![]() |
|
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
İnsan sevdiğine sayı ile ikram eder mi? Derviş tespih ile ne yapıyor. Ettiği duaları sayıyor. Kız gönlünden gelmiş, sevdiğine sayısını bilmediği elma götürüyor. Sayıya göre mi sevap kazanacağız. Yoksa samimiyet ve içtenliğimizle mi? Benden yorum bu kadar. Ballı karides yiyeceğin zaman bana da haber verirsen daha... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Ballı karides
Herkesin günleri aydınlık, sağlıklı, mutlu olsun. Alıntı:
daha önce de söylediğim gibi gün belirlersen kimler nasıl gidebilir anlayabiliriz. Kendim için söylediğim (sayın TONBA nın da katıldığı) tabire uygun olanlar her zaman gelebilirler ama çalışanlardan da gelmek isteyenler çıkabilir. Örneğin bana bile önümüzdeki 10cuma, 12pazartesi ve 13salı günleri uyuyor. Pazar katılamam torunumun doğum günü partisi var. O günlerden sonra ben bir 10 dakikalığına uğrayabilirim. Gün vermiyorum, sayın Güler hanımı bağlamak istemiyorum. Her durumda ben körfezi dolaşmayı tercih ediyorum. Uygun olursa Sebo kardeşimi de Bursa dan alırım. Tabi başka katılmak isteyenleri de. Her şey gönlünüzce olsun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Moderatör
|
Günaydın sevgili arkadaşlar.... Sevgili Osman45 ve sındırgılı'nın yazılarınız okudum. Cuma, Pazartesi ve salı günleri uygundur diyorsunuz. Cuma yarın sağa sola haber vermek için geç. Cumartesi de olabilir. Pazartesi de olabilir. Pazar günü doğum günü partisi varmış, tamam. Cumartesi olabilirse bana haber verin. Kaç kişi gelebileceksiniz onu da yazın. Ne kadar çok olursanız o kadar sevinirim. Oturma yeri, kap kacak sorunumuz yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
O halde cumartesi uygundur diyeceğim fakat hava raporlarına baktım cumartesi yağmurlu gösteriyor, ne diyeceğimi şaşırdım. Yine de ben olayım güler abla olsun sizlere bağlıyız, ya ıslanmayı göze alacağız, ya da bir dahaki haftaya bırakacağız, ne diyorsunuz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Moderatör
|
Eğer hava yağışlı olursa bahçenin pek keyfini alamayız, eve ve balkona tıkılır kalırız. Ben de 5 günlük hava raporuna baktım Cumartesi sağnak gökgürültülü yağışlı veriyor Bandırma'yı. Bakalım Osman45 ve sındırgılı ne cevap verecekler? Benim için hepsi olabilir Cumartesi, pazartesi veya haftaya. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Mubarek kandiller.
Arkadaşlar, Sayın Kasap94 ile telefonda konuştuğumuza göre sındırgılı ve lilium pazartesi gününü belirlemişler. Sayın Güler hanım için de uygun olduğu anlaşılıyor. Pazartesi yağmur da dinecek görünüyor. Hadi arkadaşlar Sayın Güler hanımın muhteşem davetini kaçırmayalım. Benim arabamda da 4 kişilik yer olacak. Bursa dan, Yalova dan gelmek isteyenler için 4 boş yer. Her şey gönlünüzce olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Moderatör
|
Ben de bugün Bandırma'dan karides bulup almıştım. Ama siz tarihi Cumartesi yerine Pazartesiye değiştirmişsiniz. Karidesler o güne kadar beklemez. Ama sındırgılı gelirken normal bir kilo kadar karides getirebilirse beraberce yaparız hem de öğrenmiş olursunuz. Karidesler çiğ olacak, haşlama filan yok. Pazartesi günü erken yola koyulun. İstanbul-Manyas 4, 4.5 saat tutuyor. Erken yola çıkın ki öğle olmadan burada olun. Bursa'ya girerken İzmir - Balıkesir otobanı ayrılır. Oraya girerseniz hiç şehir içi trafiğine katılmadan 15 dakikada Bursa'dan dışına çıkarsınız. Sonra Karacabey sapağına gelince de Bandırma-Çanakkale'ye sağa sapın ve devam edin. Bandırma kavşağına girerken yol Bandırma - Sususluk Balıkesir diye ayrılır. Sol tarafa Balıkesir-Susurluk istikametine sapın. On dakika sonra Aksakal'a gelirsiniz. Aksakal'dan sağ tarafta Manyas okunu görün ve oraya doğru devam edin. Tren yolunu geçin, yol ikiye ayrılır. Kızıksa köyüne gitmeyin sola devam edin. Ergili, Yeniköy, Çatal, Haydar, Kulak köyünden sonra Manyas gelir. Manyas'a gelince bana bir telefon edin. İyi yolculuklar, lütfen dikkatli gelin. Köy yolu daha tehlikelidir, her an önünüze bir hayvan çıkar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba arkadaşlar, Güler hanım, sizde olan toplantıya bende katılmak isterdim fakat Bodrumdayım çok üzüldüm yinede iyi eğlenceler umarım başka zaman gelmek nasip olur sevgiler. Sevgili Katmer, kendinizi toparlamanıza çok sevindim sevgiler. Sevgili Dudi, çok geçmiş olsun canım benim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Moderatör
|
Günaydın sevgili arkadaşlar, 12/7/2010 Pazartesi günü siteden bazı arkadaşlar bahçemize geliyorlar. İş günü olduğu için ne kadar müsait olur bilemem ama vakti olan, işi olmayan arkadaşları da beklerim. Beraberce sohbet eder, agaclar.net'i kaynatırız. (!) ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Hava 2 gündür yağışlı geçti. Şu an da gökyüzü zifir karanlık. Yağmur bulutları toplanıyor. Belki yine dökebilir. Fakat pazartesi açık olacak. Güler Ablam da yukarıdaki öğretmen gibi, tüm agaçlar.net üyelerini istiyor. Biraz gayret edin bakalım. Hava iyi olursa ben de motosikletle gelmeyi düşünüyorum. Bazı durumları ayarlayabilirsem. Gelemezsem hepinize iyi bir pazartesi diliyorum. Gelebilirsem ancak saat 14-15 civarında da orada olurum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Moderatör
|
İyi akşamlar Lilium, nasılsın? Belki inanmayacaksın ama biraz evvel ballı karidesi pişirdim. Arkadaşlar Cumartesi gelecekler diye dün gidip Bandırma'dan karides aldım. Balıkçı da sağdan soldan zar zor buldu. Sonra öğrendim ki Cumartesi günü Pazartesiye kaymış. Eeee, karides bu beklemeye de gelmez. Bir de ballı karides yaparken çiğden ayıklıyorsun. O da o kadar zor ki. İki kilo karidesi ayıkladım (Oğuz da yardım etti) ve pişirdim. Yarın yeriz artık. Vaktin varsa hemen gel, beraberce yiyelim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Kentlerde "huzur” ve “barış” yoktur, bir çiçeğin taç yapraklarının açarken çıkardığı sesler, bir kelebeğin kanat çırpışları duyulmaz. İnsan bir su birikintisinin etrafında toplanmış kurbağaların, ağaçlardaki kuşların ve doğanın seslerini duymadıkça, yaşamın ne anlamı ve değeri olur? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/showpos...postcount=2920 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |