![]() |
|
![]() |
#181 |
Moderatör
|
Eve şimdi girdim. Eşim kapıyı açtığında " yüzündeki gülüş halâ devam ediyor belli ki çok mutlu olmuşsun" dedi. Nasıl olmam ki? Arabadan iner inmez sevgili Mine Hanım'ın nazik teşekkür telefonunu aldım. Toplantıda görmediğim ama tanışmaya can attığım bir çok arkadaşı tanıdım, tanıdığım eski dostları gördüm. Bu toplantı için uzak demeden İstanbul dışından gelen sevgili dostlarlarla beraber oldum. Dünya tatlısı bir sürü arkadaş ellerindeki fideleri, tohumları getirip tek tek dağıttılar. O kadar çok dağıtım oldu ki şaşarsınız. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Dün geceki yağmurdan sonra moral bulmam gerekiyordu, belki inanır, belki inanmazsınız ama ciddi ciddi havanın güzel olması için dua ettim. Sabah pırıp pırıl hava görünce adeta çoştum. Toplantı yerine gittiğimde coşkum daha da arttı, kalabalık bir gurup oluşturduk. Sanıyorum üye sayımız kırktan fazlaydı. Bazı üyelerimiz eşlerini de getirmişler, inşallah onları sıkmamışızdır, geldikleri için teşekkür ederim. Sohbetler yapıldı, ufak tefek yiyecek atıştırmasından sonra avatarımızdaki ağaç ziyaret edildi, bol bol fotoğraf çekildi. Sevgili DarkYES'e ve Nariel'e eziyetlerimiz oldu. Biz poz verdik onlar fotoğraf çektiler, kendilerine teşekkür ederim. En büyük teşekkürü sitemizin kurucusu sayın malina ve site kurucu üyelerine yapmam gerekiyor. Bu güzel siteyi kurdunuz, içimizdeki doğa sevgisinin daha da artmasına sebep olduğunuz gibi bizleri bilgilendirdiniz, eğittiniz ve bir arada olmamızı sağladınız. Binlerce kez teşekkür ederiz. Ben, bu derya gibi bilgiler sunan, değerli hocalar ve özverili arkadaşlar içinde olmaktan, daha doğrusu agaçlar.net üyesi olmaktan gurur duyuyorum, teşekkür ederim. (ufak bir düzeltme, meyve sepetini ben yapmadım, yaptırdım) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Ağaç Dostu
|
Ne şemsiyeye gerek kaldı, ne başka korunağa. Hava da katılanlar da çok güzeldi. Hele ağacımız... Seneye tam çıplakken bu ağacı görmeye gideceğim, bir tarafı hüzünlü-kalanı yeşil yapraklı hali çok güzel ama ben çıplak dallarını da, gövdesinin köke yakın kısmını da çok sevdim. Bu güzelliği ilk farkeden Sevgili Malina'nın gözleri çok yaşasın. Emeği geçen herkese teşekkürler. (Sevgili Kiraz seni de çok yorduk, yok yaka kartı, yok servis dedik durduk. Teşekkür ederim.) Güler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Bende orda olup herkesle tanişmak isterdim iyi ki hepimiz burdayız nice yıllara AGAÇLAR NET. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Ağaç Dostu
|
Ben de; ben de orada olmak isterdim. ![]() Bir de şikayet ediyorlar taşra İstanbul' a taşınıyor diye. Nasıl taşınmasın. Bak; biz bu güzelliklerden mahrum kalıyoruz. Bize gıptayla seyretmek düşüyor. 6. Yaşın kutlu olsun Ağaçlar Net. Nice yıllara. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba arkadaşlar. Bu gün güzel bir etkinlikde ağaçlar net üyeleri ile bir araya gelmekden ve arkadaşlar la sobhet etmek yoksun kalmadığım için çok mutluyum. Sabah evden çıkarken biraz terdütlerim vardı ya hava yağarsa diye şemsiemi aldım koyuldum yola. Ayrıca şemsiye ihtiyaç kalmaması güneşli bir havada hep beraber bir arada olmak güzeldi. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler bçyle bir etkinlkle bizleri bir araya getirdikleri için. İyiki doğdun ağaçlar. net. iyiki varsın Tüm sevenleri ile birlikde nice yıllara. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Bunu anlatmak zor yaşamak gerek ,böyle bir dostluk böyle bir paylaişım ,sıcaklık başka bir yerde varmıdır? bilmiyorum . Tek kelimeyle ağaçlar net üyesi olmaktan onur duydum ,Ben eşimle katıldım ve dönüşte ben de üye olabilirmiyim dedi işte siz anlayın yaşadığı ortamın muhteşemliğini ![]() En büyük teşekkürü sitemizin kurucusu sevgili malina ve site kurucu üyelerine yapıyorum. Sonra emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum iyi ki varsınız iyi ki ağaçlar net var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-12-2006
|
Bugün ki organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler. Çok güzel bir gündü. Nice senelere agaclar.net.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Ağaç Dostu.
|
Çok istediğim bir olayı gerçekleştirememenin verdiği kırgınlık içinde geçti günüm... Gelemediğim için çok üzüldüm. Oysa ilk toplantı haberini aldığımdan itibaren ne çok heyecanla beklemiştim bugünü... Bazen olmayınca olmuyor işte.. Gelemesem de kalbim sizinleydi... İyi ki doğdun Ağaçlar.net... İyi ki doğdun ve bizleri burada buluşturdun. Hep beraber nice nice yıllara.. Başta Sayın Malina olmak üzere, sitemizin kuruluşunda emeği geçen herkese binlerce teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzel bir gündü, çok güzel bir ortamdı, çok güzel insanlardı tüm Agaclar.net üyeleri.. Biraz dinlendikten sonra fotoğrafları yüklemeye başlayacağım, aslında harika pozlar da yakalamışım ama Güler ve Sevilay Hanımlar kızar diye yüklemeyeceğim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Moderatör
|
Toplantıya katılan arkadaşlar için liste yaptık ama daha sonra gelenler de oldu bu yüzden adları yazılmamış olabilir, kusura bakmasınlar. Elimdeki listeye göre toplantıya katılan üyeler: Ayçiçeği - Kiraz - Sındırgılı - Yolaç - Orhan Özbilgiç - Mehmet Aykoç - malina - Müjgan - Tekin - Zafer İnandıklı - ttrut - Serilaaa - Ömür - Huzunperest - ftaşkent - Hhatice - cemo - habibe - Turchese - Mugany - hassoman - Ferda Ülkümen - Özbek Gökhan - Zeki Yağlı - Mehmet Sarıcan - Acemi çaylak - Osman45 - Raba58 - Yaprak92 - Servet karadaş - Nariel - Satı Uğurtan - hozat - Nrkrkmz - Yasemin - Zühre Demir- Asuman Dilek - Praecox- Bonsaisever - Sevilay - DarkYES - aybala - ensar - |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Ağaç Dostu
|
Agaclar.net toplantılarına ilk kez katıldım. Üyelerde gözlemlediğim ortak özellik, ''alçak gönüllülük'' tü dersem, katılan arkadaşlarımızda beni doğrulayacaktır ümidediyorum. Orada herkes sıradandı. Ne yalan söyleyeyim, sevgili Malina' yı daha bir soğuk bir yüz olarak tahayyül ediyordum. Yanılmışım! Hemde çok. Müthiş sıcak bir insan. Güler Hanım, aynen tahmin ettiğm gibi. Hayat dolu, sevecen ve yapıcı. Sevgili Yolaç, sındırgılı ve kullanıcı adını bir türlü hatırlayamayan Mehmet Alkoç (Galiba bende onun adını tam katırlayamadım. Okursa ne olur düzeltsin!) ve Zeki Yağlı ile birlikte yan yana oturduk. Herbiri ayrı bir mücevher. Sağolsunlar. Toplantıda daha önceden tanıştığım Sevgili hüzünperest' i görmek ayrı keyifti. Kısacası orada olan tüm arkadaşlarımızı tanımaktan çok büyük haz duydum. İyiki varsın agaçlar.net. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-02-2008
|
Geçte olsa katılabildim ve de inanılmaz keyif aldım. İyiki varsınız ve hep var olacaksınız. Sevgiyle nice senelere |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-03-2010
|
Herkese çok teşekkürler. Sizleri tanıdığıma çok sevindim. Paylaşımlar görülmeye değerdi, eve gelip hemen tohumlarımı, bitkilerimi diktim. Baktıkça sizleri ve bu güzel günü hatırlayacağım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-05-2009
|
selam tüm arkadaşlara çok güzel bir gün oldu ve ayrıcada güzel paylaşımlarda bulunuldu .Başta site yöneticimiz sayın malina ve tüm ağaçlar net üyelerine teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili agaçlar net .uyeleri ! Yazılanları okuyunca nekadar mutlu olundugunu anladım . İnşallah Bursa toplandımızda boyle mutlu ve kalabalık olur .İyiki agaçlar .net var ,yoksa bizler birbirimizi nasıl tanıyacaktık . Hepinize selamlar . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-01-2009
|
Nice yıllara agaçlar.net Harika bir gündü ilk kez arkadaşlarla tanıştım,ve toplantıya katılmaktan çok mutlu oldum.sevgili Güler hanımın organizasyonu müthişdi.Teşekkürler Güler hanım ellerinize kollarınıza sağlık, hep varolun.Diger arkadaşlarımın dedigi gibi paylaşımlar güzel,doganın verdigi dogallıkla samimiyet güzel,keyifle eve döndüm ve bitkilerimi dikmeye başladım. Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Ağaç Dostu
|
Uzun zamandır bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum. ![]() Herkes ne kadar da yakındı, sanki yıllardır tanışırmışcasına. Bunu hep yazıyoruz ama gerçekten de öyle. Bir sera dolusu fide, tohum dağıtıldı herhalde. ![]() Hatta garsonlar bile, "bize yok mu, kalmadı mı" dediler. Neyse ki, şef garsona biraz susak tohumu verebildim. Toplantıya katılan herkese, bu güzel siteyi oluşturdukları için teşekkür ediyorum. Güler hanıma, bu müthiş organizasyon ve her zamanki neşesi/enerjisi ile bizi biraraya getirdiği için teşekkür ediyorum. Malinaya, tam 6 yıl önce, bu sitenin tohumunu ektiği için teşekkür ediyorum, gördü ki, ektiği tohum ne bereketliymiş. ![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Ağaç Dostu
|
Aranızda olmayı ben de istiyordum ama nasip olmadı. Güzel bir gün geçirmiş olduğunuzu hissedebiliyorum. Güler Hanım' ın elinin değdiği hangi iş kötü olur ki? Güler yüzü yeter onun... Nice yıllar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Ağaç Dostu
|
Toplantıya oldukça geç katıldığımdan sohbetlere katılamadım ama herkesi gördüğüme sevindim. Çelikler ve özellikle pastadan payımı ayırma nezaketini düşünen tüm arkadaşlara çok teşekkürler. Öyle büyük bir dilim ayırmışlar ki pastanın tamamı sanırım 6 katlıydı diye düşündüm. Bir dahaki sene (DarkYES ne derse desin) pasta benden. =) Nice senelere... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Toplantıya gelemediğim için şimdi daha çok üzüldüm..Fotoğraflara bakıorum bol bol orda olmak vardı..Seneye eşimle birlikte geleceğiz söz verdi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğrafları başlık açılınca galeriye ilave edeceğim ama bunu gelemeyenler için ekliyorum. Sn. Zeki Yağlı'nın getirdiği çeşit çeşit fideler kapışılıyor. DSC09058.JPG |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Ağaçlar.net, katılımcıları, muazzam birikimi ve paylaşımı ile yurt dışı kaynaklarda dahi az bulunur bir paylaşım ortamı. Her daim dinamik olması, her geçen gün birikiminin biraz da zenginleşmesi onu eşsiz yapıyor. Daha nice altı yıllara. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|