![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-06-2008
|
Marifet iltifata tabi derler ya, siz şimdi böyle deyince ben de artık fıkradır, şarkıdır, artık ne varsa döktürürüm!... ayriyeten dans eder, şarkı da söylerim efenim... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
|
esta piti piti... ![]() Ben şimdiden merak etmeye başladım, geçen sefer diktiğimiz ıspanaklar, böğürtlen, vs ne halde diye... Bu arada, o bahçeden edindiğimiz tecrübelerden, daha sonra Sn denizakvaryumunun bahçesinde de yararlanabiliriz belki... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-07-2007
|
A aaaaa hızınıza yetişemyorum. Ben sizi Ereğli'ye beklerken.... Bu konu ne zaman açılmış da bu kadar detay da konuşulmuş. Ben de hazıra konmuş oluyorum böylece galiba ![]() Ereğli'yi Ankara toplantıları dışında tutuyorum o halde. Onu mutlaka yapalım; yaz sıcaklarımda gelin de o zaman sizi okyanusa karşı ağaçların içindeki eski kapı kulplu küçük otelde doğayla buluşturayım. Pazar günü oraya gelip de en tatlı yerinde (develerin de artık içini çekerek pişmiş olduğu o saatlerde) ayrılmayı kendime yediremeyeceğim ![]() ![]() Konuyu tesadüfen yakaladım, abone de oldum, gelişmeleri takip ederim artık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
|
tenarcım bu geziyi kaçırmanı hiç istemiyorum. Papazın bağında uzak kaldık, içime oturdu zaten. Hem bu gezide büyük olasılıkla düşlerimize daha yakın bir adım atabiliriz. Dediğimi dinle, bir aksilik olmaz da gelebilirlerse seni tanıştıracağım arkadaşlarımla daha somuta gidebiliriz. Ne yap yap, 21 Haziranı bize ayır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-07-2007
|
Somuta daha yaklaşabilmek için, ctesi acele ve çokca, sayısalından süperinden lotolar, totolar, piyangolar da oynayacağım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-06-2009
|
merhaba, sitenize yeni üye oldum.21 hazirandaki gezinize katılmak istiyorum. Fakat o gün öğlene kadar çalışmam gerekiyor. Arabamla gelebilirim orada sizleri nasıl bulabilirim, bir de bu tür etkinliklere çocuklarımızı dahil edebiliyoruz sanırım değil mi ? Yapılan liste sadece minibüsle katılacak olanlar için hazırlanan bir liste mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2007
|
Beni ve oğlumu da sayın arkadaşlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-10-2008
|
Bahçeye çocuklarınızı mutlaka getirin! Onlaırn doğaya, doğanın da onlara ihtiyacı var. Büyük olasılıkla bizim çocuklar da orada olacak. Aslında, (dün Alp'e de dediğim gibi -beraber Güneşköy'deydik, süper bi gün oldu!), bu toplantıyı "Haydi Çocuklar Doğaya" adlı bir etkinlikle birleştirmeyi planlamıştık. Ama sanırım bunu ayrı bir etkinlikler dizisi olarak yapacağız. Netleşince haber veririm. 21 Haziran'da dolmuş dışında arabayla gelmek isteyecekler için öncesinde yol tarifi veririm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
|
gilan hanım dost, sizle ilgisi yok, tamamen benim çilek hırsızlığına laf etmekte denizakvaryumu bey kardeş.. yahu muhtarın bahçesi çilek dolu işte...gidince kökleyip kökleyip getirirsiniz.. ![]() (zati muhtarın bahçeden 3 kök çilek aparttım diye bi sürü laf ettiniz bari yememe karışmayın... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Ağaç Dostu
|
bu arada güneş köy muhteşem bir yer...kurucuları vs de çok candan insanlar.. benim gibi daha önce tanışmamış olanlar varsa mutlaka tanışın derim.. bizimle benzer kaygıları ve ilgileri olan bir sürü insan olduğunu görmek çok hoş oldu.. Doğa içerisinde geziler, eğlenceler de cabası.. bir de, orada yetiştirdiklerine abone olursanız her hafta kapınızda bir koli bahçeden toplanmış doğal gıda buluyorsunuz..süper bi şey.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-02-2009
|
Sn. Tenar; Sizde bu toplantıya/geziye gelebilecek misiniz? Adenium tohumlarınızın üçüncüsü de çimlenmeyi başardı, bende % 100 başarı yani ![]() Gelecekseniz onları getirebilirim. Sn. K0900; Siz gelebilecekseniz, sizin de bende emanetleriniz vardı biliyorsunuz ![]() Başkaca da bitki potlacına getirebileceğim şimdilik bir şey yok, o zamana Allah ne gösterir bakacağız artık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Gilan Sizin çilekler yedi veren mi? Eğer yediverense bir kaç kök(!) alabilirim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
|
bu arada papazın bağında toplamış olduğum küçük fidanlardan sardunya ile, papatya yeşili olup da bol su isteyen -ama adını unuttuğum!- diğeri gayet sağlıklı gözükmekte, ama adını bilmediğim diğer ikisi kurudu maalesef (daha tanışamadan gittiler... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
|
Ceyhan, katdeş bitkiler bloğuna muhtarın bahçesinin son durumunu anlatan bir yazı eklemiş..fotoğraflar vs de var.. ilgilenenler için: http://kardesbitkiler.blogspot.com/ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
|
Hani haberiniz olmadan kuş uçmazdı ![]() Bionem başlığına bakın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() İmece evinden fotoğraflara, haberlere , etkinliklere alışmışız.Güneşköy'den bu tür haber-etkinlik gelmeyince , ne olup ne bittiğini sanırım ancak 100 kadar kişi (sebzelere abone olanlar) biliyor. Bence Güneşköyün imece evi gibi çok daha aktif duruma gelmesi gerek. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yediveren değil malesef, diyorum ya çilek çileği ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Tamam o kadar insana sarma marma yapılmaz da, hiç değilse biberden yalancı dolma da mı yapılamaz canım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|