![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu.
|
İDO tarifelerini bilmiyorm ama , yenikapıdan Yalova (merkez) 1 saat, Pendik den 45 dakika, Eski hisar-Topçular (arabalı vapur)40 dakika + Merkeze dolmuş 30dakika. Hepsi bu. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
10 Ekim Cumartesi Allahtan bir şey çıkmazsa ben de orada sizlerle olmak istiyorum. 1) Sebahattin Sargın 2) Thomasina 3) Nariel 4) Todor 5) Cemal.S 6) Fıruzan 7) Snowman77 8) Güler 9) Remzi Sarıoğlu 10) Kudret 11) nrkrkmz 12) hyanik 13) Necipa 14) Hasan 15) Habibe 16) Seyfi Dağdeviren 17) Lilyum 18) heDera 19) Turco 20] idris şenol 21) Çiğdem Güngör 22) Yolac |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Tamam o zaman ben de bu programa katılıyorum.. Kardeşim de benimle birlikte gelecek. Kişi sayısı çoğalıyor, size yük olacak.. Tahminimce bu davetiniz, oraya gelip üyelerle tanışmak ve fuarı gezmek isteyen birçok kişiyi çekingenleştirecektir; çünkü yük olmaktan kaçınılıyor. Başka bir çözüm bulunamaz mı acaba? Yiyecek değil de sadece içecek olsa mesela? |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Kısaca problemler çözülür, burada Misafir yok. herkes ev sahibi olacak. Diğer taraftan; Gerekli değil ama Herkes KÜÇÜK ÖLÇÜDE birşeyler getirebilir, böylece YÜK OLMA düşüncesini atabilir. Örneğin Güler hanım (At etinden Sucuk getirecek miş!! Arkadaşın birisi Kolalar dedi, Biriniz Plastik bardaklarBiriniz de plastik tabaklar getirebilir. Bir arkadaş 2-3 litre meyve suyu getirebilir, Şarap sevenler varsa Tadımlık 1-2 şişe getirebilir, Cemal bey Kömür getirebilir vs. vs. Bunlar benim düşüncelerim. Sizleri bilemem. Ama dert etmeyin yeter. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|