![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu.
|
Bahçeme nasıl gidilir?
Sevgili arkadaşlar yolculuklarda zamanlamalar uymayabilir. Ben bahçemin yerini tam olarak tarif edeyim yollarda kaybolmayın! Önce 1. mekan fuar : Yalovanın termal-Çınarcık çıkışında TİGEM arazisinde. 2. mekan Bahçem: Bursa ya doğru gidin. Işıklardan 3 km. sonra Terminalden Yalovaya geri dönün. terminalden döndükten 500 m kadar sonra SHELL Benzinlikte durun (yavaşlayın). 30 m. ilerisinde KİPA ve Bahçeşehir koleji tabelaları nın dibindeki yoldan sağa doğru sapın. Tam 800 m. sonra tekrar yan yoldan sağa-aşşağıya dere kıyısına kadar inin. Not: Köprüyü geçince durup oradaki Kesme çiçek seralarını gezelim, 300 m. ileride Ağaç yetiştirilen!! seraları gezelim. Benim mekana gelelim ve Orkide serasını gezelim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın kgursan , bahçe fuar alanına yakın değil mi? Yalovayı bilmiyorum. Yürüme mesafesi diye heveslenmiştim. Dolmuşla nasıl gidilir , tarifi var mı? )))) Gece gece neşem kaçtı mangal ve soğanlı bitki hayallerim yok olacak diye. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Sizi furdan bahçeye getirecek birileri olur merak etmeyin. otobüsle gelecekseniz Yalova merkezde inip fuara yürüyebilirsiniz (2km.) fuardan arkadaşların birisi ile gelebilirsiniz. Hazırlıklarımı tamamlamış olursam ben getiririm, Acil yardım için benim telefonum 0532 5025644. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler. Tembel ben davetiyemi henüz almadığımı farkettim ) akşam nete giremezsem alacaklarımı da yazayım; 2 adet sucuk, Bir veya iki şişe ayran (köfteyle güzel olur) Plastik bardak tabak ve çatal (pakette kaçtane var ise bonkörlüğümü anlayın)Çay ve nescafeye şeker (şimdi aklıma geldi plastik çay kaşığı o zaman) Bişey daha )) Çöplerimizi toplamak için poşet liste uzayıp gidecek. Bunları yazarken hiç doğasever gibi olmadığımı fark ettim herşey plastik oldu.Görüşmek dileğiyle. Saygılar |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
|
|