View Single Post
Eski 08-07-2010, 21:46   #11
Güler
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Ben de bugün Bandırma'dan karides bulup almıştım. Ama siz tarihi Cumartesi yerine Pazartesiye değiştirmişsiniz. Karidesler o güne kadar beklemez. Ama sındırgılı gelirken normal bir kilo kadar karides getirebilirse beraberce yaparız hem de öğrenmiş olursunuz. Karidesler çiğ olacak, haşlama filan yok.
Pazartesi günü erken yola koyulun. İstanbul-Manyas 4, 4.5 saat tutuyor.
Erken yola çıkın ki öğle olmadan burada olun.

Bursa'ya girerken İzmir - Balıkesir otobanı ayrılır. Oraya girerseniz hiç şehir içi trafiğine katılmadan 15 dakikada Bursa'dan dışına çıkarsınız.
Sonra Karacabey sapağına gelince de Bandırma-Çanakkale'ye sağa sapın ve devam edin.
Bandırma kavşağına girerken yol Bandırma - Sususluk Balıkesir diye ayrılır. Sol tarafa Balıkesir-Susurluk istikametine sapın. On dakika sonra Aksakal'a gelirsiniz. Aksakal'dan sağ tarafta Manyas okunu görün ve oraya doğru devam edin. Tren yolunu geçin, yol ikiye ayrılır.
Kızıksa köyüne gitmeyin sola devam edin. Ergili, Yeniköy, Çatal, Haydar, Kulak köyünden sonra Manyas gelir.

Manyas'a gelince bana bir telefon edin.

İyi yolculuklar, lütfen dikkatli gelin. Köy yolu daha tehlikelidir, her an önünüze bir hayvan çıkar.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön