![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaç Dostu
|
Cennet
Ağzımız açık izlemekten fotoğraf almak sonradan aklıma geldi. Bunlarda benim makinama takılanlar. Bir türlü aynı boyutta yükleyemiyorum. Önce günahsızlar(cennete geldik ya ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-01-2009
|
Gözlerime inanamıyorum. Nasıl olabilir böyle bir şey. Doğa üstü bir mekan olmuş burası.Tebrikler. Çok beğendim. Bir o kadar kıskandım.Hatta kıskanma kısmını baya abarttım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Ağaç Dostu
|
Tavla
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her şey gönlünüzce olsun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Ağaç Dostu
|
Sen çok yaşa güler abla, şu ana kadar elimde iki tüyom oldu, ikiside adamı titretiyor ![]() Şeftalileri ortadan kaldırsanda ben tedbiri elden bırakmam, kış dahi olsa kivi bulurum şöyle hart hart ısıra ısıra yiyeceksin ki tadı çıksın dimi yaaa. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Güler, Bahçen kadar gönül güzelliğinle de, konuklarının haklı övgülerini alıyorsun. Bizlerde, anlatılanlar ve onları destekliyen fotoğraflarla o günü yaşamış gibi olduk. Oğuz Beye ve sana, sağlıkla böyle güzel günlerin tekrarını diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Ağaç Dostu
|
Aşıklar yolu. Bir rivayete göre bu yolda oğuz abi güler abla el ele tutuşup gezerlermiş, hatta birbirlerine güzel sözler şiirler okurlarmışşş, (Köylüler de bunlar deli be derlermiş) ![]() Daha sonraları ise edindiğim kaynaklarda yok, ve ya yazılmamış. ![]() Yaaa arkadaşlar Rivayet işte, gerçekmidir değilmidir bilinmez, ne güzel ama dimi. Kopyası Resim 104.jpg Kopyası Resim 097.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-05-2010
|
Ben bu organizasyonu yeni fark ettim ne yazıl ki. Foruma yeni katılmaya başlasam da sizlerle tanışmak istiyorum çok. Benim de anneannemler Bandırmada oturuyorlar. Ben de liseyi Bandırma'da okumuştum. Çok severim oraları. Bir dahaki sefere inşallah diyim bari ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Ağaç Dostu
|
Ancak bu kadar güzel anlatılırdı bir fotoğraf. ![]() Şeftali konusunda yalnız değilmişim. Sevgili Lilium Kivi aynı etkiyi yaratmıyor. ![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Moderatör
|
Canım Limon, teşekkür ederim. Her zaman etrafımdaki arkadaşlara derim ki "Limon'u tanımanız lâzım, öyle hoş, öyle tatlı bir arkadaş ki, onun yüzüne bakın huzur duyarsınız." İnan bana senin her yanında olduğumda bu hissim hiç azalmıyor aksine hep artıyor. İyi ki seni tanımışım sevgili limon. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|