![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
|
Soru: Oğuz abi bu kadar meyvayı ne yapıyorsun? Cevap: Güler ablanın boynuna kolye yapıyorum. Resim 085.jpg Resim 086.jpg Resim 087.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
|
Sohpet koyulaşmış. Ve güllü kameriye de çay anı, Bardağın içinde kaşık olmayacak haaaa, ![]() Resim 100.jpg Resim 101.jpg Resim 109.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
|
İşte günümüzün menüsü, Ballı karides, Karidesler temizlenecek, evet beyler marifetlerinizi görelim, kıvırdık mıvırdık ama olmadı, iş başa kaldı, önce abilerim işe koyuldu. Ben izleyip bana da öğrettiler, daha sonra utanıp bende işe koyuldum caresizce, emir hanımlardan gelince istersen yapma, oğuz abi bir ara mırıldandı ama ![]() Resim 095.jpg P7120094%20(600%20x%20450).jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
|
Hemen öyle yok, önce güzel mi olmuş bir kontrol ve ballı karides böyle yenir. Resim 117.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
|
Aylardan beri herşeyi göze alıp sonunda muradıma erdiğim ballı karides, ![]() Resim 115.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
|
Her bir dakikası doyumsuz bir güzelliği ile Cennette bir gün daha bitti, gün batımı, ve ayrılık vakti. Resim 119.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Moderatör
|
Teşekkür ederim arkadaşlar. İnşallah tekrarını üzüm zamanı yaparız. Bu seferki toplantı biraz apar topar oldu, yazışmaları bile kahvede geçti. Gelen dostlarımıza Oğuz'un özür mesajı var, diyor ki: Bir gün evvel yani Pazar sabah erkenden Silivri'deki yazlık toplantısına gitmem gerekti. Sabah çok erken yola çıkıp, aynı günün akşamı da yine Manyas'a döndüm. Yorucu bir gün ardından, geldiğinizde de biraz yorgun hissettiğim için sizlerle istediğim gibi ilgilenemedim. Sebze bahçemde olmuş olan fasulyelerimden toplamanızı çok isterdim ama hiç akıl edemedim. Lütfen kusura bakmayınız. Bu arada sevgili Osman45, buz kovanızın bizde kaldığını son anda fark ettim, hemen arkanızdan koştum ama yetişemedim. Telefon numaranız da yoktu. Artık bir dahaki buluşmamızda teslim ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
|
İyi ki sebze bahçesine girmemişiz, yoksa mazallah burada ki gibi orayı da kökünden hallederdik ![]() Resim 118.jpg Güzelim saksının yok oluşunda içimin cızladığı an. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Moderatör
|
Üzülme Lilium o yedek olan saksıydı. Sabah Oğuz yine koluna sepeti takıp bir dolu fasulye topladı. Yarısını komşulara dağıttım, kalanını da temizleyip derin dondurucuya atacağım. "O kadar çok var ki toplamaya üşeniyorum" diyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Ağaç Dostu
|
Lilium, Oguz Beyin bizi neden sebze bahcesine goturmedigini anlamadim.Yoksa, senin ayak izinden mi korktu? (cimlerden belli) Gullerdeki bocekleri, giyotine gonderirken, Padisahin sesi kulaklarimda cinliyordu " Tez vurun kafasini " Emir, demiri keser derlermis; Guler Sultanin emirlerine riayet deyup, 40-50 adet asiyi giyotine gonderdik. Galatasarayli gul ve digerleri: |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili güler hanım, vallahi kıskandım herşe çok güzel görünüyor arkadaşlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-09-2009
|
İnternetimdeki sorun nedeniyle siteye giremiyorum. Veee kayba bakın... Cennetteki toplantıdan haberdar olamadım işte. Ama sağolsun arkadaşlar tüm güzellikleri yakalayıp bize de sunmuşlar. Bizde cennetten karelerle yetiniyoruz ne yapalım...O bile harika...Ellerinize sağlık Güler hanımcığım hem bahçe hemde yemekler için... Bir dahaki toplantıyı kaçırmam inşallah.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu
|
Rüya gibi
Hala etkisinden kurtulamadım ve uzun süre kurtulamayacağım. O nasıl bir güzellik, o nasıl bir gönül bolluğu, o nasıl bir misafirperverlik. Bahçe hepimizin bildiği gibi bir cennet ama, sahipleri de gerçek birer melek. Gözlerimiz, gönüllerimiz ve tabii ki midelerimiz bayram etti. Çok teşekkür ederiz sayın Güler hanım, sayın Oğuz bey. Allah çocuk ve torunlarınızla o cennette sağlık ve mutluluk içinde uzun yıllar yaşamanızı nasip etsin. Gerçekten nazar boncuğuna ihtiyacınız var. Aman birileri duymasın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|