agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 11-10-2009, 00:32   #11
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-05-2007
Toplantıdan

Merhabalar!

Toplantı hakkında yazılacak o kadar çok şey varki nereden başlayacağına şaşırıp kalıyor insan. Doğrusu toplantıyı aştı birazcık. Bir büyük ailenin düğün evindeydik desem ne dersiniz? Ciğerli pilavın tadına bakamadım ancak sucukları ve köfteleri götürdüm.
İlk şaşkınlığı fuarın girişinde sevgili Kızılağacı (Beylerbeyli Ali bey) görünce yaşadık. Süpriz olurda bu kadar olur. Yeni aramıza katılan arkadaşlarımızı ve küçücük çocuklarımızı aramızda görünce ne düşündüm biliyormusunuz Ağaçlar net hergün büyüyor ve serpiliyor. Üniversite öğrencilerimize gelince anfide sessizce Kamil hocamı dinlemeleri eminim herkesi mutlu etti. O soğan senin bu benim diye kavga etmemeleri ise ayrı bir mutluluk inanın.
Kap gel pikniğine dönen düğünümüzde pardon toplantımızda tek eksiğimiz davul zurnaydı boşluğunu Kamil hocanın radyosu doldurdu. Sohbetler bilgi paylaşımı çiçek, çelik, tohum, elma, ayva paylaşımı derken en önemlisi bir lokma ekmeğimizi paylaşmanın verdiği mutluluğu yaşadık hep beraber.
Var olan ve her zaman olacak ancak unutulmaya yüz tutmuş değerlerimizi yaşamanın hazını paylaştık birlikte.

Formun ufaklığının büyük hayalinin ilk provasını yaşadık bu gün. Ne miydi? Onuda ufaklığa sorun derim.

Daha neler neler...

Şehir dışından gelen arkadaşlarımız başta; katılan, bizlere mesajlarıyla destek veren telefonla arayan gıyabında kadeh kaldırılan dostumuz dahil herkese teşekkürler. İyiki varsınız.....

Saygıyla / Anadolu divanesi

Düzenleyen cemal.S : 11-10-2009 saat 00:58 Neden: Küçük bir imla hatası ve ilave bir satır.
cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:27.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025