![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Manisa-Muradiye devlet orman fidanlığı gezisi
Ben kalambaklı arkadaşlarım memet ve urlalı 1090 dönüm arazi üzerine kurulu olan Muradiye orman fidanlığına fidan almak için saat 10.00 sıralarında girdik ve saat 15.00' e kadar fidan seçtik. Fidanları kamyonete yerleştirmemiz 1 saatimizi aldı ve ayrıca fiyatlar tahmin edilemeyeceği kadar ucuz. ![]() Fotoğrafları sizlerle paylaşıyoruz. Sevgilerle, m.jpg m1.jpg m2.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Fiyatlara gelince tahmin edemeyeceğiniz kadar ekonomik. İnternetten manisacevreorman.gov.tr/cevre/fidmuradiye.htm girip fidan fiyatları ve çeşitlerini görebilirsiniz. Saygılar, |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Moderatör
|
Ben de başlığı okuyunca sandım ki oraya bir gezi tertipliyorsunuz. Ooo ne güzel bir de Manisa gezisi var diye tam da sevişnmiştim ki... yarım kaldı sevincim. Ama siz de çok kısa anlatmışsınız, biraz daha detay yok mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-12-2009
|
sayın kalambaklı,aldığımız fidanlardan çok kamyonete sığıdıramadığımız için alamadığımız fidanlar aklımdan çıkmıyor.onlarıda almaya yakında yine gidelim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-12-2009
|
sayın memet, kamyonette enson kalan fidanları ben aldım ançak okadar fazla varki senin fidanlarından bende kalan olup olmadığını anlayamadım.eksik fidanın varsa bendedir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-12-2009
|
geçen haftasonu bende gitmeyi istemiştim ama kısmet olmadı, sizin fotoğraflarınızı görünce tekrar iştahlandım. Acaba acer ler ne durumda, mor salkım fidesi gözünüze takıldı mı? İnternetdeki listelerinde çok fazla tür görünüyor, bu ürünlerin hepsi orada mevcut mu acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Sayın doğasevdalısı, acer palmatum bol miktarda var, fakat İzmir' de yaşaması zor gibi,amerikan sığlası bence en iyi alternatif. Mor salkım fidesi 0+2 yaş torbada 2,5 TL. İnternetteki 2009-2010 tarihli listelerinde bulunan bütün fidanlar mevcut. Fakat özel bir kaç fidan almak için gidecekseniz önceden telefon etmenizde yarar var, neden derseniz ben 2 adet dişbudak yapraklı akçaağaç aldım ve yükleme yapacağımız zaman 2 adet daha almaya karar verdim, birde ne göreyim yerinde seller esiyor. 0 236 237 10 61-62-63-64-65 Fax.0 236 237 08 03- 234 41 51 Sağlıcakla kalın, Düzenleyen kalambaklı : 14-01-2010 saat 18:35 Neden: Yanlış kelime |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-12-2009
|
Sayın Kalambaklı Bilgiler ve resimler için çok teşekkürler, kısmetse ilk fırsat da gideceğim. Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Manisa fidanlığı'nın linki burası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Yeni Üye