![]() |
|
![]() |
#271 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili serkan_istanbul; O kadar güzel, o kadar anlayışlı ve bir o kadarda, nerede nasıl davranacağını bilen son derece düzeyli dostlar arasındayız ki. Kimsenin, kimseyi çekiştirmediği, kıskanmadığı gibi bilakis olduğu gibi kabul ettiği, hatta hemen yardımına koştuğu dostlar.. Hastalıkları, kederleri unutturan dostlar. Değil mi? Sizin aktardığınız düşüncelerize ek, bunlarda naçizane benimkiler. ![]() Düzenleyen Orhan Özbilgiç : 10-01-2011 saat 18:12 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Ağaç Dostu
|
Sayın OSMAN45, yazınız için teşekkürler. Bizim yaşımızda da bitkiye düşkün olan, ilgilenen insanlar az çok var, sadece burada değiller. Ama isterim bizim gibi siteye üye olup biraz da aktif olabilirler. ![]() Toprak için de ayrıca teşekkür ederim sayın ac/dc. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yazıların takibimde. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2009
|
Arkadaşlar ne toplantı ama, sayfa sayfa yazılar, bol bol fotoğraflar, yani katılmasakta, bazıları gibi !! ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
[QUOTE=Orhan Özbilgiç;739536]Sevgili serkan_istanbul; O kadar güzel, o kadar anlayışlı ve bir o kadarda, nerede nasıl davranacağını bilen son derece düzeyli dostlar arasındayız ki. Kimsenin, kimseyi çekiştirmediği, kıskanmadığı gibi bilakis olduğu gibi kabul ettiği, hatta hemen yardımına koştuğu dostlar.. Hastalıkları, kederleri unutturan dostlar. Değil mi? Sizin aktardığınız düşüncelerize ek, bunlarda naçizane benimkiler. ![]() Çok haklısınız grubun içinde olduğum için çok mutluyum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Ağaç Dostu
|
Sayın betito, ben de takipteyim. Baksanıza ne harika yazmış sarıefe. ''Zaman öyle hızlı aktı ki. Tadı damağımızda, kulağımızda hatta beynimizde kaldı. Bu tad sanki; biraz sütlü nuriye tadında, ... eşsiz zevki! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Ağaç Dostu
|
Meraklı gözlerle kapılardan, camlardan bakanlar da, bunlar ne iş yapar, nereden geldiler acaba diye kafa yormuşlardır garanti. Küçük bir de agaclar.net potansiyel üyesi gördüm. Kucak da idi. 282-3. Çok tatlı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Cumhur Tonba Bizim küçük oğlumuz çekirdekten yetişiyor. Bu 2. toplantısı. Umarım doğa ve toprak sevgisini yeterince verebiliriz. O bizden daha bilinçli olur ve de Allah ömür verirde bizim yaşlarımızı görürse daha donanımlı, daha bilgili bir doğasever olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-10-2010
|
rica ederim Betito güle güle kullanın, sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
DSC00262.jpg Sohpet etmekten resim çekmeyi unuttum .Toplu resime son anda yetiştim .Dağılmayın durun diye bağırdım ama anca bu kadar yakalayabilmişim . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
|
DSC00263.jpg Güler hanım son anda dönünce habersiz resime arkası dönük yakalanmış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
|
DSC00268.jpg Bettyycim ve annesi seradan bir poz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Yeni Üye
|
hem sera hem cafe görüntüleri aynı gün mü anlayamadım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2010
|
bende bu gün sihirli toprağa selluka çeliklerini diktim. teşekkürler kiraz arkadaşıma ve ac/dc ye umarım tutar. ![]() birde domates tohumu vardı , cinsi nedir acaba diye sorduğumda susuz domatesmiş galiba dediler. deşti domates midir acaba bilen varmı? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Yeni Üye
|
güle güle kullanın suna, ben teşekkür ederim)))) sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Toplantı da dağıtılan tohumlar arasın da hintyağı tohumu da vardı birkaç arkadaş nasıl bir bitki olduğunu sordu biraz tarif etmeye çalıştım ama anlatabildimmi bilemem. Bu arada sayın ac/da sihirli topraklar için teşekkürler çok sağolun ![]() İşte hintyağı bitkisi ricinus-communis.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Yeni Üye
|
güle güle kullanınız günebakan. umarım bitklerinizde sevinir. yakın ilginize teşekkürler)))) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sanırım, Sevgili İsmail Seyrek dağıttı. Bende aldım. O, Deşti Domates. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2010
|
Alıntı:
![]() orhan bey sizede tekrar getirdiğiniz tohumlar için teşekkür ederim. susak tohumu bahçenizdeki uzun kesilerek yenen kabakmı yoksa süs kabağımı. ![]() Düzenleyen Suna : 11-01-2011 saat 00:15 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|