden: Asıl kişi tarafından yanlış anlaşılma olduğundan silindi. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-01-2009
|
2 ocak 2011 saat 13 teki İ.Ü Süleymaniye botanik bahçesine katılmak isterim bir sakıncası yoksa esenlikle kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar bu Botanik Bahçesi gezisine bende eşimle beraber katılmak isterim.Saat tam 13.00 te Bahçenin avlusunda mı buluşulacak.Araba için otopark varmıdır acaba.Katılacak arkadaşlarla tanışmaktan mutluluk duyacağım.Selamlarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Anlaşıldı. Pazar günü sitede kimse kalmayacak. Herkes neredeee? Cevap veriyorum: Botanik Bahçede. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaç Dostu
|
inşallah bize de nasip olur botanik bahçeyi gezmek. gerçi burdan nuri beyin sayesinde gezmiş kadar olduk ama o atmosferin içinde olmak ayrı , ağaçlar net üyeleriyle tanışmak daha mutluluk verici bir olay sizlere pazar günü için yağmursuz güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle sağlıcakla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |